U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

bavarian_bk
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la bavarian_bk » 26 jul 2013, 16:06

Haris Hajradinović prešao u AS Trencin , Slovačku za 200.000 € iz Intera Zaprešića. Trencin je prošle godine završio 3. u ligi i učestvuju u kvalifikacijama za EL .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2013, 16:22

bavarian_bk je napisao/la:Haris Hajradinović prešao u AS Trencin , Slovačku za 200.000 € iz Intera Zaprešića. Trencin je prošle godine završio 3. u ligi i učestvuju u kvalifikacijama za EL .
Nisam ga nikad gledao, ali znam da su ga mnogi strasno cijenili dok je bio u Zelji i Olimpicu. Nadam se da ce bit nesto od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 jul 2013, 16:41

Cartman je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Haris Hajradinović prešao u AS Trencin , Slovačku za 200.000 € iz Intera Zaprešića. Trencin je prošle godine završio 3. u ligi i učestvuju u kvalifikacijama za EL .
Nisam ga nikad gledao, ali znam da su ga mnogi strasno cijenili dok je bio u Zelji i Olimpicu. Nadam se da ce bit nesto od njega.
Decko igra bocnu poziciju,a sporas je teski.Tesko da moze biti nesto od njega na toj poziciji u modernom fudbalu...

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 27 jul 2013, 00:40

Cartman je napisao/la:Legendo, je li ovaj Bevab ostaje u Zagrebu? Nece valjda igrat drugu ligu HR? :?
Trebao bi u Dinamo , trener ZG ga ne stavlja u planove čak ni u prvi 18 ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jul 2013, 19:50

Zinedin Mustedanagić, kapiten kadetske reprezentacije BiH bi mogao postati novi igrač torinskog Juventusa.
Zizu i Zizu 8-) (otvorite u novom prozoru ;) )
slika
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 29 jul 2013, 19:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2013, 19:51

Je li ista u rodu Dzemalu Mustedanagicu? A pakleno mu je ime, i Vladavic je svom sinu nadio Zinedine. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jul 2013, 19:57

Cartman je napisao/la:Je li ista u rodu Dzemalu Mustedanagicu? A pakleno mu je ime, i Vladavic je svom sinu nadio Zinedine. 8-)
Stvarno ne znam, mislim da nisu u rodu ali nisam siguran.
Inace bio je u kontaktu s Juventusom, daj Boze da bude nesto od toga, ko ga je gledao zna koliki je momak talenat.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 15:45

koliko god da te cijenim, ako ne pozoveš Atajića, a nemaš apsolutno nikakav razlog da to napraviš, poslat' ću te u pi*ku materinu :D
Vlado Jagodić: Za one koji su bez kluba nema mjesta u reprezentaciji, bit će nova dva-tri imena!

Naša fudbalska U-21 reprezentacija 13. augusta igrat će prijateljski susret sa Crnom Gorom u Mostaru na stadionu Veleža...

Za izabranike Vlade Jagodića bit će to posljednja provjera pred nastavak kvalifikacija, koje su na rasporedu u septembru. Sa selektorom našeg državnog tima obavili smo telefonski razgovor.

Jagodić je bio uslijed posla. Pripremao je spisak za predstojeću utakmicu sa Crnogorcima, ali usprkos tome pristao je govoriti za naš portal.

-Pripremam spisak za utakmicu sa Crnom Gorom, koji ću potom proslijediti u Savez, kako bi našim inostranim igračima sutra bili upućeni pozivi, kaže Jagodić za Sportin.ba, a potom nastavlja:

-Utakmica sa Crnom Gorom naša je posljednja provjera pred možda i ključne utakmice u septembru mjesecu, kada gostujemo u Mađarskoj, a potom dočekujemo Austriju. U tom susretu isprobat ću još neke varijante, ali i dati priliku nekim novim igračima.

Jagodić nije želio otkriti ko su novopečeni reprezentativci...

-O tome bi mogli razgovarati sutra, jer još spisak nisam ni dostavio u NS BiH. No, u reprezentaciji nema mjesta za one igrače koji nemaju klub, jer samo najspremniji mogu igrati za BiH. Na spisku će biti dva-tri nova igrača, veli Jagodić.

Na naše pitanje da li je možda poziv spreman za Bahrudina Atajića, 19-godišnjeg napadača Celtica, koji je već neko vrijeme u prvom timu, Jagodić odgovara:

-Bahrudina Atajića pratim već neko vrijeme i jedan je od onih igrača koji je u ovom trenutku nama zanimljiv. Ipak, ne bih vam mogao reći da li će dobiti poziv, jer spisak najprije moram dostaviti u Savez.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jul 2013, 16:02

Vjerujem da ćemo svi sutra radovati pozivu Atajića od strane Jagodića, i da ću ga ja gledati u Vrapčićima. 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 16:08

zizu1991 je napisao/la:Vjerujem da ćemo svi sutra radovati pozivu Atajića od strane Jagodića, i da ću ga ja gledati u Vrapčićima. 8-)
A jeste vise navalili sa tim Atajicem, evo npr. zasto poziv nebi dobio Kasumovic iz Hanovera koji je za razliku od nahvaljenog Atajica odradio pripreme sa prvom ekipom Hanovera i potpisao profesionalni ugovor ili Bajic iz Zelje koji je bio najbolji u u-19 repci na Mediteranskim igrama.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jul 2013, 16:16

Ne znam. Pitaj Jagodića što je njemu i Savezu interesantan Atajić, a nije Kasumović odnosno Bajić. :?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 16:19

zizu1991 je napisao/la:Ne znam. Pitaj Jagodića što je njemu i Savezu interesantan Atajić, a nije Kasumović odnosno Bajić. :?
Pa Jagodic je reako samo da mu je interesantan kao jos sigurno desetak igraca, al to ne mroa znaciti da ga treba pozvati po svaku cjenu, trenutno je Mesanovic najbolji napadac u mladoj repci i on treba da bude mjerilo za tu poziciju!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jul 2013, 16:22

Dobro. Drago mi je da si s nama podjelio svoje mišljenje. :mrgreen:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 16:27

zizu1991 je napisao/la:Dobro. Drago mi je da si s nama podjelio svoje mišljenje. :mrgreen:
Nek je tvoje misljenje bitno i cijenjeno a moje ne moras ni citati ako te ne intresira.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 jul 2013, 16:31

Gledaj, ako se ne slažemo u mišljenjima, ne moraš agresivno da nastupaš. Ja sam napisao da mi je drago radi Atajića iz razloga što mi se sviđa kao igrač. Tebi se sviđaju Kasumović i Bajić i fajrunt.

Ako sam izrazio želju, a valjda na to imam pravo, jel, to ne znači da će tako automatski i da bude.
Niko od nas ne zna ko su ta 3 igrača i imamo potpuno pravo sanjati. Koga god Jagodić izabere, izabrao ga je iz razloga što smatra da će taj doprijenjeti kvalitetu momčadi i to je poenta svega.

A o ukusima nije raspravljati, jel. Malo kretenski sam se ponio u zadnjem postu iz razloga što si sa određenim vidom oštrine pisao post, a moj modus vivendi je normalno raspravljanje na ovom forumu. Tako da, oprosti ako si se našao uvrijeđenim.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 16:32

zizu1991 je napisao/la:Gledaj, ako se ne slažemo u mišljenjima, ne moraš agresivno da nastupaš. Ja sam napisao da mi je drago radi Atajića iz razloga što mi se sviđa kao igrač. Tebi se sviđaju Kasumović i Bajić i fajrunt.

Ako sam izrazio želju, a valjda na to imam pravo, jel, to ne znači da će tako automatski i da bude.
Niko od nas ne zna ko su ta 3 igrača i imamo potpuno pravo sanjati. Koga god Jagodić izabere, izabrao ga je iz razloga što smatra da će taj doprijenjeti kvalitetu momčadi i to je poenta svega.

A o ukusima nije raspravljati, jel. Malo kretenski sam se ponio u zadnjem postu iz razloga što si sa određenim vidom oštrine pisao post, a moj modus vivendi je normalno raspravljanje na ovom forumu. Tako da, oprosti ako si se našao uvrijeđenim.
Na taj post i odnosio moj komentar, a sto se tice mene ja bih volio da pozove sve trojicu pa nek se dokazuju!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 17:27

Atajić je član prvog tima Celtica, dobivao je šansu na pripremnim tekmama, ulazio je sa klupe .. a on je nedvojbeno najveći Bosansko Hercegovački potencijal kad je u pitanju napad :D Kasumović je potpisao ugovor, ne pratim Hannover, tako da ne znam da l' je uopšte dobivao šansu na prijateljskim tekmama, a nešto i ne vjerujem da će biti i na klupi kad krene Bundesliga

u svakom slučaju, ja sam uvijek za to da se ti momci pozivaju u repku, pa ko se pokaže, ko ne .. dakle, volio bih da i Kasumović dobije poziv, al' trenutno je Bahrudin Atajić #1, kad su u pitanju potencijalni reprezentativci za U-21
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 jul 2013, 17:39

Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 17:48

Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 30 jul 2013, 17:51

vendeta87 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.
uglavnom,,nije lose s obzirom da mu je 19 godina,,mogao bi postati prosjecan bundesligaski napadac,,a nama idealan treci spic

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DeeWa, LeCoq, Sport90 i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []