Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa od Alfreda i Ferenca prva 2 igrača svijeta nisu bila u Realu.Pero je većinu doveo kasno,a sada Bale ulazi u najbolje godine,Ronaldo sigurno neće posustajat još barem 4 sezone.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
@Lobotomista. Ti si cules. Bog ce ti oprostiti. :kava:

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-Sky SportsIt is our understanding there is a world-record bid of over £85m pounds on the table from Real Madrid - and it has been on the table for over a week. The bid does not include any players going from the Bernebeu to White Hart Lane. We also understand Bale is aware of the offer and is becoming more and more frustrated with the situation. We've been told chairman Daniel Levy is currently in Miami and that the club's stance hasn't changed. Bale is not for sale.
- Hegemonista
- Kontakt:
@RB, daj kani se komentara lo stile balavac, došao sam ovdje pisati konstruktivno s argumentima. ZZ je jedan od najvećih svih vremena bez dvojbe, nećeš s slikovnicom pobiti tezu da je imao 2 trofejne i 3 sušne sezone s Realom. Tome je, po meni dosta kriv Perez (Beckham-Makelele, Hierro, Del Bosque). Na našu sreću, Perez je bio dosta glup a R10 ružan, pa je Pero umjesto Ronaldinha doveo Beckhama.
E sad zamislite Real s onom ekipom koju su imali plus Ronaldinho minus Beckham?
Barca bi nastavila tonuti, a Real...
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
Real s Ronaldinhom umjesto Beckhama ne bi bio ništa bolji.Makelele i Boske su važniji bili od Beckhama.Jedina dobra stvar da smo doveli Ronaldinha je što vi ne bi ništa osvojili u zadnjih 10 godinaHegemonista je napisao/la:@RB, daj kani se komentara lo stile balavac, došao sam ovdje pisati konstruktivno s argumentima. ZZ je jedan od najvećih svih vremena bez dvojbe, nećeš s slikovnicom pobiti tezu da je imao 2 trofejne i 3 sušne sezone s Realom. Tome je, po meni dosta kriv Perez (Beckham-Makelele, Hierro, Del Bosque). Na našu sreću, Perez je bio dosta glup a R10 ružan, pa je Pero umjesto Ronaldinha doveo Beckhama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.RickBlaine je napisao/la:Dobro, jesi li ti normalan? TKO JE SE JEEBENO ZALIO OD NAVIJACA REAL MADRIDA NA TO?!harry_90 je napisao/la:Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..
Nedavno sam ti odgovorio na jedan takav lobotomacki komentar koji si ostavio ovdje, pa da ponovimo: Prvo. Ne mozes generalizirati, tko je to ovdje pricao da PSG, City i ostali unistavaju nogomet? Ako je netko i rekao, to mozebitno nije misljenje vecine nego samo odredjene individue koja nije dovoljan uzorak za vadjenje cjeline.
Ili da pojednostavimo. NE. Navijaci Madrida u ogromnoj vecini ne kritiziraju rad drugih klubova i boli ih kurrcina za to koliko ce PSG ili Monaco dati para za Falcaa ili Moutinha. Ukoliko si nasao jednog, ili dvojicu da tako misle i iz toga si dao izvesti zakljucak, onda je tvoje misljenje na nivou homo erectusa.
Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
al neka ,nije da nismo naviki na takvu dvolicnost
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
al dobar je pero ba,pusti nam pereHegemonista je napisao/la:Pero je u svom predsjednikovanju (2000.-2006. i 2009.-) potrošio oko 850 milja € na pojačanja, a u tom periodu je Real osvojio samo 3 Primere i 1 LP u 10 sezona. Flop od predsjednika?!
Uskoro je za očekivati da Pero dođe do brojke od miljardu €.
sto je i do sad bio slucaj,nek se pojacavaju ,
kupio je i ronalda 2009. pa sta se promjenilo ,ama bas nista, osvojili 2.titule za 4 godine ,omjer titula naspram ulozenog novca smijesan
bice ko i do sad u 90 % slucajeva na kraju sezone
REAL MADRID GAME OVER INSERTE 300 MILLONES PARA VOLVER A JUGAR
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Drkas pojmove frau Elza Nojgebauer.barca_87 je napisao/la: ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.
Nitko od nas, u redu, ja nisam sebi dao za pravo da na takav nacin kritiziram Barcinu upravu i govorim kako Barca tim transferom unistava nogomet kao sto je rekao ovaj vamo @harry.
To sto ste naisli na bujicu ismijavanja zbog ogromne kolicine novca koji ste dali za igraca koji je u zadnjoj godini ugovora je druga stvar. Ja sam prvi rekao da je Illarra preplacen, kao sto bi rekao i za Balea ukoliko Madrid stvarno ponudi vise od 90 miliona, ali necu reci da klubovi koji preplacuju igrace unistavaju nogomet.
Mislim ono, dosao momak na temu Real Madrida objasnjavat da Madrid ima tri od pet najskupljih transfera u povijesti. Kolumbo. Kojem ste obukli dres :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Hegemonista
- Kontakt:
3 titule u 4 godine - Primera, Kup i Superkup, a čovjek plaćen 94 mil.barca_87 je napisao/la:al dobar je pero ba,pusti nam pere,dok je pere barca ce osvajati titule
sto je i do sad bio slucaj,nek se pojacavaju ,
kupio je i ronalda 2009. pa sta se promjenilo ,ama bas nista, osvojili 2.titule za 4 godine ,omjer titula naspram ulozenog novca smijesan
bice ko i do sad u 90 % slucajeva na kraju sezoneREAL MADRID GAME OVER INSERTE 300 MILLONES PARA VOLVER A JUGAR![]()
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
- Consigliere
- Kontakt:
Dovodjenje Beckhama je bio prvi nenogometni transfer ikada, i s njime pocinje pad Reala sve do Capella i one nevjerovatne titule. Znamo radi cega je doveden Beckham, i kako je forsirano njegovo igranje u prvih 11. Za to vrijeme Barcelona je dovela buduceg dvostrukog osvajaca Zlatne lopte.LBJ MVP je napisao/la:Real s Ronaldinhom umjesto Beckhama ne bi bio ništa bolji.Makelele i Boske su važniji bili od Beckhama.Jedina dobra stvar da smo doveli Ronaldinha je što vi ne bi ništa osvojili u zadnjih 10 godinaHegemonista je napisao/la:@RB, daj kani se komentara lo stile balavac, došao sam ovdje pisati konstruktivno s argumentima. ZZ je jedan od najvećih svih vremena bez dvojbe, nećeš s slikovnicom pobiti tezu da je imao 2 trofejne i 3 sušne sezone s Realom. Tome je, po meni dosta kriv Perez (Beckham-Makelele, Hierro, Del Bosque). Na našu sreću, Perez je bio dosta glup a R10 ružan, pa je Pero umjesto Ronaldinha doveo Beckhama.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
o cemu ti pricas felgo? neymar je kostao toliko a igrao je u brazilu protiv povremenih konobara i vrtlara dok ce bale vise kostati a o njemu je suvisno pricati protiv koga je kakvu sezonu imao, saberi se kulesubarca_87 je napisao/la:ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.RickBlaine je napisao/la:Dobro, jesi li ti normalan? TKO JE SE JEEBENO ZALIO OD NAVIJACA REAL MADRIDA NA TO?!harry_90 je napisao/la:Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..
Nedavno sam ti odgovorio na jedan takav lobotomacki komentar koji si ostavio ovdje, pa da ponovimo: Prvo. Ne mozes generalizirati, tko je to ovdje pricao da PSG, City i ostali unistavaju nogomet? Ako je netko i rekao, to mozebitno nije misljenje vecine nego samo odredjene individue koja nije dovoljan uzorak za vadjenje cjeline.
Ili da pojednostavimo. NE. Navijaci Madrida u ogromnoj vecini ne kritiziraju rad drugih klubova i boli ih kurrcina za to koliko ce PSG ili Monaco dati para za Falcaa ili Moutinha. Ukoliko si nasao jednog, ili dvojicu da tako misle i iz toga si dao izvesti zakljucak, onda je tvoje misljenje na nivou homo erectusa.
Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
x1barca_87 je napisao/la:ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.RickBlaine je napisao/la:Dobro, jesi li ti normalan? TKO JE SE JEEBENO ZALIO OD NAVIJACA REAL MADRIDA NA TO?!harry_90 je napisao/la:Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..
Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.
a sta ti pricas krampoLenBias je napisao/la:o cemu ti pricas felgo? neymar je kostao toliko a igrao je u brazilu protiv povremenih konobara i vrtlara dok ce bale vise kostati a o njemu je suvisno pricati protiv koga je kakvu sezonu imao, saberi se kulesubarca_87 je napisao/la:[
ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Bolje "klepa" , nego 60 miliona za igraca u zadnjoj godini ugovora.
Il govoreci Romarievim jezikom "20-25" miliona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
felgane felgoslave koliko ti samo nemas pojma sta pricasbarca_87 je napisao/la:a sta ti pricas krampoLenBias je napisao/la:o cemu ti pricas felgo? neymar je kostao toliko a igrao je u brazilu protiv povremenih konobara i vrtlara dok ce bale vise kostati a o njemu je suvisno pricati protiv koga je kakvu sezonu imao, saberi se kulesubarca_87 je napisao/la:[
ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.
al neka ,nije da nismo naviki na takvu dvolicnost,ma da bale vrijedi 100-150 miliona nema sta ,igro lik u svemiru za fc saturn ,inace nije sa zemlje ,vanzemaljac je sa posebnim mocima
![]()
,,vrijedi on q te pare sto ce pero dat,pero ce dobit klepu po usima samo takvu ti htio priznat ili ne
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja ovih culesa jesu smijesni.
Pa vama je u interesu da se Real pojacava,jer da nema ovako mocnog Reala nebi bilo ni vas.
Pa vama je u interesu da se Real pojacava,jer da nema ovako mocnog Reala nebi bilo ni vas.
bolje 57 miliona nego 150 ;)pa nezz da je ostalo 10 godina ugovora ili mjesecRaul_64 je napisao/la:Bolje "klepa" , nego 60 miliona za igraca u zadnjoj godini ugovora.
a zna se sto je barca platila 57 miliona za neymara jer ta investicija je gotovo samoisplativa u startu.
Dovesti treceg igraca na svijetu u marketinskom smislu +sa onakvim talentom za 57 miliona je sitnica uzimajuci u obzir da klocevi higuain i illaramendi su oko 40 miliona kostali ,pa to je smijesna cifra za koju je barca uzela neymara.
jos ako se uzme u obzir da su ga uzeli prije kupa konfederacija gdje bi mu poslije toga povecala se makar za 20-25 miliona.
a dati 100.120,150 miliona eura za jednog igraca ,a npr ronaldo kosta 100 miliona ,messi 120 je vise nego klepa
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Kako ja znam, stvari stoje ovako:
Barca dala za Neymara 57 miliona u zadnjoj godini ugovora.
Madrid nije dao ni centa za Balea.
Ne razumijem o kakvih 150 miliona pricas?
samo tako i znas napisat krampo ,kad god nesto ,"nemas ti pojma " ,"sta ti znas"LenBias je napisao/la:felgane felgoslave koliko ti samo nemas pojma sta pricasbarca_87 je napisao/la: a sta ti pricas krampo,ma da bale vrijedi 100-150 miliona nema sta ,igro lik u svemiru za fc saturn ,inace nije sa zemlje ,vanzemaljac je sa posebnim mocima
![]()
,,vrijedi on q te pare sto ce pero dat,pero ce dobit klepu po usima samo takvu ti htio priznat ili ne
a eto "veliki strucnjace" nek ti znas ,odvadi malo ba
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ma ovaj pokusaje rec da bale vrijedi tih para sto pero hoce da da,bar prema navodima raznih novina .RickBlaine je napisao/la:Kako ja znam, stvari stoje ovako:
ja pisem da je to smijesna cifra ako toliko daju za jednog igraca
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.