FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2013, 20:11

nedim1921 je napisao/la:
FCS je napisao/la:Beza amara zeljo ne da nije osvajao trofeje nego nije izasao ni u evrokupove
ZELJO je bez Amara dva puta bio 2,a to sto nije izasao u evrokupove,to je vec nesto drugo ;) Amar nece ici iz Zelje,to je sigurno. :D
a da nije jednom bio i šampion?

Salih47
Kontakt:

Post Postao/la Salih47 » 30 jul 2013, 20:14

Svi smo se uvjerili da se bez amara moze..

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 30 jul 2013, 20:18

Salih47 je napisao/la:Svi smo se uvjerili da se bez amara moze..
Hajd priznaj da ti je Landžo amidža i oprostit ćemo ti.

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 30 jul 2013, 20:18

Salih47 je napisao/la:Svi smo se uvjerili da se bez amara moze..
Nemoj nam te price,ziv bio..Neka Amara tu jos 30 god,i Amar nece nigdje :D

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 jul 2013, 20:30

pile87 je napisao/la:
stadion je napisao/la:
Semper je napisao/la:Osnovni problem Želje je odlična uprava Sarajeva odnosno nesposobnost naše uprave. I Željo i Sarajevo djeluju na istom tržistu dakle imaju iste mogućnosti spram sponzora. Zadnje dvije godine uprava Sarajeva privlači klubu brojne sponzore a naša uprava sjedi čeka da Amar nešto uradi pa ne može čovjek sve sam. I tako smo došli u situaciju da su nam osnovni prihodi Evropa i poslovni objekti koji su u zakupu.
Sta Dzelo radi.....nista samo prica protiv amara...DZELO ODLAZI
Dosadn si pitaru ba a i ispadas glup ko kita. Sad bi neko trebao povjerovati da si nas. Moram te razocarati da Dzelo nema veze sa situacijom. Uostalom vidim da se tamo falis da svi pisu kontra Dzele ja koliko vidim tvoja dva posta i oba o Dzeli :lol:
za ove sto kukaju nece ba Amar nigdje opusteno :mrgreen:
Sta nije tacno u vezi sponzora,nema ga ni na mapi vec vise od godinu,i tacno je da Sarajevo ima vise i jace sponzore,ko je kriv ne znam ali je toistina svidzala se ona nama ili ne
Muharemovicu odlazi iz Zelje

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 jul 2013, 21:04

Sjetim se celavom degenu iz UEFA-e svega pa zar uvijek najtezeg moras izvuci :evil:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jul 2013, 21:21

Ovo mi je malo glupo za Pehilja... Zar ne bi klub trebao odlucivat koju ce kaznu dobiti ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 30 jul 2013, 21:27

GANI60 je napisao/la:Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio. ;)
Ti si ovim komentarom automatski precjenio Estonski Kalju kao da su oni neka jaka ekipa a ne amateri iz amaterske lige. Da je Plzen kojim slučajem pregazio neki jači i ozbiljniji klub onda bi taj tvoj komentar bio na mjestu, ovako ne.

Bolje reći "tek se sada vidi kakvu je Željezničar imao šansu za prvim plasmanom u grupnu fazu Evropskog takmičenja"
Velika prilika koja je propuštena i to je to...teško da će se ikada više ovako posložiti karte nekoj našoj ekipi u Evropi. Ovo ide rame uz rame sa darom koji je repka dobila za kvalifikacije za SP2014.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 jul 2013, 21:31

Alucard je napisao/la:
GANI60 je napisao/la:Plzen pregazio Kalju na gostovanju 0-4 .Tek sad se vidi kakav je otpor zeljo pruzio. ;)
Ti si ovim komentarom automatski precjenio Estonski Kalju kao da su oni neka jaka ekipa a ne amateri iz amaterske lige. Da je Plzen kojim slučajem pregazio neki jači i ozbiljniji klub onda bi taj tvoj komentar bio na mjestu, ovako ne.

Bolje reći "tek se sada vidi kakvu je Željezničar imao šansu za prvim plasmanom u grupnu fazu Evropskog takmičenja"
Velika prilika koja je propuštena i to je to...teško da će se ikada više ovako posložiti karte nekoj našoj ekipi u Evropi. Ovo ide rame uz rame sa darom koji je repka dobila za kvalifikacije za SP2014.
Hahahahahahah

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jul 2013, 21:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Ovo mi je malo glupo za Pehilja... Zar ne bi klub trebao odlucivat koju ce kaznu dobiti ?
Pa nije na pijaci udario saigraca i dobio crveni karton. To se desilo na sluzbenoj utakmici.
Znam, ali je udario svog suigraca i to poslije utakmice. Znaci akteri su bili samo iz naseg kluba i zato smatram da bi klub trebao odrediti kaznu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 jul 2013, 21:41

Ovo je kazna od strane nogometnog saveza i fasovace sigurno5-6 tekmi....druga prica je kazna koju treba da dobije od kluba u vidu udaranja po dzepu,eventualne suspenzije ili prebacivanja u drugi tim da se malo ohladi..

Beg1921
Kontakt:

Post Postao/la Beg1921 » 30 jul 2013, 21:42

Stvarno se covjek zamisli kad vidi ko se sve usudi komentarisati i polemisati o fudbalu...

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 30 jul 2013, 21:54

Alucard je napisao/la:

Stvarno velika prilika - trebalo je "SAMO" pobjediti PLZEN!

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 30 jul 2013, 22:07

Alucard je napisao/la:

Drug moj i ti vrlo dobro znas kao i ja kakva je ekipa Plzen ,i da su nam se neke stvari poklopile u dvije utakmice sa njima .Mi smo dali svoj maksimum i da nismo sa igracem vise bili u ovoj drugoj tekmi ko zna kako bi zavrsilo .Lijepo je to Amar rekao 6%max.Ja bi volio da je drugacije nazalost to je realnost.
AMAR AMAR OSIM OSIM

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 30 jul 2013, 22:16

chanchi je napisao/la:Stvarno velika prilika - trebalo je "SAMO" pobjediti PLZEN!
Da, Plzen koji je prije prve utakmice bio babaroga no samo do prve utakmice...nakon iste vidi čuda! Heeej pa s njima se može igrati, oni ne lete?!?! Uslijedio je veoma dobar rezultat unatoč porazu! Znači, ideš kući pred svoje navijače s minimalnim porazom i kao bonus 3 zabijena gola u gostima i samo što je još ostalo je zabiti jedan gol, šta još više tražiti? Koji lakši scenarij? Svima daje u LP ili LE preko gu*ova, kad bi kako mogli ubacili bi ove naše timove iz Premier Lige da igraju u Evropi protiv našeg/naših prvaka, ma daj molim te.....

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jul 2013, 22:23

Gubis 2-1 na poluvremenu, imas igraca vise, trebaju ti 2 gola i nista ne uradis da prodjes. O kojoj mi sreci tu pricamo ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 30 jul 2013, 22:25

zna li se kad bi Zolotic i Kvesic mogli ponovo krociti na teren ???

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 30 jul 2013, 22:29

Plzen je ekipa koja ima pet pomocnih terena,samo osam ljudi iz tog kluba je radilo na doceku zelje u Cesku,igracki kadar milionski kao i
budjet,ti pokazuje ko je i sta je taj klub.Realnost je tajva da smi daleko od vrhunskih rezultata ali treba svakako istaci borbenost igraca zelje i dostojno ispadanje iz daljeg takmicenja.

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 30 jul 2013, 22:31

asunsao je napisao/la:Gubis 2-1 na poluvremenu, imas igraca vise, trebaju ti 2 gola i nista ne uradis da prodjes. O kojoj mi sreci tu pricamo ?
Uradili bi oni da su mogli .Svaki jaci duel sa njihovim igracima je hitna radila,njihov kapiten onakav kav je brzi je od svakog naseg igraca(izuzev Bucana svaka cast :mrgreen: ).Kako se ljudi brane do ujutru gola nebi dali ,fizicki su triput spremniji od nasih igraca.
AMAR AMAR OSIM OSIM

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 30 jul 2013, 22:39

GANI60 je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Gubis 2-1 na poluvremenu, imas igraca vise, trebaju ti 2 gola i nista ne uradis da prodjes. O kojoj mi sreci tu pricamo ?
Uradili bi oni da su mogli .Svaki jaci duel sa njihovim igracima je hitna radila,njihov kapiten onakav kav je brzi je od svakog naseg igraca(izuzev Bucana svaka cast :mrgreen: ).Kako se ljudi brane do ujutru gola nebi dali ,fizicki su triput spremniji od nasih igraca.
Naši su zaradili povrede zbog hinjskih startova protivnika koji nisu rezultat fizičke spreme. Oni su spremiji jer igraju dosta jakih utakmica kojih mi nemamo. Znao bi se i Kerla bolje postavljati da ima 10 utakmica u sezoni težine Plzen.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 44 gosta.