Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Meni su smijesni svi oni koji stvarno vjeruju da je odabrao BiH radi napretka u karijeri i odlaska na svjetsko prvenstvo. Pa pogledajte tabelu grupe u kojoj igra svicarska, moze i sa njima lagano na to famozno prvenstvo zbog kojeg je navodno odlucio igrati za nas i to u kakvoj su grupi imaju vece sanse da se kvalifikuju nego trenutno nasa reprezentacija.
Pogledajte igrace u njihovoj reprezentaciji, nisu nista losiji od nase reprezentacije ni po tom kadru...Svicarska je zemlja koja mu je sve dala i omogucila i ulozila u njega da bude ono sto danas jeste i sad svi ocekuju da on u NJIHOVIM medijima izjavi kako je njegovo srce u Bosni,da mu je Bosna jedina i prava domovina --- sta bi mu prijatelji i saigraci tamo rekli: "stani malo momak kakva Bosna pi**a ti materina kad si vidio Bosne, sta ti je ta zemlja dala sta mi nismo da takvo nesto izjavis", ljudi i mediji bi ga samo tako isikanirali. Naravno da je manje zlo izjaviti da si odabrao drugu zemlju zbog karijere....
U intervju-u za svicarske medije je medju razlozima naveo i da nije pozivan na ostale prijateljske utakmice, sto nije tacno jer nije mogao biti pozvan jer nije ni bilo nikakvih utakmica poslije. Naravno da nije patriota, toga danas vise nema, ali nije ni tacno da je nasu reprezentaciju odabrao zbog karijere jer je isto a mozda cak i vise mogao imati i sa Svicarskom jer i u svjetu te ljudi gledaju drugacije i otvorenija su ti vrata kada kazes da si Svicarac nego Bosanac.
Vezano za ove koj ga nazivaju pogrdnim imenom "Izmet", takvo nesto mozes nac samo kod nas u Bosni. Nije dosta sto je odabrao Bosnu nego ga daj jos i vrijedjaj, popljuvaste ga gore od Seferovica koji je odabrao Svicarsku a on je ipak taj koji se na kraju opredjelio za karijeru. Ali me ne iznenadjuje jer dobro znam kako nas narod zna imat pogan mentalitet.
Pogledajte igrace u njihovoj reprezentaciji, nisu nista losiji od nase reprezentacije ni po tom kadru...Svicarska je zemlja koja mu je sve dala i omogucila i ulozila u njega da bude ono sto danas jeste i sad svi ocekuju da on u NJIHOVIM medijima izjavi kako je njegovo srce u Bosni,da mu je Bosna jedina i prava domovina --- sta bi mu prijatelji i saigraci tamo rekli: "stani malo momak kakva Bosna pi**a ti materina kad si vidio Bosne, sta ti je ta zemlja dala sta mi nismo da takvo nesto izjavis", ljudi i mediji bi ga samo tako isikanirali. Naravno da je manje zlo izjaviti da si odabrao drugu zemlju zbog karijere....
U intervju-u za svicarske medije je medju razlozima naveo i da nije pozivan na ostale prijateljske utakmice, sto nije tacno jer nije mogao biti pozvan jer nije ni bilo nikakvih utakmica poslije. Naravno da nije patriota, toga danas vise nema, ali nije ni tacno da je nasu reprezentaciju odabrao zbog karijere jer je isto a mozda cak i vise mogao imati i sa Svicarskom jer i u svjetu te ljudi gledaju drugacije i otvorenija su ti vrata kada kazes da si Svicarac nego Bosanac.
Vezano za ove koj ga nazivaju pogrdnim imenom "Izmet", takvo nesto mozes nac samo kod nas u Bosni. Nije dosta sto je odabrao Bosnu nego ga daj jos i vrijedjaj, popljuvaste ga gore od Seferovica koji je odabrao Svicarsku a on je ipak taj koji se na kraju opredjelio za karijeru. Ali me ne iznenadjuje jer dobro znam kako nas narod zna imat pogan mentalitet.
-
- Kontakt:
Bosnas svaka čast sve si rekao kako treba
Evo, Izet kako je rek'o prije 8 mjeseci tako je i uradio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Veceras cu ga gledati,pravi ispit protiv Liona,nadam se da ce bit pravi,sigurno da ce bit pod lupom dosta skauta veceras,mogao bi se lahko prodat
Dobro pa si napomenuo, da ga konacno pogledam i to protiv ozbiljnog protivnika. Bacajte linkove kasnije.Edvin_Mg je napisao/la:Veceras cu ga gledati,pravi ispit protiv Liona,nadam se da ce bit pravi,sigurno da ce bit pod lupom dosta skauta veceras,mogao bi se lahko prodat
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tako je, večeras u 21 h zna(de)m šta ću gledati...
prije bih rekao, nadam se da će mu "ljevica" biti prava večeras, jer ako uvali kakvu golčinu, bi'će odlično
al' nekako mislim da Grasshoppers neće pošteno pogledati na gol Lyona 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije Lyon nesto, ocekujem da ce biti guravo do kraja, Grasshoppers igra fin fudbal na pocetku ove sezoneJTS je napisao/la:prije bih rekao, nadam se da će mu "ljevica" biti prava večeras, jer ako uvali kakvu golčinu, bi'će odličnoal' nekako mislim da Grasshoppers neće pošteno pogledati na gol Lyona
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nisu đavola, vidjeti ćeš .. velika je razlika između Lyona i GrasshoppersaBosniacum Lilium je napisao/la:nije Lyon nesto, ocekujem da ce biti guravo do kraja, Grasshoppers igra fin fudbal na pocetku ove sezoneJTS je napisao/la:prije bih rekao, nadam se da će mu "ljevica" biti prava večeras, jer ako uvali kakvu golčinu, bi'će odličnoal' nekako mislim da Grasshoppers neće pošteno pogledati na gol Lyona

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
http://webfirstrow.eu/watch/198151/1/wa ... urich.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Link za tekmuu
Link za tekmuu
Bice i ovdje, vjerovatno odlican kvalitet: http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo se morate registrovat.
Samo se morate registrovat.
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vidim i ovaj Veroljub Salatic, kapiten Grasshoppersa, je iz BiH. Tacnije iz Zvornika. Igra defanzivnog veznog, samo ima utakmica za mladu repku Svicarske, ne za A-repku.
Cartmane, nemoj molim te o njemu, pominjan je 100 puta... Proguglaj pa vidi šta je izjavljivao oko BiH i Srbije..
Ma ne da mi se, samo vidim na wikipediji da je navodno odbio Srbiju dva puta.Batko je napisao/la:Cartmane, nemoj molim te o njemu, pominjan je 100 puta... Proguglaj pa vidi šta je izjavljivao oko BiH i Srbije..
Haha, ja šta je...
Stvarno odlicno kornere izvodi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako igra Hajrovic zasada? Na poslu sam nemogu pratiti utakmicu?
dobro zasada , ništa pretjerano posebno dosad , imao je nekih žestoko dobrih centaršuteva iz kornera , jednom zamalo upisao asistenciju iz njega (prečku pogodio neki igrač) ...Goalgetter je napisao/la:Kako igra Hajrovic zasada? Na poslu sam nemogu pratiti utakmicu?
Grasshoper se veoma dobro nosi sa Lyonom..
sop://broker.sopcast.com:3912/143876" onclick="window.open(this.href);return false;
s malim zakasnjenjem link
s malim zakasnjenjem link

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.