JUG je uz tebe !Dex je napisao/la:S leđa onda s dvije nogekarlovacko je napisao/la:To ti je direktan crveni onda .Dex je napisao/la:I to s dvije noge samo![]()
Ma ako je vidim večeras, morat će pričat sa mnom, mislim to će ona htjet'
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- karlovacko
- Kontakt:
Re: Chat
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Dex je raskino, ostala je vječna tuga, uvijek će ga podržavati manijaci s juga 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- karlovacko
- Kontakt:
Hajde sad' svi : LEGENDA JUGA !Dex je napisao/la:Dex je raskino, ostala je vječna tuga, uvijek će ga podržavati manijaci s juga
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
karlovacko je napisao/la:Hajde sad' svi : LEGENDA JUGA !Dex je napisao/la:Dex je raskino, ostala je vječna tuga, uvijek će ga podržavati manijaci s juga
Aj jest dobro ležat
Zna l' neko slucajno kako se zove jedna prijeratna ljubavna pjesma i koju pjeva... Ne mogu nikako da se sjetim...
Spot je u srusenoj zgradi... Uglavnom musko i zensko pjevaju i obuceni su u crveno.... on je visok i bradat a ona lijepa
....
Sve detalje znam, al' eto ne znam kako se zove pjesma, a slusa mi se ne normalno...
EDIT Hodaju i na kraju dodju jedno do drugog....
Dakako domaca je muzika u pitanju.. Msm na prostor Jugoslavije....
Spot je u srusenoj zgradi... Uglavnom musko i zensko pjevaju i obuceni su u crveno.... on je visok i bradat a ona lijepa
Sve detalje znam, al' eto ne znam kako se zove pjesma, a slusa mi se ne normalno...
EDIT Hodaju i na kraju dodju jedno do drugog....
Dakako domaca je muzika u pitanju.. Msm na prostor Jugoslavije....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 30 jul 2013, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
Oooooooo ko je to navratio na Chat, MrMuscule odčepljivač odvoda
šta će ti ljubavna pjesma imaš malu za ljubav
šta će ti ljubavna pjesma imaš malu za ljubav
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Postajemo Justin Timberlake i Mila Kunis 
- legenda reala
- Kontakt:
Majke vam ko je ovaj gio jel ovo onaj Haris 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pustit ću ti čovjeka da sam objasnilegenda reala je napisao/la:Majke vam ko je ovaj gio jel ovo onaj Haris
@legendo
Usao i ja da vidim kako je ovdje na temi chat
....
Ma onako slusa mi se ta pjesma, uglavnom volim ja s vremena na vrijeme poslusati i sta dr. tipa cajki ili narodnjaka Tomu Zdravkovica ili Sabana, al' uglavnom slusam ovu ljubavnu ili ti ga zabavno muziku pogotovo prijeratnu.... A ova pjesma mi je inace jedna od drazih al' sam zaboravio kako se zove... A poslusao sam je barem 30-40x....
Usao i ja da vidim kako je ovdje na temi chat
Ma onako slusa mi se ta pjesma, uglavnom volim ja s vremena na vrijeme poslusati i sta dr. tipa cajki ili narodnjaka Tomu Zdravkovica ili Sabana, al' uglavnom slusam ovu ljubavnu ili ti ga zabavno muziku pogotovo prijeratnu.... A ova pjesma mi je inace jedna od drazih al' sam zaboravio kako se zove... A poslusao sam je barem 30-40x....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 30 jul 2013, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Ko je Harislegenda reala je napisao/la:Majke vam ko je ovaj gio jel ovo onaj Haris
Ja te volim, volim Željo..
- legenda reala
- Kontakt:
harebianconero i još milion nikova kojih je imala, zadnji gijzerica 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slobodno pitaj' , šta god bude trebalo , kad god bude trebaloAgresivnoDjubre je napisao/la:
Brate fino,nikad se bolje nisam osjecao.Evo bas sam sa njom pricao maloprije.Zaljubio sam se.Trebat ce mi nekih savjeta,ipak sam neiskusan u tome.
Tako blizu, a tako daleko.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Hvala brate.Veceras cu opet izaci sa njom pa vidjet cemo sta i kako ce biti.Kontao sam opet neku cokoladicu,a mozda sam i pretjerao ? Dal djevojke vole lijepe parfeme ? Da stavim,dobio sam neki ?
P.S Sasvim slucajno znam tu pjesmu.
P.S Sasvim slucajno znam tu pjesmu.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Uzmi joj bola' kondom nek napuše pa se igrajte dodave 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
@Agresivni Izdrzi forum je uz tebe !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.