Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

gio10
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la gio10 » 30 jul 2013, 20:30

chily-rz je napisao/la:
gio10 je napisao/la: Ko je došao do finala glupko.
Tulipan,Chelsea pobjedio Benficu u finalu,sezonu ranije su Bilbao i Lorente dominirali Evropa ligom ali su i te godine spusili glatko u finalu..
Ja sam napisao prošle godine, ne prošle sezone
Ja te volim, volim Željo..

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 30 jul 2013, 20:39

Da, momak je u pravu. To je bilo 2012. godine.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 jul 2013, 20:40

BritishCore je napisao/la:Da, momak je u pravu. To je bilo 2012. godine.
Sta i tad je Llorente zabijao na pripremnim i na treninzima? Cujem daje gol po treningu, odlcina statistika.
Celik!3,2,2.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 jul 2013, 20:47

AllGunsBlazing je napisao/la:
BritishCore je napisao/la:Da, momak je u pravu. To je bilo 2012. godine.
Sta i tad je Llorente zabijao na pripremnim i na treninzima? Cujem daje gol po treningu, odlcina statistika.
Bravo, obojica za sarkazam dobijate 10tku
No, ako hoćete da raspravljamo o Llorenteu bujrum na topic Juventusa, jer nisu usko povezani sa Arsenalom. Ja sam počeo raspravu zbog toga što je pametnjaković napisao da je Llorente ista buranija kao i Giroud a gadno se prevario.

Nego, hoće li potpisati Suarez više?
Da se oslobodi to mjesto u Liverpulu pa da se krene po konkretna pojačanja

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 30 jul 2013, 20:51

@AGB Ako me sjecanje dobro sluzi, na proljece 2012. godine Athletic je unistavao u Evropa ligi, tad su i Uniteda naguzili, i Llorente je u tim trenucima bio u top3 napadača u Evropi.

@gio10 Kakav sarkazam, zar nisu United i Athletic igrali 2012. godine bolan?
A frajera jbt. :roll: :roll:

A i to da su ista buranija, jesu al TRENUTNO. Inače u najboljim formama Llorente je bolji igrač.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 jul 2013, 20:52

Pa naravno da nisu ista buranija Giroud je bolji igrac.

@BritishCore Kakav to top3 najbolji spic svijeta u jednoj odbrambeno jadnoj ligi ne moze dati preko 20 golova? Dobaar igrac i nista vise od tog, razvaljivali oni po Evropa ligi, drugorazrednom takmicenju. Nije on nista bolji od Girouda.
Celik!3,2,2.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 jul 2013, 20:55

@British Protumačio sam tvoj post na pogrešan način ;)

Manchester United - Athletic Bilbao 3-5
Schalke - Athletic Bilbao 4-6
Sporting - Athletic Bilbao 3-4

Llorente 4 strijelac te sezone, zabio 7 golova
U Španiji te sezone, Fernando na 7. mjestu sa 17 golova.

U sezoni koja je iza nas Athletic je bio u potpunom rasulu što nije omogućilo ovom igrači da se još razvije. On će svoju bajku nastaviti u Juventusu

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 30 jul 2013, 20:57

Ma to nema nikakve veze, uvijek su nalijetali na neke prvorazredne klubove u drugorazrednom takmicenju, kako god to glupo bilo, i te godine su ih sve pobucali ko beba zvecku. ;)

@gio10 Razumijemo se, za mene je Fernando vazda bio odličan napadač. I prije te 2012. i bucanja po Ligi Evrope.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 jul 2013, 21:27

Ma tu su negdje Llorente i Giroud fakat, mrvice ih dijele...nijedan nije nešto posebno i neka ekstra klasa ali solidni igrači.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 30 jul 2013, 21:28

yaya
slika

slika

:lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 jul 2013, 22:24

Llorente je strasan igrac i pravi predator pred golom cuo sam da je u karijeri zabio preko 1000 golova kad mu se uracunaju i golovi koje je zabijao na terminima i skolskim igralistima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 23:26

BigBigBang je napisao/la:Llorente je strasan igrac i pravi predator pred golom cuo sam da je u karijeri zabio preko 1000 golova kad mu se uracunaju i golovi koje je zabijao na terminima i skolskim igralistima.
a treninzi Paja. :(
1946

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 30 jul 2013, 23:29

To je već uračunato prije. :mrgreen:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 jul 2013, 23:55

Sta vi ovdje postali rodeni humoristi :oops: :oops: nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje :lol: :oops:

Znam da ste razocarani prelaznim rokom nikog od napadaca koje ste navodno trazili niste doveli Llorente,Higuain tesko da cete i Suareza nije vam svejedno jos jednu sezonu bez trofeja zavrsiti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 31 jul 2013, 00:05

Sad im i kloc Giroud valja jer eto Wenger ne zeli ni Suareza. :lol: :mrgreen:

Prica da ce Suarez traziti djecaka u sebi pada u vodu ako je vjerovati Mirroru mada ovdje je vecina sklonija Jamaicasportsu pa jos vjeruje u cudo. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2013, 00:10

:lol: :lol: :lol: Kakvih sve debila ima. Kloc Giroud dao golova kao i Tevez ili Aguero, ali on je kloc, oni su klase. Naravno, a onda da bi prestao biti kloc mora otici iz Arsenala, kao i Cesc kao i Van Persie kao i svi igraci. Cesc nikad nije bio WC igrac dok je bio u Arsenalu, iako je imao i igre i statistiku, ali on tek kad je u Barcu presao preko noci postade WC igrac.

Giroud je odlican igrac, to ce i dokazati. Suarez u Arsenalu 90% ne bi igrao na poziciji spica, vec bi bio iza, kao krilo ili kao drugi spic.
Celik!3,2,2.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 00:14

Yucca je napisao/la:Sta vi ovdje postali rodeni humoristi :oops: :oops: nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje :lol: :oops:

Znam da ste razocarani prelaznim rokom nikog od napadaca koje ste navodno trazili niste doveli Llorente,Higuain tesko da cete i Suareza nije vam svejedno jos jednu sezonu bez trofeja zavrsiti
Meni je Yucca jako simpatičan. Meni je yucca pomogo u zivotu, pomogo mi je, stvarno iskreno, pomogo mi je valjo mi je, ja mu to nikad ne mogu zaboraviti...jedino što on u svemu tome ne bi smio zaboraviti zbog Wengera koji na neki način ima pedigre, ne bi trebao zaboraviti kako je zajebo Juventus kad je doveo najboljeg napadača svih vremena u klub za smijesnu svotu novca..Zato šššššššššššššššššš

Jbg, moradoh elaborirat ovog skočimiša. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 31 jul 2013, 00:16

Yucca je napisao/la:Sta vi ovdje postali rodeni humoristi :oops: :oops: nide veze porediti Giroud i Llorentea i jos reci da su tu negdje :lol: :oops:

Uffffffffffff vas cekam odavno da se pomakljamo!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa Arsenal njega nije ni trazio!? Dovodio se sa nama u vezu ko i svaki igrac kojeg agent da bi bolje uvaljao izmisli da je Arsenal zainteresovan. Higuaina niko nije htio preplatiti osim blesavih Italijana a za Sukija tek sada igra nerava pocinje narednih 30 dana! Mi uopste nismo nezadovoljni prelaznim rokom. Vise ste vi nezadovoljni sa strane sto povrsinski samo gledate... Arsenal se ove godine rijesio toliko onih bespotrebnih igraca (resava se jos uvjek) tako da je ovo i vise nego uspjesan rok!

Znam ja da ste vi sada doveli onu Baskijsku stozinu pa ga kujete u zvijezde ali covjece njega porediti sa Olivierom.... Cak su ovdje ovi nasi i skromni kada ih izjednace i stave u isti kos... Giroud koliko god masao zicere je klasa za tu plavusu koja je imala jednu dobro odigranu Ligu Evrope i to sto je bio 4 napadac u reprezentaciji! Alo u Spanskoj ligi gdje malo bolji napadaci ladno daju po 20 golova on nije mogao prebaciti taj broj. O tome koliko je Olivier korisniji od njega u samoj igri, koliko asistencija necu da govorim uopste. Llorente je klasicni napadac koji stoji u 16 i trosi lopte. Nesto bi trebao biti kao Gomez samo za 2 klase losiji (to cete se i sami uvjeriti kad Firenca pocne da trpa), pre neka baskijska verzija Bedtnera!! Ako zelite da poredimo napadace poredite ga za Bendzom i Shamakom posto je totalno isti tip igraca! Jos uz Boziju pomoc kada Danac ode u Malagu sto se spominje vidicete da ce ladno prebacivati 20 golova u sezoni!

A o trofejima navijaci juventusa imaju najmanje prava da pricaju... Mi sto smo osvojili osvojili smo bar posteno za razliku od juvea!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 jul 2013, 00:22

A vidi evo i Juventina, let the games begin :twisted:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 31 jul 2013, 00:23

Prizvao ih AA23 oca mi :lol:

Podatak da Llorente trpa na treninzima to mi je najgenijalnije.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []