Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kakvih ste sve nevjerovatnih stvari napisali u zadnjih par stranica, od navijaca, jednog ronalda, drugog, alfreda, raula, arapa, prosto nevjerovatno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ako bude dolazio u klub, kojim slučajem, neće cifra preći uopšte 90 miliona. Levy je topina.
pa bice mozda 80-90 + di mariaanonymousHD je napisao/la:Ako bude dolazio u klub, kojim slučajem, neće cifra preći uopšte 90 miliona. Levy je topina.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I to bi bilo debelo pretjerano.barca_87 je napisao/la:pa bice mozda 80-90 + di mariaanonymousHD je napisao/la:Ako bude dolazio u klub, kojim slučajem, neće cifra preći uopšte 90 miliona. Levy je topina., opet ce to bit preko 100 miliona
Ali to je Real, dace oni i 145 miliona ako im je bas ceif da ga dovedu.
Dobro im je reko onaj svabo, Njemacka salje pomoc Spaniji da prebrodi krizu a ovi se razbacuju parama.
Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma vidi levy da je perez budalacalcio je napisao/la:I to bi bilo debelo pretjerano.barca_87 je napisao/la:pa bice mozda 80-90 + di mariaanonymousHD je napisao/la:Ako bude dolazio u klub, kojim slučajem, neće cifra preći uopšte 90 miliona. Levy je topina., opet ce to bit preko 100 miliona
Ali to je Real, dace oni i 145 miliona ako im je bas ceif da ga dovedu.
Dobro im je reko onaj svabo, Njemacka salje pomoc Spaniji da prebrodi krizu a ovi se razbacuju parama.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma klinac će Perez platiti nekog igrača više od Ronalda. Kakvi bi bili problemi u svlačionici, gore nego sa Mourinhom. To Perez neće riskirati. Bale neće biti skuplji od Ronalda, nikada!barca_87 je napisao/la:pa bice mozda 80-90 + di mariaanonymousHD je napisao/la:Ako bude dolazio u klub, kojim slučajem, neće cifra preći uopšte 90 miliona. Levy je topina., opet ce to bit preko 100 miliona
To, Nemačka, slanje para, je apsolutna laž. Šta ima neko slati pare, niđe veze. Pare za ovaj transfer se skupljaju od prodaje igrača.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa možete onda komotno i za PSG il' City navijati, ha ja, nema nikakve razlike, oni barem imaju neograničene količine novcamadridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

O čemu ti Rio pričaš koji qrac? Kakav City ili Psg ,haman te ovaj toplotni val odvalio
Ja znam šta tebe smeta,ali druže nemoj bit poklopac svakom loncu,Madrid je klub svojih navijača njih 80000 i šta njihovi predstavnici dozvole(junta directiva) presidente radi,ako odobre 500 milja tako je,nemoj sad da pričamo o Glazerima i škrtosti ...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 jul 2013, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
a sto bi bilo problema u svlacionici sto je platio vise balea nego ronalda ?anonymousHD je napisao/la:Ma klinac će Perez platiti nekog igrača više od Ronalda. Kakvi bi bili problemi u svlačionici, gore nego sa Mourinhom. To Perez neće riskirati. Bale neće biti skuplji od Ronalda, nikada!barca_87 je napisao/la:pa bice mozda 80-90 + di mariaanonymousHD je napisao/la:Ako bude dolazio u klub, kojim slučajem, neće cifra preći uopšte 90 miliona. Levy je topina., opet ce to bit preko 100 miliona
To, Nemačka, slanje para, je apsolutna laž. Šta ima neko slati pare, niđe veze. Pare za ovaj transfer se skupljaju od prodaje igrača.
to ronaldo toliki seljak da ce pravit probleme samo zato sto je ovaj vise placen od njega ,pa stvarno smijesno .
a njemacka salje pare za oporavak spanije ,da se dignu iz krize jer je spanska ekonomija pred kolapsom,
to jeste tacno
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imaju navijace. Ali ima i Justin Bieber fanove, znaci to nam ne govori bas mnogo.mirzatele je napisao/la:bez vjernih navijaca ?emir_ je napisao/la:zadnjih 10ak godina ne vidim razliku između Reala i klubova Arapskih vlasnika,igra miliona, klub bez duše i vjernih navijača.
Ustvari, cesto je rijec o istim osobama
Bolje i biber nego sinan sakić i sl.gamad..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne smeta meni ništa, samo konstatujem da ako ste izjavili da vas nije briga koliko klub troši, onda je logičnije da navijate za PSG il' Citymadridist je napisao/la: O čemu ti Rio pričaš koji qrac? Kakav City ili Psg ,haman te ovaj toplotni val odvalio.
Ja znam šta tebe smeta,ali druže nemoj bit poklopac svakom loncu,Madrid je klub svojih navijača njih 80000 i šta njihovi predstavnici dozvole(junta directiva) presidente radi,ako odobre 500 milja tako je,nemoj sad da pričamo o Glazerima i škrtosti ...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anonymousHD
- Kontakt:
A ti kao nešto imaš od toga što ti klub troši pare? Ti nećeš imat za kafe, sladoled itd.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne smeta meni ništa, samo konstatujem da ako ste izjavili da vas nije briga koliko klub troši, onda je logičnije da navijate za PSG il' City
Zašto je logičnije,Madrid je trošio lovu dok su neki igrali u drugim ligama ,nije sad da su u Madridu postali rastrošni u zadnje tri godine,džaba trolaš ovdje..rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne smeta meni ništa, samo konstatujem da ako ste izjavili da vas nije briga koliko klub troši, onda je logičnije da navijate za PSG il' Citymadridist je napisao/la: O čemu ti Rio pričaš koji qrac? Kakav City ili Psg ,haman te ovaj toplotni val odvalio.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Hegemonista
- Kontakt:
Pero puno zuji, malo meda daje.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bgmi ovdje trolaju Madridisti više negoli iko drugimadridist je napisao/la: Zašto je logičnije,Madrid je trošio lovu dok su neki igrali u drugim ligama ,nije sad da su u Madridu postali rastrošni u zadnje tri godine,džaba trolaš ovdje..
Zato i kažem, sad kad City i PSG imaju više novca na raspolaganju mogli bi preći malo i za njih navijati, ako vam već nije bitno koliko se potroši i na koji način
A ja branim Real na pdf-u Prema jučer, ti meni tako
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RickBlaine
- Kontakt:

Koja lobotomizacija...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
calcio je napisao/la:Imaju navijace. Ali ima i Justin Bieber fanove, znaci to nam ne govori bas mnogo.mirzatele je napisao/la:bez vjernih navijaca ?emir_ je napisao/la:zadnjih 10ak godina ne vidim razliku između Reala i klubova Arapskih vlasnika,igra miliona, klub bez duše i vjernih navijača.![]()
Ustvari, cesto je rijec o istim osobama
bravo majstore sukatoru
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kad se sa zidovom cjenkas isisa jos 70 miliona iz tebe
.
Ne moze ljudsko bice toliko kostat da svaku poziciju na terenu igra i svaku utakmicu rjesava.
Jel ovo sport ljudi moji ...
Ne moze ljudsko bice toliko kostat da svaku poziciju na terenu igra i svaku utakmicu rjesava.
Jel ovo sport ljudi moji ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.