Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Marley
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Marley » 30 jul 2013, 00:06

Meni su smijesni svi oni koji stvarno vjeruju da je odabrao BiH radi napretka u karijeri i odlaska na svjetsko prvenstvo. Pa pogledajte tabelu grupe u kojoj igra svicarska, moze i sa njima lagano na to famozno prvenstvo zbog kojeg je navodno odlucio igrati za nas i to u kakvoj su grupi imaju vece sanse da se kvalifikuju nego trenutno nasa reprezentacija.

Pogledajte igrace u njihovoj reprezentaciji, nisu nista losiji od nase reprezentacije ni po tom kadru...Svicarska je zemlja koja mu je sve dala i omogucila i ulozila u njega da bude ono sto danas jeste i sad svi ocekuju da on u NJIHOVIM medijima izjavi kako je njegovo srce u Bosni,da mu je Bosna jedina i prava domovina --- sta bi mu prijatelji i saigraci tamo rekli: "stani malo momak kakva Bosna pi**a ti materina kad si vidio Bosne, sta ti je ta zemlja dala sta mi nismo da takvo nesto izjavis", ljudi i mediji bi ga samo tako isikanirali. Naravno da je manje zlo izjaviti da si odabrao drugu zemlju zbog karijere....

U intervju-u za svicarske medije je medju razlozima naveo i da nije pozivan na ostale prijateljske utakmice, sto nije tacno jer nije mogao biti pozvan jer nije ni bilo nikakvih utakmica poslije. Naravno da nije patriota, toga danas vise nema, ali nije ni tacno da je nasu reprezentaciju odabrao zbog karijere jer je isto a mozda cak i vise mogao imati i sa Svicarskom jer i u svjetu te ljudi gledaju drugacije i otvorenija su ti vrata kada kazes da si Svicarac nego Bosanac.

Vezano za ove koj ga nazivaju pogrdnim imenom "Izmet", takvo nesto mozes nac samo kod nas u Bosni. Nije dosta sto je odabrao Bosnu nego ga daj jos i vrijedjaj, popljuvaste ga gore od Seferovica koji je odabrao Svicarsku a on je ipak taj koji se na kraju opredjelio za karijeru. Ali me ne iznenadjuje jer dobro znam kako nas narod zna imat pogan mentalitet.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 jul 2013, 00:08

Bosnas svaka čast sve si rekao kako treba

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 30 jul 2013, 01:05

Evo, Izet kako je rek'o prije 8 mjeseci tako je i uradio
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 30 jul 2013, 16:19

Veceras cu ga gledati,pravi ispit protiv Liona,nadam se da ce bit pravi,sigurno da ce bit pod lupom dosta skauta veceras,mogao bi se lahko prodat

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2013, 16:24

Edvin_Mg je napisao/la:Veceras cu ga gledati,pravi ispit protiv Liona,nadam se da ce bit pravi,sigurno da ce bit pod lupom dosta skauta veceras,mogao bi se lahko prodat
Dobro pa si napomenuo, da ga konacno pogledam i to protiv ozbiljnog protivnika. Bacajte linkove kasnije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jul 2013, 16:58

Tako je, večeras u 21 h zna(de)m šta ću gledati...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 17:22

prije bih rekao, nadam se da će mu "ljevica" biti prava večeras, jer ako uvali kakvu golčinu, bi'će odlično :mrgreen: al' nekako mislim da Grasshoppers neće pošteno pogledati na gol Lyona :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 jul 2013, 17:24

JTS je napisao/la:prije bih rekao, nadam se da će mu "ljevica" biti prava večeras, jer ako uvali kakvu golčinu, bi'će odlično :mrgreen: al' nekako mislim da Grasshoppers neće pošteno pogledati na gol Lyona :lol:
nije Lyon nesto, ocekujem da ce biti guravo do kraja, Grasshoppers igra fin fudbal na pocetku ove sezone
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 17:30

Bosniacum Lilium je napisao/la:
JTS je napisao/la:prije bih rekao, nadam se da će mu "ljevica" biti prava večeras, jer ako uvali kakvu golčinu, bi'će odlično :mrgreen: al' nekako mislim da Grasshoppers neće pošteno pogledati na gol Lyona :lol:
nije Lyon nesto, ocekujem da ce biti guravo do kraja, Grasshoppers igra fin fudbal na pocetku ove sezone
nisu đavola, vidjeti ćeš .. velika je razlika između Lyona i Grasshoppersa :D iako to nije onaj Lyon koji je uzeo 7 titula u nizu, al' tad nisu ni imali konkurenciju .. da je danas liga takva, ovaj Lyon bi osvojio titulu .. al' budući da je sad PSG tu, pa i Marseille koji je tu negdje sa Lyonom, bara-bara
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 30 jul 2013, 20:38

http://webfirstrow.eu/watch/198151/1/wa ... urich.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Link za tekmuu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2013, 20:44

Bice i ovdje, vjerovatno odlican kvalitet: http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo se morate registrovat.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jul 2013, 20:56

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2013, 20:59

Vidim i ovaj Veroljub Salatic, kapiten Grasshoppersa, je iz BiH. Tacnije iz Zvornika. Igra defanzivnog veznog, samo ima utakmica za mladu repku Svicarske, ne za A-repku.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jul 2013, 21:04

Cartmane, nemoj molim te o njemu, pominjan je 100 puta... Proguglaj pa vidi šta je izjavljivao oko BiH i Srbije..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2013, 21:05

Batko je napisao/la:Cartmane, nemoj molim te o njemu, pominjan je 100 puta... Proguglaj pa vidi šta je izjavljivao oko BiH i Srbije..
Ma ne da mi se, samo vidim na wikipediji da je navodno odbio Srbiju dva puta.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jul 2013, 21:06

Haha, ja šta je...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2013, 21:15

Stvarno odlicno kornere izvodi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 jul 2013, 21:23

Kako igra Hajrovic zasada? Na poslu sam nemogu pratiti utakmicu?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 jul 2013, 21:27

Goalgetter je napisao/la:Kako igra Hajrovic zasada? Na poslu sam nemogu pratiti utakmicu?
dobro zasada , ništa pretjerano posebno dosad , imao je nekih žestoko dobrih centaršuteva iz kornera , jednom zamalo upisao asistenciju iz njega (prečku pogodio neki igrač) ...
Grasshoper se veoma dobro nosi sa Lyonom..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 jul 2013, 21:29

sop://broker.sopcast.com:3912/143876" onclick="window.open(this.href);return false;
s malim zakasnjenjem link :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.