Pa dobro vama je svejedno koliko kola ima u ovom dijelu,dug prema BSK-u ostaje isti,zar ne?Armageddon2012 je napisao/la:Avdukic je tek treci golman,a cijenim da je Svraka jedan od igraca koji ce obiljeziti sledece SP u Brazilu,tako da ima logike ovo totalno pretumbavanje lige.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele
. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Samo da sredite finansije i opet idete na sami vrh

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala...ne igra dugic odavno,on je bio promasaj i sa njim je ugovor raskinut prije skoro godinu dana..nije on vise ozbiljan fudnaler,vise rekreativac
da,imamo dobrih igraca,moze se na svjezinu odigrat dobro protiv bilo koga,ali pitanje je imamo li sirinu za neki kontinuitet dobrih igara,kad stigne umor,povrede i kartoni....ima i previse mladih igraca do 21 godine iz nase skole,koji su skloni oscilacijama i koje treba istrpiti i po cijenu nekih kikseva...sinoc su od takvih nastupili kondic.dva dujakovica,perovic,subic,runic....cak i grahovac jos nema 21,mada je on vec igracina....znaci sedam takvih sinoc.

da,imamo dobrih igraca,moze se na svjezinu odigrat dobro protiv bilo koga,ali pitanje je imamo li sirinu za neki kontinuitet dobrih igara,kad stigne umor,povrede i kartoni....ima i previse mladih igraca do 21 godine iz nase skole,koji su skloni oscilacijama i koje treba istrpiti i po cijenu nekih kikseva...sinoc su od takvih nastupili kondic.dva dujakovica,perovic,subic,runic....cak i grahovac jos nema 21,mada je on vec igracina....znaci sedam takvih sinoc.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 28 jul 2013, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Dugic na srecu vec dugo nije tu.Crni gavran je napisao/la:Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Nego jel kod vas obicaj gadjati svoje igrace flasom

"JOŠ OD 1926"
ma toga neko zbog kladionice jarane odigro coek bez golova u 1 poluvremenu a ovaj ga zaeboveteran 1987 je napisao/la:Dugic na srecu vec dugo nije tu.Crni gavran je napisao/la:Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Nego jel kod vas obicaj gadjati svoje igrace flasom. Covjek se pogubio poceo padati drzeci se za glavu, pa onda skontao da je na domacem terenu, pa nastavi kao da nista nije bilo.

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Treba ti biti cast sto jedan reprezentativac 14 Reprezentacije u svijetu igra u ligi kao i tvoj Borac.Armageddon2012 je napisao/la:ma koju crnu zimu,eto vas kod nas vec u oktobru...sasvim je logicno sto se zbog muamera svrake dvije trecine prvenstva igraju na jesen.
Nje Messi nije Kaka to je nas Muamer Svraka

Razumijes ti mene burazere moj 

- Armageddon2012
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tareizo je napisao/la:ma toga neko zbog kladionice jarane odigro coek bez golova u 1 poluvremenu a ovaj ga zaeboveteran 1987 je napisao/la:Dugic na srecu vec dugo nije tu.Crni gavran je napisao/la:Cestitam Borcu, odlicna ste ekipa, samo kakve su vam price da cete se boriti za sredinu tabele. Malo neozbiljne izjave za nekog za koga igra Stokic, Djelmic, Grujic, Raspudic, Avdukic, Dugic, Grahovac....
Nego jel kod vas obicaj gadjati svoje igrace flasom. Covjek se pogubio poceo padati drzeci se za glavu, pa onda skontao da je na domacem terenu, pa nastavi kao da nista nije bilo.

Uglavnom dobra i kvalitetna utakmica sinoc.
Travnjak je perverzija, kamo srece da ih je vise takvih u PL, vjerovatno bi i kvalitet fudbala bio boji.
"JOŠ OD 1926"
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma mislio sam na onog cupavog sa kikom, igrao lijevog bekaArmageddon2012 je napisao/la:hvala...ne igra dugic odavno,on je bio promasaj i sa njim je ugovor raskinut prije skoro godinu dana..nije on vise ozbiljan fudnaler,vise rekreativac![]()

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Armageddon2012
- Kontakt:
subic,nase dijete...ovo je prvi put da igra na lijevom beku,i zato nam je svima drago zbog njega,jer to nam je skoro uvijek najkriticnija pozicija...
Ja sam sve konto da je to onaj Teinović što je prošle godine postigao gol za vas na Bilinom Polju.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Teinovic se oprostio od fudbalasamocelik je napisao/la:Ja sam sve konto da je to onaj Teinović što je prošle godine postigao gol za vas na Bilinom Polju.
"JOŠ OD 1926"
Ja ubjeđen bio da je igrao sinoć 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Armageddon2012
- Kontakt:
nisi jedini...ja ovog naseg djelmica nikad u zivotu nisam dosad vidio kako izgleda,i sinoc uz prenos sam bar deset puta imao flash da vidim teina,kad god njega kamera privuce...isti!!!

Čestitke na bodu, a vidim da više manje svi dosta realno gledaju da je pobjeda mogla otići na bilo koju stranu i onda ga ovo dođe kao najrealniji ishod.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Koliko vidim niko ne spominje naredno kolo protiv Viteza ili "male barcelone" kako ih nazivaju neki.
Samo cu vam reci da ce biti (pozitivno) iznenađenje lige i da preferiraju napadački nogomet!!
Borcu će zabiti gol najmanje,a igračima Borca poručujem da se obavezno slikaju sa pojedinim igračima
Viteza ( Miške,Dilaver...jer ce momci završiti u liga 5) i da mogu jednog dana pokazati svojoj djeci slike sa njima
i pričati im kako su i oni igrali protiv njih!
PS.Živi bili pa vidjeli....
Samo cu vam reci da ce biti (pozitivno) iznenađenje lige i da preferiraju napadački nogomet!!
Borcu će zabiti gol najmanje,a igračima Borca poručujem da se obavezno slikaju sa pojedinim igračima
Viteza ( Miške,Dilaver...jer ce momci završiti u liga 5) i da mogu jednog dana pokazati svojoj djeci slike sa njima
i pričati im kako su i oni igrali protiv njih!

PS.Živi bili pa vidjeli....
Godine prolaze jubav ostaje...
- Armageddon2012
- Kontakt:
jest da nam se ledi krv u žilama,ali uz maximalan angažman i dosta sportske sreće,nadam se da možemo do časnog poraza.
neće mi biti žao ni ako izgubimo,ako se uspijem uslikati sa tima iz male barcelone,budućim pojačanjima klubova iz lige petice.
neće mi biti žao ni ako izgubimo,ako se uspijem uslikati sa tima iz male barcelone,budućim pojačanjima klubova iz lige petice.
Da..da...to i jest problem-podcijenjivanje protivnika(balkanski mentalitet).Samo bit će kasno
kad bude na semaforu 0-2!
Tako su se smijali i žutoj podmornici( villareal za one koji ne znaju,mali gradić sa malim stadionom),a nakon par
godina eto ih u LP i respekt od svih ekipa!!
E to će slično NK Vitez da postigne...živi bili pa vidjeli
kad bude na semaforu 0-2!
Tako su se smijali i žutoj podmornici( villareal za one koji ne znaju,mali gradić sa malim stadionom),a nakon par
godina eto ih u LP i respekt od svih ekipa!!
E to će slično NK Vitez da postigne...živi bili pa vidjeli

Godine prolaze jubav ostaje...
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa opet ćemo izjednačiti na 2-2,eto tako sam i prognozirao na temi 2 kolo premijer lige bih 

hahah vala sam se ismijao vama dvojici
sretno u subotu,imate jacu ekipu,unatoc svim problemima odigrali ste dobro u zenici. favoriti ste apsolutni al ne dolazimo u Banja luku s bijelom zastavom,odigrali smo s vama par prijateljskih podavno,tad ste jos jacu ekipu imali i porazeni smo gore minimalno 1-0,pa se nadam da cemo sad moci do boda koji bi nam bio od velikog znacaja na psiholoskom planu igraca,a i prestali bi nas klubovi ostali podcjenjivati,pa da trece kolo zelji probamo skinuti skalp 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.