FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 30 jul 2013, 19:28

AmaRTM87 je napisao/la:Osvojila bi i moja nana ovu šaban ligu da ima najbolji brend BiH i samim tim Željo je imao najbolju organizaciju, ne kažem da je ima sad. Osimu hvala za sve ali morate i vi i on skontat da su svi zamjenjivi. Meni je najviše žao naše djece koja jedva čekaju da bježe odavde,a u prvom timu se ide na pripreme preko štele (novca). I samim tim se i igra na telu preko managera. Nek ide šta ću mu ja, vi što se protivite toj baklji na tribini zapitajte se vi kako je vodstvu grupe koje ide na gostovanja koje od svog hljeba odlaže da bi napravili koreografije, da se imaju bubnjevi. Koji vam je ba niko ne dolazi da šteti umjesto da se zapitate gdje su naša djeca koja se mogu prodat vi ser*te nekom zbog baklje. I sad slobodno me banujte dosta mi je ovog foruma i ovih ovdje omagača klubu velikih inače. Toliko od mene
banuj se sam iz plave armije, srce bi nam naraslo.
Znaš šta zapitam se kako je vodstvu grupe i odgovor sam dolazi (pošto je u pitanju ŠTETA MOM KLUBU) - BOLI ME BRIGA KAKO IM JE! Neka rade i koreografije i sve, samo neka ne izbijaju klubu pare iz kase i vozdra! DOsta je i nama vas furača!
Osim - drugo ime za Želju !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 30 jul 2013, 19:32

AmaRTM87 je napisao/la:Osvojila bi i moja nana ovu šaban ligu da ima najbolji brend BiH i samim tim Željo je imao najbolju organizaciju, ne kažem da je ima sad. Osimu hvala za sve ali morate i vi i on skontat da su svi zamjenjivi. Meni je najviše žao naše djece koja jedva čekaju da bježe odavde,a u prvom timu se ide na pripreme preko štele (novca). I samim tim se i igra na telu preko managera. Nek ide šta ću mu ja, vi što se protivite toj baklji na tribini zapitajte se vi kako je vodstvu grupe koje ide na gostovanja koje od svog hljeba odlaže da bi napravili koreografije, da se imaju bubnjevi. Koji vam je ba niko ne dolazi da šteti umjesto da se zapitate gdje su naša djeca koja se mogu prodat vi ser*te nekom zbog baklje. I sad slobodno me banujte dosta mi je ovog foruma i ovih ovdje omagača klubu velikih inače. Toliko od mene
:lol: :lol: :lol: rani se

Hocemo nanu na mjesto Osima i da nastavimo osvajati "šaban ligu"....a fol stavio TM87 u nick :lol: :lol:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 30 jul 2013, 19:34

Beza amara zeljo ne da nije osvajao trofeje nego nije izasao ni u evrokupove

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 30 jul 2013, 19:34

rossoner je napisao/la: banuj se sam iz plave armije, srce bi nam naraslo.
Znaš šta zapitam se kako je vodstvu grupe i odgovor sam dolazi (pošto je u pitanju ŠTETA MOM KLUBU) - BOLI ME BRIGA KAKO IM JE! Neka rade i koreografije i sve, samo neka ne izbijaju klubu pare iz kase i vozdra! DOsta je i nama vas furača!
Zašto će ti na avataru bakljada ako je već toliko osuđuješ?
Il club piu titolato al mondo!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 jul 2013, 19:36

champions1921 je napisao/la:E cuj svi su zamjenjivi :lol: .. Dobro jutro kolumbo.. Naravno da su svi zamjenjivi ali realnost nam je takva da je Zeljo bio i bice zesci prosjek bez Amara, bar sto se rezultata tice.. Bio je period bez Amara pa sto to niko ne osvoji titule? Doduse, ne ocekujem ja ni neki pametan post i produktivno misljenje od nekog ko kaze da nije problem paliti baklje, od nekog ko kaze "niko nam nece baklje zabraniti INAT SILAN BOSANSKI" :lol: :lol: .. Pa kome se vi to inatite i preko cijih ledja?? Samo mi to odgovorite.. Najveci dusmani Zelji smo mi sami.. Sto ovi u upravi sto ovi sto podrzavaju klub na nacin sto ga finansijski unistavaju..
i još par godina sigurno Amar mora ostati da bi se mogli nadati nekoj stabilizaciji. Naravno da svi griješe, pa i on, u izboru igrača ili nečemu drugo, ali on je jedino i najbolje rješenje u ovom trenutku. Najgori su mi ovi silan inat bosanski i ta s**nj*, kome je to išta dobro donijelo? Čisti furački fazoni napaćenih likova. Budi gospodin i doprinesi klubu a ne "lik".
@champions1921 - podrška.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 jul 2013, 19:37

Pa sto je neosvojismo jado jadni od 2003. ako ju je lako osvojiti... Da Amar nije dosao jos bi mi bili na sredini prvenstvene tablice.....
Sto ne mogu ovih Landzinih ser.atora.... Neces razbojnice uci u klub.... Ni ti, a ni tvoji poltroni koji te promovisu gdje god stignu... Prakticno ispadose sluge odnosno obicni fizikaneri....
U Landzinom mandatu smo jedino mogli prehladu osvojiti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 jul 2013, 19:39

DonPippo9 je napisao/la:
rossoner je napisao/la: banuj se sam iz plave armije, srce bi nam naraslo.
Zašto će ti na avataru bakljada ako je već toliko osuđuješ?
Ovo je sa derby-a čini mi se nekad davno davno. Sada su druga vremena, tada su baklje bile svima inn i nisu se plaćale ovolike kazne. Iz godine u godinu sve su veće kazne. Ja nikada u životu nisam zapalio baklje, nisam u tom fazonu, sliku sam našao na netu još prije 4 godine i stavio. Sada nije vrijeme za baklje ni za slične gluposti. Poruka je jasna.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 jul 2013, 19:39

Baklje sa uvodjenjem kazni gube smisao... Glupo ih je koristiti ako ce se placati kazne...
Ali jos je gluplje misljenje da bi sve bilo u redu da nije bilo ovih kazni... Sta bi sa tih 100-200 hiljada, produzio se zivot jos 2-3 mjeseca...

Smijesne su vam price i bjezanje od realnih problema... Ispade sad da nije bilo baklji i tih 200 hiljada, da bi imali moderan stadion, trening kamp, ne bi nam trebali sponzori, ne bi se dugovale plate, doveli bi 5-6 ekstra pojacanja...

Znaci ne treba ih paliti jer donose stetu, ali treba realno sagledati stvari i skontati da je problem dosta, dosta dublji i da bi i da nije bilo baklji nesto drugo se naslo kao izgovor za ovu situaciju...

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 19:42

Admiral_TM87 je napisao/la:Baklje sa uvodjenjem kazni gube smisao... Glupo ih je koristiti ako ce se placati kazne...
Ali jos je gluplje misljenje da bi sve bilo u redu da nije bilo ovih kazni... Sta bi sa tih 100-200 hiljada, produzio se zivot jos 2-3 mjeseca...

Smijesne su vam price i bjezanje od realnih problema... Ispade sad da nije bilo baklji i tih 200 hiljada, da bi imali moderan stadion, trening kamp, ne bi nam trebali sponzori, ne bi se dugovale plate, doveli bi 5-6 ekstra pojacanja...

Znaci ne treba ih paliti jer donose stetu, ali treba realno sagledati stvari i skontati da je problem dosta, dosta dublji i da bi i da nije bilo baklji nesto drugo se naslo kao izgovor za ovu situaciju...
Nemoj napast ce te sad ovi glavni na ovoj temi, gdje ces tako pisati :roll: :roll:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 19:44

Admiral_TM87 je napisao/la:Baklje sa uvodjenjem kazni gube smisao... Glupo ih je koristiti ako ce se placati kazne...

Istina, samo što je taj problem najlakše riješit'. Da bi se stanje u klubu popravilo mora se radit' i o tome se može nadugo i naširoko, a da bi klub imao 200,000 maraka više na svom računu mora se samo prestat s paljenjem baklji, to bi i Trigger skont'o do sad. Al bojim se da mi ovdje imamo posla i sa gorim od Triggera.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2013, 19:49

pa podijelili bi bar jedan mjesec plata. a ko je ikad radio u privatnoj firmi, da ne govorim imao istu, zna šta to i koliko znači. umijte se, znate li šta znači 200.000 KM kad cijelu godinu moraš razvući dva miliona, to je 10% cijelog budžeta?

neće to prevagnuti sigurno odlazi li amar ili ne. al' govoriti da je to malo ili da to nije značajan problem je smiješno, zaradite vi 200.000 KM pa mi recite kako je. niko nije ništa govorio dok nisu ovako kažnjavali, niti mislim da ima iko ko ne voli vidjeti bakljadu.

Rios

Post Postao/la Rios » 30 jul 2013, 19:52

ElLoco7 je napisao/la:Da bas ce Amar otic zbog baklji :roll:

Ako bude isao, a nadam se da nece, to ce biti zbog ubleha u i oko kluba koji nista ne rade! trebaju se navijaci dic i otjerat te ublehe i to odmah dok ne bude kasno.
Potpis..Kakve baklje,kakvi bakraci..Ne kazem da ih treba paliti,prvi osudjujem bakljade u nekim "malim" utakmicama tipa Zvijezda,Leotar itd..Ali sad gurati pricu kako su navijaci krivi za finansijsku krizu u klubu ili pogotovo za Amarov odlazak eventualni je u najmanju ruku suludo..Problem je sto u Zelji ocito nema neke ozbiljne politike dugorocnog finansiranja kluba,kroz neki sponzorski ugovor recimo..Evo da li iko zna ko je glavni sponzor Zelje u ove zadnje dvije sezone!? Nema vise ni transfera i para od istih,nema para od Dzeke i odmah problemi..Eto na cemu se manje-vise zasnivala nasa finansijska politika..Nazalost.. :|
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 30 jul 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 30 jul 2013, 19:54

kalju : viktorija Plzen 0:4
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 30 jul 2013, 19:55

FCS je napisao/la:Beza amara zeljo ne da nije osvajao trofeje nego nije izasao ni u evrokupove
ZELJO je bez Amara dva puta bio 2,a to sto nije izasao u evrokupove,to je vec nesto drugo ;) Amar nece ici iz Zelje,to je sigurno. :D

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 30 jul 2013, 19:58

Osnovni problem Želje je odlična uprava Sarajeva odnosno nesposobnost naše uprave. I Željo i Sarajevo djeluju na istom tržistu dakle imaju iste mogućnosti spram sponzora. Zadnje dvije godine uprava Sarajeva privlači klubu brojne sponzore a naša uprava sjedi čeka da Amar nešto uradi pa ne može čovjek sve sam. I tako smo došli u situaciju da su nam osnovni prihodi Evropa i poslovni objekti koji su u zakupu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 jul 2013, 20:00

Nadam se da ce sef ostati jer ako Amar ode onda je opet patnja.
AMAR AMAR OSIM OSIM
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 30 jul 2013, 20:01

Semper je napisao/la:Osnovni problem Želje je odlična uprava Sarajeva odnosno nesposobnost naše uprave. I Željo i Sarajevo djeluju na istom tržistu dakle imaju iste mogućnosti spram sponzora. Zadnje dvije godine uprava Sarajeva privlači klubu brojne sponzore a naša uprava sjedi čeka da Amar nešto uradi pa ne može čovjek sve sam. I tako smo došli u situaciju da su nam osnovni prihodi Evropa i poslovni objekti koji su u zakupu.
Sta Dzelo radi.....nista samo prica protiv amara...DZELO ODLAZI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2013, 20:02

stadion je napisao/la:
Semper je napisao/la:Osnovni problem Želje je odlična uprava Sarajeva odnosno nesposobnost naše uprave. I Željo i Sarajevo djeluju na istom tržistu dakle imaju iste mogućnosti spram sponzora. Zadnje dvije godine uprava Sarajeva privlači klubu brojne sponzore a naša uprava sjedi čeka da Amar nešto uradi pa ne može čovjek sve sam. I tako smo došli u situaciju da su nam osnovni prihodi Evropa i poslovni objekti koji su u zakupu.
Sta Dzelo radi.....nista samo prica protiv amara...DZELO ODLAZI
Dosadn si pitaru ba a i ispadas glup ko kita. Sad bi neko trebao povjerovati da si nas. Moram te razocarati da Dzelo nema veze sa situacijom. Uostalom vidim da se tamo falis da svi pisu kontra Dzele ja koliko vidim tvoja dva posta i oba o Dzeli :lol:
za ove sto kukaju nece ba Amar nigdje opusteno :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 30 jul 2013, 20:06

Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio. ;)
AMAR AMAR OSIM OSIM

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 jul 2013, 20:11

stadion je napisao/la:dobro pile pametan si ti...izuzetno.. :lol: :lol: :lol:
Ocigledno je mnogo pametniji od tebe cim ne navija za Sarajevo.... ;)
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.