Milan doputovao sa rezervnim sastavom, Mi smo naravno sa najjacim Rosterom kao i City.
@effe, ne mora Pepu niko govoriti da stavi Bastia u prvu postavu.
Shvatice on i sam da ima poboljsanu verziju Xavia u sastavu i da se najbolji veznjak svijeta i najbolji igrac Njemacke na klupi ne drzi.
Kad je bilo najteze on se borio za dres ... 10,-i Najplaceniji igrac svijeta

2001/2

2002/3

2003/4

2005

2006

2007 / 8

2008

2009

2010

2011

2012

2013 !!
Sutra slavi 29.-i rodjendan !
Legenda Bayerna !
Covjek koji je citav zivot Bayernu dao i zbog kojeg se zapitamo da li stvarno volimo Bayern kao on.
Da li smo sa Bayernom kroz dobra i teska vremena. Nosio je svaki dres i borio se za prvo mjesto kako na Olympiastadionu tako i na Allianz Areni.
Covjek koji je prosao mnogo trenera, oporavio se od mnogo povreda i srceparajuci poraza i osvajao mnogo titula.
Gledali smo ga kako od nestasnog desnog krila koje je pravilo probleme, imalo lude frizure sazrije u najkompletnijeg veznjaka danasnjice.
Gledali smo ga kako blista i razvija se i u Reprezentaciji od Eura 2004 do Eura 2012.
Momka koji ima Snagu, Pregled igre, Sut, Pas, Skok, Dribling, Tehniku, Dobar je u prekidima...
SVE
Meni licno najdrazi igrac naseg Baye ne samo sad nego i zadnjih 5 godina.
Vidim od ovih iskusnih forumasa Bavaraca Muller dominira pa da vidim ko je vama najdrazi igrac u trenutnom rosteru ?
BASTIAN SCHWEINSTEIGER
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.