Jos da je trener bolji , LP ne bi bila problem
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Stranci su dobri.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dinamo na kakav smo navikli. Sjajna igra, ali gol nikako i nikako. Prilika Soudanija u prvom, Rukavine u drugom, kroz glavu mi je Vukojevic i Basel prolazio. Za igru stvarno nemam rijeci, totalna dominacija, ali realizacija je malo zakazala. Tu vise nije bilo srece nego neznanja, ali OK, Rukavina nas je spasio tko zna koji put i ova pobjeda je dovoljna da se napuca koeficijenta malo, a prema prekazanoj igri mislim da prolaz ne dolazi u pitanje. Mislim da ce Dinamo u uzvratu do rutinske pobjede od 2-3 gola razlike.
- Consigliere
- Kontakt:
Ne moze Dinamo bez drame!
Drago mi je radi Rukavine, odlican gol. Pao je u drugi plan totalno, vratit ce ga ovo malo u zivot.
Mislim da Dinamo odavno nije imao vise odlicnih igraca u ekipi: Simunic, Addy, Pinto, Ademi, Sammir, Soudani, Fernandes... Samo da je recimo Vaha na klupi, to bi bila ekipa za respekt.
Drago mi je radi Rukavine, odlican gol. Pao je u drugi plan totalno, vratit ce ga ovo malo u zivot.
Mislim da Dinamo odavno nije imao vise odlicnih igraca u ekipi: Simunic, Addy, Pinto, Ademi, Sammir, Soudani, Fernandes... Samo da je recimo Vaha na klupi, to bi bila ekipa za respekt.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Al' je ovaj Pinto strasan igrac. Razvalio je momak po desnom boku, po meni igrac utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Consigliere je napisao/la:Ne moze Dinamo bez drame!![]()
Koji Sammir
- francobaresi
- Kontakt:
Navijači koji dolaze na Maksimira bi' zaista trebali da se skoncentrišu na pomaganje Dinamu , sve ono što oni rade u 60% utakmice ne pomaže igračima. Nije lako igrati pod takvim uvijetima.
Što se tiče izvedbe na terenu , Dinamo je neuporedivo bolja ekipa od Šerifa. Mislim da ovo nije ni 50 % onoga što ovaj tim može, međutim , Jurčić nije taj koji može izvući stvarni maksimum iz ove ekipe.
Fernandes , Hilal , Pinto , Huseijnović , Čop , Sammir(kad se oporavi/ otrijezni
) , Addy , Šimunić , Ademi, mogu puno više , ipak su to dosta kvalitetni igrači.
Također nije bilo potrebe da se dovodi novi golman , mali Zelenika je odličan
Što se tiče izvedbe na terenu , Dinamo je neuporedivo bolja ekipa od Šerifa. Mislim da ovo nije ni 50 % onoga što ovaj tim može, međutim , Jurčić nije taj koji može izvući stvarni maksimum iz ove ekipe.
Fernandes , Hilal , Pinto , Huseijnović , Čop , Sammir(kad se oporavi/ otrijezni
Također nije bilo potrebe da se dovodi novi golman , mali Zelenika je odličan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
naš Edo Mujčin je ovu tekmu odigrao perfektno, zbog godina sigurno nije napravio neki veci transfer vani, a igracki je bio potcjenjen u dinamu tada, atraktivni bili maric, viduka, cvitanovic, prosinecki, šimić, a igra dinama je mnogo tada ovisila o EdiDamian je napisao/la:Nesto pozitivnije, prije 16 godina:
nema potpisa
Prosto nevjerovatno da je Dinamo dobio utakmicu sa samo 1:0. Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo odlično. Said dok je imao snage bio je uz El Arbi Hillel-a najbolji na terenu. Pinto se potrošio mnogo na ovoj utakmici, Pivarić solidan. Odbrana Dinama nije imala toliko posla, no u ono malo situacija odlično su reagirali. Jedina veća greška srećom po Dinamo nije realizirana od strane Sheriff-a. Čop je djelovao u par situacija izgubljeno, Fernandes sebičan.
Kruno odlično pogodio sa zamjenom, te Ante postiže lijep gol sa glavom.
U drugom poluvremenu je istjeran dio nečega što sebe nazivaju navijačima, no u pitanju je mali broj. Mnogo puta tokom utakmice usljedili su seljački povici sa tog dijela dok su ostali gledatelji zviždali, pokazujući s tim šta misle o vulgarnim povicima adolescenata.
Evidentno je da je Dinamo Zagreb kvalitetniji tim i poprilično sam siguran da će proći dalje. Baš me zanima i bivši igrač Hajduka, Lima.
Zaboravih pohvaliti i Zeleniku, zaista sjajna odbrana kada je Sheriff drugi put prešao polovicu svog terena u kontri.
Slijedi ako Bog da utakmica sa Splitom, pa onda gostovanje u Moladaviju.
Edit: Što je Balog komentirao utakmicu, gdje je Drago
Kruno odlično pogodio sa zamjenom, te Ante postiže lijep gol sa glavom.
U drugom poluvremenu je istjeran dio nečega što sebe nazivaju navijačima, no u pitanju je mali broj. Mnogo puta tokom utakmice usljedili su seljački povici sa tog dijela dok su ostali gledatelji zviždali, pokazujući s tim šta misle o vulgarnim povicima adolescenata.
Evidentno je da je Dinamo Zagreb kvalitetniji tim i poprilično sam siguran da će proći dalje. Baš me zanima i bivši igrač Hajduka, Lima.
Zaboravih pohvaliti i Zeleniku, zaista sjajna odbrana kada je Sheriff drugi put prešao polovicu svog terena u kontri.
Slijedi ako Bog da utakmica sa Splitom, pa onda gostovanje u Moladaviju.
Edit: Što je Balog komentirao utakmicu, gdje je Drago
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 30 jul 2013, 22:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dinamo nije imao odavno ovako jak tim a losijeg trenera. Sherrifmimao srece da nisu primili barem 3 komada. Zelenika jos nije dobio pravu priliku da se dokaze tako da je neukusno pricati o istom jer je veceras bukvalno bio bez posla osim onog udarca glavom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Steta, ovo je trebalo biti i vise golova razlike
Ocigledno samo bolji. Fernandes igrac utakmice, Pinto izvrstan. Zelenika obranio nulu.
Idemo dalje!
Ocigledno samo bolji. Fernandes igrac utakmice, Pinto izvrstan. Zelenika obranio nulu.
Idemo dalje!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
za dokazivanje je potrebno nekoliko utakmica, al fino je odbranio nakon onog slobodnjaka i na kornere se lijepo postavljao tako da ima potencijala postati fin golmanTitova-Juga je napisao/la:Dinamo nije imao odavno ovako jak tim a losijeg trenera. Sherrifmimao srece da nisu primili barem 3 komada. Zelenika jos nije dobio pravu priliku da se dokaze tako da je neukusno pricati o istom jer je veceras bukvalno bio bez posla osim onog udarca glavom.
btw dinamo igrao lijepo i sheriff nije losa ekipa, steta sto su naletili na jak dinamo da su dobili nekog malo slabijeg prosli bi oni to
A nitko ne spominje da je Dinamo ostecen za penal koji je cist da cistiji ne moze bit 
- francobaresi
- Kontakt:
Rekao bih , 2 penala.Signore je napisao/la:A nitko ne spominje da je Dinamo ostecen za penal koji je cist da cistiji ne moze bit
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Signore je napisao/la:A nitko ne spominje da je Dinamo ostecen za penal koji je cist da cistiji ne moze bit

RIP CITY!
Onog prvog se ja ne sjecam. Na kraju utakmice mi brat objasnjava, al moguce da sam bio na WC-u pa nemam pojma. Za ovaj drugi sam popizdio kao da me netko raniofrancobaresi je napisao/la:Rekao bih , 2 penala.Signore je napisao/la:A nitko ne spominje da je Dinamo ostecen za penal koji je cist da cistiji ne moze bitOna situacija pred kraj utakmice kad stoper Šerifa rukom blokira udarac Fernandesa.
- francobaresi
- Kontakt:
I prvi je bio čist penal , ali eto šta je tu je. Na kraju je to sveti Ante sve riješio. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma Ante uvijek spasi
. Treba njega drzat do kraja osmog mjeseca i na posudbu i tako svake sezone
. Ante Rukavina, pola covjek, pola gol u zadnjim trenucima 
"europski covjek"Signore je napisao/la:Ma Ante uvijek spasi. Treba njega drzat do kraja osmog mjeseca i na posudbu i tako svake sezone
. Ante Rukavina, pola covjek, pola gol u zadnjim trenucima
ma daj mu placu koliku hoce, on je svoje za ovu sezonu uradio
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
Nemoj sad mijesati svoju nezadovoljstvo Mamicem, pozivom u repku, njegovim stilom zivota sa cinjenicama, a cinjenica je da je Sammir najbolji igrac Dinama zadnjih godina.lumani je napisao/la:
Koji Sammir
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.