kume,nismo ni od hadzica ocekivali onoliko,katastrofalna mu statistika bila i vidio si,mozda se i ovaj decko snadje,ko ce to znati,ali sigurno za melunovica,radulovica,gujica,matosevica i ovih kvazi fudbalera koje je irfan predstavljao pojacanjima,ovaj decko je za njih izmislio fudbalciza je napisao/la:sta vi oceujekte da ste dobili s travanciem,onako inetreresuje me sta prosjecan navijac misli o tome?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ne bi mjesao hadzica,ipak je on gotov fudbaler,kakav je takav u ovoj ligi je bio gotov igrac i jedan od najboljih kako kod nas tako i kod vas,a da li je to travancic,vidjecemo,samo ne bi trebalo da previse ocekujete da razocarenje bude manje.Puno se pomiunje i pise o njemu pa ne znam na osvnovu cega ali eto i vidim da su ljudi s ove teme odusevljani su kakvog su majstora dobili.
Jel malo cudno to sto nije prosao ni u dinamu i hajduku ni lokomotivi ni zvezti ,i samo su u BIH vidjeli taj njegov potencijal i tu klasu? E onda dodjes do onaga kad u 7 mjesecu ne moze pobjediti amatere,i svake godine prag tolerancije igrackih kvaltieta se smanjuje
bez ljutnje ali tako je
Jel malo cudno to sto nije prosao ni u dinamu i hajduku ni lokomotivi ni zvezti ,i samo su u BIH vidjeli taj njegov potencijal i tu klasu? E onda dodjes do onaga kad u 7 mjesecu ne moze pobjediti amatere,i svake godine prag tolerancije igrackih kvaltieta se smanjuje
bez ljutnje ali tako je
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 30 jul 2013, 15:48, ukupno mijenjano 2 puta.
U zvezdi ne moze, ali zato je tu Fk Sarajevo!
Dok ne pocnete svoju mladost gurati nista od vas!

Iz cetvrte ruke sponzor kladionica
- moustapha
- Kontakt:
Sto volim kad se ovako brinu za nas.KrajPrice je napisao/la:U zvezdi ne moze, ali zato je tu Fk Sarajevo!

#divovi
Mi vam svake godine pisali ne moze ovako od Blekica pa do Dine Feninga, a vi se smijali, plaho samo polahko pisalimoustapha je napisao/la:Sto volim kad se ovako brinu za nas.KrajPrice je napisao/la:U zvezdi ne moze, ali zato je tu Fk Sarajevo!

Samo Vi polahko ...

sinko, isto dzeko nije zadovoljio u dinamu a glej sada dzekeKrajPrice je napisao/la:U zvezdi ne moze, ali zato je tu Fk Sarajevo!
ili npr visca je bio na probi u hajduku pa mu rekli da nema kvalitet za njih, a momak napravi solidnu karijeru i igra za 14 repku svijeta
Maloprije prolazim pored pekare Aspek, blizu Imperijala koji je pak blizu vječne vatre, i ugledam Dinu S. koji je u tom trenutku stAjao sa nekim meni nepoznatim likom i u mahu čuh kako je taj novi sponzor Amko Komerc, također sam u te 2-3 sekunde čuo i da je Maletić u tom trenutku točio gorivo na Gazpromu u BL te je nakon toga planirao da se uputi prema Sarajevu.
- moustapha
- Kontakt:
Ti bas uzivas bacati bombe.Steph je napisao/la:Maloprije prolazim pored pekare Aspek, blizu Imperijala koji je pak blizu vječne vatre, i ugledam Dinu S. koji je u tom trenutku stAjao sa nekim meni nepoznatim likom i u mahu čuh kako je taj novi sponzor Amko Komerc, također sam u te 2-3 sekunde čuo i da je Maletić u tom trenutku točio gorivo na Gazpromu u BL te je nakon toga planirao da se uputi prema Sarajevu.

#divovi
Hajd' prestanite vise bacati bombice, Boga vam! Kakav crni Amko komerc.Steph je napisao/la:Maloprije prolazim pored pekare Aspek, blizu Imperijala koji je pak blizu vječne vatre, i ugledam Dinu S. koji je u tom trenutku stAjao sa nekim meni nepoznatim likom i u mahu čuh kako je taj novi sponzor Amko Komerc, također sam u te 2-3 sekunde čuo i da je Maletić u tom trenutku točio gorivo na Gazpromu u BL te je nakon toga planirao da se uputi prema Sarajevu.

Sve je ovo istina.
Dobar je Travancic, iako je najbolje nastupe imao prije mozda 2 godine. Jos je mlad, uz dovodjenje Cimirota i Kovacevica jako dobar posao uprave. On iako nema u glavi, bar ima perspektivu. Maletic i Puzigaca su po meni suvisni, al eto.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma Travančić je talenat kojeg dugo nisam gledo.Sjetim se odmah onih driblinga na Grbavici kad mi gubimo 3 ili 4 0 prije 2 sezone ,a on vrti li vrti onog crnca i svu odbranu Želje.Ali đaba sve to u nogama đaba dobar šut kad je dečko glup u glavi.Pa otišao na probu u Crvenu Zvezdu ujutro treninzi navečer na splavove.Ima par snimaka gdje je mamuran trčkara vuče se.Ali eto sretno Musemiću i vama navijačima sa njim. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Eh eto pa nek kazu nema para 
Ocekujem vec u Lukavici da dobije priliku bar 20-tak minuta

Ocekujem vec u Lukavici da dobije priliku bar 20-tak minuta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo ovdje ga je zabio majstorski, odavno nisam vidio ljepsi gol na nasim terenima, fakticki iz koraka
Anid Travancic " onclick="window.open(this.href);return false; gol mozete pogledati 0:25:01
A ovaj momak ce biti pojacanje to sam siguran
" onclick="window.open(this.href);return false;
Anid Travancic " onclick="window.open(this.href);return false; gol mozete pogledati 0:25:01
A ovaj momak ce biti pojacanje to sam siguran

- karlovacko
- Kontakt:
Kupite nase fazone .Head je napisao/la:Nema para sve se rastalilo.

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
polijećemo, slijećemo...
a možda i nećemo

a možda i nećemo

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
bolan pad...vrlo vrlo BOLAN
pa brko je ludji od Trave...bjezi ludi brko iz kluba ali niko ne zna zasto,,,???
pa brko je ludji od Trave...bjezi ludi brko iz kluba ali niko ne zna zasto,,,???