BlueTigers1987 je napisao/la:
Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKI
BlueTigers1987 je napisao/la:**** ja mater svoju ako vise napisem i jedan post na temu baklje i ostalo..uzivajte

Ja posrane spike braco draga.Ti i tih 30 il koliko vec ima tih pravi su obicna kurcevaca od navijaca.Treba neko da moli vas balavce da ne bacate.To sto ti putujes satima,gladujes i slicne gluposti,bolje se okreni pametnijem poslu u zivotu..Jedna obicna rulja koja se navuce spida i napusi trave uz dodatni alkohol i ide da se kurci po BiH i nerijetko pravit nerede i to sve na racun kluba jer svu tu tvoju navodnu " zrtvu" klub plati 200 000 maraka godisnje.
S druge strane imaju oni drugi navijaci koji nisu "pravi" i koji svako kolo plate po 10-15 maraka u kasu kluba i ne nastete klubu ni na koji nacin. I neke hinje sebi uzmu za pravo govoriti kako su oni lafo pravi navijaci.
Najveci menager koji je ikad radio i koji radi u Zelji mora da vas moli da ne nanosite stetu a vi ko fol neki pravi navijaci.Umjesto da se grupa zauzme da zabrani i spominjati baklje na terenu (osim derbija) vi jos nesto glumite i kao imate pravo zato sto se dobro nadrogiras,napijes i **** po cijeloj BiH na racun kluba.
Imas 26-7 godina bolan idi se zeni a ne ko neki balavac ti ces paliti baklje i glumit neku facu.Valjda si za toliko svojih godina mogao svariti u glavi da je podrska klubu grla i dlanovi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..