a da nije jednom bio i šampion?nedim1921 je napisao/la:ZELJO je bez Amara dva puta bio 2,a to sto nije izasao u evrokupove,to je vec nesto drugoFCS je napisao/la:Beza amara zeljo ne da nije osvajao trofeje nego nije izasao ni u evrokupoveAmar nece ici iz Zelje,to je sigurno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi smo se uvjerili da se bez amara moze..
Hajd priznaj da ti je Landžo amidža i oprostit ćemo ti.Salih47 je napisao/la:Svi smo se uvjerili da se bez amara moze..
Nemoj nam te price,ziv bio..Neka Amara tu jos 30 god,i Amar nece nigdjeSalih47 je napisao/la:Svi smo se uvjerili da se bez amara moze..

Sta nije tacno u vezi sponzora,nema ga ni na mapi vec vise od godinu,i tacno je da Sarajevo ima vise i jace sponzore,ko je kriv ne znam ali je toistina svidzala se ona nama ili nepile87 je napisao/la:Dosadn si pitaru ba a i ispadas glup ko kita. Sad bi neko trebao povjerovati da si nas. Moram te razocarati da Dzelo nema veze sa situacijom. Uostalom vidim da se tamo falis da svi pisu kontra Dzele ja koliko vidim tvoja dva posta i oba o Dzelistadion je napisao/la:Sta Dzelo radi.....nista samo prica protiv amara...DZELO ODLAZISemper je napisao/la:Osnovni problem Želje je odlična uprava Sarajeva odnosno nesposobnost naše uprave. I Željo i Sarajevo djeluju na istom tržistu dakle imaju iste mogućnosti spram sponzora. Zadnje dvije godine uprava Sarajeva privlači klubu brojne sponzore a naša uprava sjedi čeka da Amar nešto uradi pa ne može čovjek sve sam. I tako smo došli u situaciju da su nam osnovni prihodi Evropa i poslovni objekti koji su u zakupu.![]()
za ove sto kukaju nece ba Amar nigdje opusteno
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- bistrikboy
- Kontakt:
Sjetim se celavom degenu iz UEFA-e svega pa zar uvijek najtezeg moras izvuci 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovo mi je malo glupo za Pehilja... Zar ne bi klub trebao odlucivat koju ce kaznu dobiti ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ti si ovim komentarom automatski precjenio Estonski Kalju kao da su oni neka jaka ekipa a ne amateri iz amaterske lige. Da je Plzen kojim slučajem pregazio neki jači i ozbiljniji klub onda bi taj tvoj komentar bio na mjestu, ovako ne.GANI60 je napisao/la:Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio.
Bolje reći "tek se sada vidi kakvu je Željezničar imao šansu za prvim plasmanom u grupnu fazu Evropskog takmičenja"
Velika prilika koja je propuštena i to je to...teško da će se ikada više ovako posložiti karte nekoj našoj ekipi u Evropi. Ovo ide rame uz rame sa darom koji je repka dobila za kvalifikacije za SP2014.
HahahahahahahAlucard je napisao/la:Ti si ovim komentarom automatski precjenio Estonski Kalju kao da su oni neka jaka ekipa a ne amateri iz amaterske lige. Da je Plzen kojim slučajem pregazio neki jači i ozbiljniji klub onda bi taj tvoj komentar bio na mjestu, ovako ne.GANI60 je napisao/la:Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio.
Bolje reći "tek se sada vidi kakvu je Željezničar imao šansu za prvim plasmanom u grupnu fazu Evropskog takmičenja"
Velika prilika koja je propuštena i to je to...teško da će se ikada više ovako posložiti karte nekoj našoj ekipi u Evropi. Ovo ide rame uz rame sa darom koji je repka dobila za kvalifikacije za SP2014.
Znam, ali je udario svog suigraca i to poslije utakmice. Znaci akteri su bili samo iz naseg kluba i zato smatram da bi klub trebao odrediti kaznu.aleksandar_veliki je napisao/la:Pa nije na pijaci udario saigraca i dobio crveni karton. To se desilo na sluzbenoj utakmici.asunsao je napisao/la:Ovo mi je malo glupo za Pehilja... Zar ne bi klub trebao odlucivat koju ce kaznu dobiti ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ovo je kazna od strane nogometnog saveza i fasovace sigurno5-6 tekmi....druga prica je kazna koju treba da dobije od kluba u vidu udaranja po dzepu,eventualne suspenzije ili prebacivanja u drugi tim da se malo ohladi..
Stvarno se covjek zamisli kad vidi ko se sve usudi komentarisati i polemisati o fudbalu...
Stvarno velika prilika - trebalo je "SAMO" pobjediti PLZEN!Alucard je napisao/la:Ti si ovim komentarom automatski precjenio Estonski Kalju kao da su oni neka jaka ekipa a ne amateri iz amaterske lige. Da je Plzen kojim slučajem pregazio neki jači i ozbiljniji klub onda bi taj tvoj komentar bio na mjestu, ovako ne.GANI60 je napisao/la:Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio.
Drug moj i ti vrlo dobro znas kao i ja kakva je ekipa Plzen ,i da su nam se neke stvari poklopile u dvije utakmice sa njima .Mi smo dali svoj maksimum i da nismo sa igracem vise bili u ovoj drugoj tekmi ko zna kako bi zavrsilo .Lijepo je to Amar rekao 6%max.Ja bi volio da je drugacije nazalost to je realnost.Alucard je napisao/la:Ti si ovim komentarom automatski precjenio Estonski Kalju kao da su oni neka jaka ekipa a ne amateri iz amaterske lige. Da je Plzen kojim slučajem pregazio neki jači i ozbiljniji klub onda bi taj tvoj komentar bio na mjestu, ovako ne.GANI60 je napisao/la:Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio.
AMAR AMAR OSIM OSIM
Da, Plzen koji je prije prve utakmice bio babaroga no samo do prve utakmice...nakon iste vidi čuda! Heeej pa s njima se može igrati, oni ne lete?!?! Uslijedio je veoma dobar rezultat unatoč porazu! Znači, ideš kući pred svoje navijače s minimalnim porazom i kao bonus 3 zabijena gola u gostima i samo što je još ostalo je zabiti jedan gol, šta još više tražiti? Koji lakši scenarij? Svima daje u LP ili LE preko gu*ova, kad bi kako mogli ubacili bi ove naše timove iz Premier Lige da igraju u Evropi protiv našeg/naših prvaka, ma daj molim te.....chanchi je napisao/la:Stvarno velika prilika - trebalo je "SAMO" pobjediti PLZEN!
Gubis 2-1 na poluvremenu, imas igraca vise, trebaju ti 2 gola i nista ne uradis da prodjes. O kojoj mi sreci tu pricamo ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
zna li se kad bi Zolotic i Kvesic mogli ponovo krociti na teren ???
Plzen je ekipa koja ima pet pomocnih terena,samo osam ljudi iz tog kluba je radilo na doceku zelje u Cesku,igracki kadar milionski kao i
budjet,ti pokazuje ko je i sta je taj klub.Realnost je tajva da smi daleko od vrhunskih rezultata ali treba svakako istaci borbenost igraca zelje i dostojno ispadanje iz daljeg takmicenja.
budjet,ti pokazuje ko je i sta je taj klub.Realnost je tajva da smi daleko od vrhunskih rezultata ali treba svakako istaci borbenost igraca zelje i dostojno ispadanje iz daljeg takmicenja.
Uradili bi oni da su mogli .Svaki jaci duel sa njihovim igracima je hitna radila,njihov kapiten onakav kav je brzi je od svakog naseg igraca(izuzev Bucana svaka castasunsao je napisao/la:Gubis 2-1 na poluvremenu, imas igraca vise, trebaju ti 2 gola i nista ne uradis da prodjes. O kojoj mi sreci tu pricamo ?

AMAR AMAR OSIM OSIM
-
- Kontakt:
Naši su zaradili povrede zbog hinjskih startova protivnika koji nisu rezultat fizičke spreme. Oni su spremiji jer igraju dosta jakih utakmica kojih mi nemamo. Znao bi se i Kerla bolje postavljati da ima 10 utakmica u sezoni težine Plzen.GANI60 je napisao/la:Uradili bi oni da su mogli .Svaki jaci duel sa njihovim igracima je hitna radila,njihov kapiten onakav kav je brzi je od svakog naseg igraca(izuzev Bucana svaka castasunsao je napisao/la:Gubis 2-1 na poluvremenu, imas igraca vise, trebaju ti 2 gola i nista ne uradis da prodjes. O kojoj mi sreci tu pricamo ?).Kako se ljudi brane do ujutru gola nebi dali ,fizicki su triput spremniji od nasih igraca.