Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
to je drugo 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Trequartista
- Kontakt:
Mi ćemo izvesti drugi tim i ovu buraniju ćemo pošamarat samo tako.
Mada bez imalo lažne skromnosti opet u februaru očekujem nekih +8 ili +10 pa da se može kalkulisati i davati neku lažnu nadu ovim umjetnim "rivalima".

Mada bez imalo lažne skromnosti opet u februaru očekujem nekih +8 ili +10 pa da se može kalkulisati i davati neku lažnu nadu ovim umjetnim "rivalima".
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Biće gusto, odmarat igrače al' ako budu zagrijani za polufinale LP onda mogu svaku tekmu igrat 

Allegri je gospodin!
Ma ja se uopste ne zamaram ovim rasporedom sa svima moramo kad tad igrati ni Conte ni Igraci se ne zamaraju sigurno rasporedom oni na terenu moraju pokazati zasto su prvaci tako da nije bitno s kim igramo mi smo JUVE

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znaci Zuniga dolazi za 0

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
HahahahaAndrej je napisao/la:Znaci Zuniga dolazi za 0

Max Allegri
A što hoće svi u Juve? Ne razumijem ih. Pa mi nismo toliko velik klub 

Allegri je gospodin!
Težak raspored ali mi smo Juve i nema opravdanja. Žestoko i na prvu. Teško odmah gostovanje Sampi, valjalo bi tu tri bobe izvući mislim da bi odmah lakše bilo u naredna dva kola u velikim bitkama sa Laziom i Interom.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Sta ovo kao za Chiellinia 20-22 miliona od Reala
Danas igraci ko Negredo vrijede po 30 ovi bi za stub da daju 20. Pushe neke jake droge.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vagheggi (agent Isle): "Fudbal je nepredvidljiv. Oni kažu da će ostati u Juveu, ali nećemo znati do zadnjeg dana." Sport Italia
Di Marzio/Sky: "Juventus će pokušavati dovesti Zunigu do kraja merkata, pošto imaju dogovor sa igračem."
Di Marzio/Sky: "Juventus će pokušavati dovesti Zunigu do kraja merkata, pošto imaju dogovor sa igračem."
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
Ovo je idealan zdrijeb iskljucivo zbog LP.... Na pocetku posamarati konkurenciju u Serii A i onda uporedo igrati LP i lake utakmice sa buranijom iz Serie A koja ce se jesti i sa rezervama.... Bolje nije moglo sto se mene tice.....
I da... Zar ne igramo veceras poslije ponoci tj. sutra ujutro sa Evertonom... Ja sam negdje procitao 31.Jul....
I da... Zar ne igramo veceras poslije ponoci tj. sutra ujutro sa Evertonom... Ja sam negdje procitao 31.Jul....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Trequartista
- Kontakt:
Joj Fernanda, čuj Bonucci great player. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Nije još vidjeo njegove mečeve, njegove duge lopte iz srca odbrane.Trequartista je napisao/la:Joj Fernanda, čuj Bonucci great player.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Burberry46
- Kontakt:
Raspored je takav kakav je, svi moraju igrati sa svakim, mi smo Juve i nema nikakvih problema!
Sampioni ce utakmicu po utakmicu gaziti sve redom!
Sampioni ce utakmicu po utakmicu gaziti sve redom!
1946
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zato mu se i svidja, njemu odgovaraju te lopte
ne radi se o Djovinku
sto se tice rasporeda gledam bas je.en raspored i onda skontas da je citava liga takva... Napoli, Fiorentina,Milan, Lacio, Roma, Udineze, Inter, za nas tradicionalno nezgodni Djenova, Sampdorija pa i Katanja, Parma- jaka jaka serija A
sto se tice Zunige dobro je sto ce doci za dzaba, ali lose je sto se ponavlja da ti igraci za dž dolaze 6-12 mjeseci "prekasno"...Ljorente nam je trebao u januaru, lijevi bocni nam treba sad inace se ponavlja prica da imamo super tim sa jednom extra slabom tackom sto najjace ekipe iskoriste, prosle godine napad, sad lijevi bocni. Za iskorak u LP moras imati kompletan tim, nasem uvijek nesto fali.

sto se tice rasporeda gledam bas je.en raspored i onda skontas da je citava liga takva... Napoli, Fiorentina,Milan, Lacio, Roma, Udineze, Inter, za nas tradicionalno nezgodni Djenova, Sampdorija pa i Katanja, Parma- jaka jaka serija A

sto se tice Zunige dobro je sto ce doci za dzaba, ali lose je sto se ponavlja da ti igraci za dž dolaze 6-12 mjeseci "prekasno"...Ljorente nam je trebao u januaru, lijevi bocni nam treba sad inace se ponavlja prica da imamo super tim sa jednom extra slabom tackom sto najjace ekipe iskoriste, prosle godine napad, sad lijevi bocni. Za iskorak u LP moras imati kompletan tim, nasem uvijek nesto fali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Trezeguet17
- Kontakt:
pozz juventini novi sam na forumu, tu sam da pomognem da se osvoji 32 skudeto 

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Trezeguet17 je napisao/la:pozz juventini novi sam na forumu, tu sam da pomognem da se osvoji 32 skudeto
Dobro dosao

stavi ovo u potpis
Čovjek izvali na temi Arsenala da je Llorente ista buranija kao i Giroud 

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.