GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

vlada87
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la vlada87 » 31 jul 2013, 00:06

Kako je Said odigrao?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2013, 00:21

Kako je Serif igrao nocas, jel pruzi jak otpor ili su Dinamovci lako pobjedili ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 31 jul 2013, 00:28

Realno je Dinamo trebao zabiti jos nekoliko golova.
Sherif je imao dobru sansu i neke polusanse.

Ukupno gledano velika dominacija Dinama na terenu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 jul 2013, 00:33

vlada87 je napisao/la:Kako je Said odigrao?
Solidno, imao jednu dobru sansu, sutirao pored gola, mozda je mogao dodati.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 31 jul 2013, 00:44

Vjerujem kako su igrali da ce oni dobiti i u uzvratu.
Ovdje u maksimiru igraci mogu poluditi koliko je negativne atmosfere :)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 31 jul 2013, 02:09

Insect_terminator je napisao/la:Vjerujem kako su igrali da ce oni dobiti i u uzvratu.
Ovdje u maksimiru igraci mogu poluditi koliko je negativne atmosfere :)
igrati na Maksimiru je kao igrati u gostima, svi su protiv tebe. U uzvratu će biti lakše. Toliko se sprda Mamić a niko neće da napiše nešto protiv Boysa. Koji su ono kreteni, izbacit će Dinamo iz Europe majku im njihovu.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 31 jul 2013, 08:24

negativne atmosfere??

pa da, boysi su mogli pjevat nesto drugo, ali nisu. i dinamo nece izbacit zbog toga. ali gdje ima da se tribina ispraznjuje zbog navijanja. pa ljudi moji ovo je demokratska drzava. sto se nije ispraznjivala u rijeci kad se pjevalo "prljava rijeko puna si srba...." ili na poljudu ili maksimiru kad se pjeva "tovarske pi.cke" i "purgerske p.icke"?

a gledatelji sa zapada su takvi maloumnici. koji idiot moras bit da zvizdis na povike "vratit cemo dinamo".
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 09:12

Svi su osim BBB-a shvatili da je Mamić zaslužan za ovakav Dinamo. Da njega nije bilo , Dinamo ne bi' bio u ništa boljoj situacija od Hajduka. To samo slijep čovjek ne može vidjeti. To što je Mamić postao ono što jeste , alfa i omega Hrvatskog fudbala ne treba da im bude krivo , pogotovo ne navijačima Dinama.
Čovjek uzima sebi ali i ulaže u Dinamo. Da njega nije bilo Maksimir bi' izgledao poljski WC na propuhu. On je to dao ušminkati/preurediti koliko je to moguće , nove stolice , uređen travnjak, staza oko terena , svlačionice , sad se radi na uređenju ostatka unutrašnjosti. Sve to samo da se Dinamo ne bi' brukao u Evropi kad im dođu u goste renomirani protivnici. Živio Mamić 100 godina , krao sebi ali davao i Dinamu ! :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 31 jul 2013, 10:16

Uopce ne zelim odgovarati na takve postove jer mi je prekipjelo.

Pa tako je, sta ima veze ako uzima lovu sebi, krsi zakone drzave, krsi klupske propise i sve ostalo. Ma glavno da smo ispred hajduka jel tako 8-) 8-) 8-)
RIP CITY!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 31 jul 2013, 10:36

Dinamo je BETON!

Mamiću cigane, NE idi iz svetinje!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 10:43

Dinamo Zagreb je u svakom segmentu daleko ispred svih klubova na prostoru bivše države.
Dobro , crno-bijeli iz Beograda su tu negdje. Svi ostali klubovi su katastrofa i to je blaga riječ , i opet nitko ne kuka , kao oni tzv. navijači na Maksimiru, sreća pa je običan puk na strani kluba i to je najbitnije. Nitko ne traži ni od koga da voli Mamića , već da vole svoj klub i da ga podržavaju a ne da odmažu igračima kojekakvim povicima , nakon kojih budu upozoreni više puta i izbačeni sa tribina. Svi ti događaji van terena smetaju igračima , to se vidjelo i sinoć. U periodu dok je trajalo riješavanje problema na tribinama igrači kao da su bili u nekoj letargiji , tek kad se sve vratilo u normalu dečki su ponovno zaigrali.
Znači nitko od BBB-a ne traži da podržavaju Mamića ako to ne žele , ali brate dragi podržite svoj klub pristojnim , dobrim , jakim ali sportskim navijanjem.
-Rui Costa-

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 31 jul 2013, 11:29

francobaresi je napisao/la:Dinamo Zagreb je u svakom segmentu daleko ispred svih klubova na prostoru bivše države.
Dobro , crno-bijeli iz Beograda su tu negdje. Svi ostali klubovi su katastrofa i to je blaga riječ , i opet nitko ne kuka , kao oni tzv. navijači na Maksimiru, sreća pa je običan puk na strani kluba i to je najbitnije. Nitko ne traži ni od koga da voli Mamića , već da vole svoj klub i da ga podržavaju a ne da odmažu igračima kojekakvim povicima , nakon kojih budu upozoreni više puta i izbačeni sa tribina. Svi ti događaji van terena smetaju igračima , to se vidjelo i sinoć. U periodu dok je trajalo riješavanje problema na tribinama igrači kao da su bili u nekoj letargiji , tek kad se sve vratilo u normalu dečki su ponovno zaigrali.
Znači nitko od BBB-a ne traži da podržavaju Mamića ako to ne žele , ali brate dragi podržite svoj klub pristojnim , dobrim , jakim ali sportskim navijanjem.
Gledaj nitko od antimamicevaca nekuka zbog uspjesnosti kluba, lige prvaka...I da to nije kukanje, vec borba za nas klub. Dinamo je postojao i prije Mamica, postojat ce i poslije. Mamic nije problem samo u Dinamu, on je problem hrvatskog nogometa. Alfa i omega koji radi sta zeli, postavlja suce koje zeli, uvodi igrace u reprezentaciju koje zeli.

Sta neko od vas stvarno misli da se Suker i Stimac puno pitaju oko toga? Nema sanse. Pa Mamic je stavio Sukera tu, a on se slizao s njim.

Nadalje, shvacam sta zelis reci, ali ne mislim tako. Nije igracima smetalo praznjenje tribina. U tom periodu smo imali par odlicnih prilika. Igracima je trebalo navijanje, ono sto se culo 70 minuta utakmice Da, bilo je dobro znanih nam pjesama, ali vecinom se bodrio Dinamo. A nakon praznjenja tribina "gospoda" sa zapada su mogli uzivati. Cuo se svaki povik igraca, trenera. Zar nije tuzno kad je u tom trenutku bilo oko 5 tisuca na stadionu, a cuje se svaki korak?
RIP CITY!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 11:37

Onakvi povici i onakvo "navijanje" nisu riješenje. Ako žele da se bore protiv Mamića , to im nitko ne može zabraniti ali neka to ne rade na sportskom događaju. Postoji milion drugih načina da se boriš za svoj stav.A jedan od tih načina nije vrijeđanje nkoga ili nečega tokom 90 minuta utakmice , u kojoj se igrači kluba kojeg voliš bore za mjesto u Evropi.
Još jedna stvar ,forza Maminjo , dok ti ne dokažu bilo šta nelegalno.
Ako dokažu, jbg, onda guli kaznu.
Kao i predsjednik Bayerna . Čovjeka optužuju za utaju poreza , možda jeste kriminalac ali Bayern je od posrnulog velikana , vratio ponovo na svjetski vrh. Gotovo ista stvar kao sa Mamićem , koji je Dinamo sa dna vratio na vrh.
S' tim da u Švabiji nisam vidio hrpu ojebina koji su formirali neki "odred" i posao im je truditi se izbaciti vlastiti klub iz Europe. Kod njih se to radi na kulturan način, a to je skupljanjem dokaza te eventualnim tužbama ukoliko je dokaza dovoljno.
-Rui Costa-

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 31 jul 2013, 11:52

Ma taj dio koji je izbacen sa sjevera su obicna **** i nema se sto vise tu dodat. Eto taj dio smo zakljucili sada se mozemo vratiti Dinamu i njegovoj legiji stranaca.

Inace ovaj Ante ima jacu placu u klubu ali zasluzio je svaki cent, vec 3 godine zaredom spasava klub u ovoj fazi natjecanja nakon toga se izgubi :)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 jul 2013, 11:54

UEFA = MAFIA
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 31 jul 2013, 11:57

dubrava je napisao/la:UEFA = MAFIA
Ajd kada upises ovako nesto onda malo obrazlozi zasto si upisao bas tu jer u suprotnom je spam, a moderator si ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 jul 2013, 12:06

Insect_terminator je napisao/la:
dubrava je napisao/la:UEFA = MAFIA
Ajd kada upises ovako nesto onda malo obrazlozi zasto si upisao bas tu jer u suprotnom je spam, a moderator si ;)
Zar je potrebno pisati i obrazlagati gluposti?! Dinamo dobije kaznu zbog verbalnog delikta (ili kako oni kažu zbog rasizma i diskriminacije :lol: ) od 25.000 eura koji je učestao na europskim tribinama kao i zvijezde na nebu. Ovo je toliko smiješno i banalno da nije potrebno ni komentirati.
U Milanu bacaju banane Balotelliju, u Nizozemskoj okršaji navijača, baklje po terenu, pa Francuska itd itd. A onda kad se nešto dogodi na brdovitim Dinaridima, odmah ih se kažnjava jer su mali, nebitni, da nam ima tko puniti proračun, mi ćemo ih učiti toleranciji jer su ionako majmuni i nekulturni primitivci itd itd..
Ma, muka mi je te Uefe i njihove tolerancije.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 31 jul 2013, 12:24

Šta ti je, bolan?
Prvo, i ti "veliki" europski klubovi plaćaju kazne zbog rasizma i to veće od Dinama.
Drugo, hrvatski i ostali balkanski navijači i prave najveća sranja po Europi, sjetite se samo pripremnih utakmica po Austriji.
Treće, neko već jednom mora ukazati na rasizam koji je ukorijenjen u naše društvo (pod ovim mislim na sve jugoslovenske države). Kad nekog želimo uvrijediti mi mu kažemo da je Cigan, zar to nije rasizam?
NAPRIJED NARODE!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 31 jul 2013, 12:25

dubrava je napisao/la:
Zar je potrebno pisati i obrazlagati gluposti?! Dinamo dobije kaznu zbog verbalnog delikta (ili kako oni kažu zbog rasizma i diskriminacije :lol: ) od 25.000 eura koji je učestao na europskim tribinama kao i zvijezde na nebu. Ovo je toliko smiješno i banalno da nije potrebno ni komentirati.
Ma slobodno ti napisi koju recenicu ispadas ozbiljniji jer zamisli da svako pise tako onda bi se forum mogao ugasiti, a ti kao moderator bi trebao biti primjer drugima kako se pise jel tako ;)

Da li je to pokazivanje misica na manjima - JE. S druge strane daj mi reci 1 utakmciu Dinama u zadnjih 15 god na kojoj nije bilo vrijedjanja. Po meni to nije normalno da bas na svakoj bude toliko negativnih povika. Jasno mi je da stadion nije kazaliste ali reci gdje toliko ima vrijedjanja na zapadu da bas na svakoj utakmcii je netko cigan, ****, svinja, majmun, srbin itd. Maksimir je na neki nacin postalo mjesto gdje je odvratno uopce doci. Nije niti Split puno bolji sto se toga tice, tamo su letile banane i redovito se huce tamnoputim igracima Dinama, normalno Hajduk je kao i Dinamo klub koji se najvise naplacao kazni zasluzeno. Na zapadu isto klubovi placaju kazne samo sto je kod njih to svedeno u puno manjoj mjeri. Znam da su Feynoord i Legia izbacena. Sada koliko je drugih klubova platilo kaznu ne pratim niti me zanima ali po meni je tu sve preslo granice dobrog ukusa.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 jul 2013, 12:43

Naravno da i drugi plaćaju kazne, ali kakve su one u usporedbi s kaznama koje se dobiju na Balkanu?! Mizerne i nikakve. I za što dobijaju te kazne? I da li uvijek? Kakav se tu kriterij postavlja, ima li uopće kriterija?!
Dalje, regionalne i slične uvrede su uvijek postojale i uvijek će postojati (i meni su one mrske), ne samo kod nas nego i vani (sjever - jug Italije, Baski--Katalonija-Madrid itd itd diljem Europe). Ali zar ćemo zbog toga kažnjavati klub, pa to je smiješno, navijanje se onda dovodi do banalnosti, do teatra. U takvim stvarima se radi o navijačkim podbadalicama, međusobnom načinu komuniciranja navijača i nečemu što je totalno bezopasno na tribinama. Isto tako treba razumjeti i temperament, kulturu, običaje, tradiciju i sl. određene skupine, naroda, etnosa. Usporedimo Skandinavce u temperamentu i Talijane ili Argentince. Sve su to stvari koji utječu na navijački korpus i navijanje i nije ništa novo niti nepoznato, samo što po leđima dobijamo samo mi. Ovakve stvari će dovesti do banalnosti.
I na kraju, ja uopće ne opravdavam nasilje, tuče, skandiranja na diskriminatornoj nacionalnoj osnovi. To je nešto sasvim drugo.
Insect_terminator je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Ma slobodno ti napisi koju recenicu ispadas ozbiljniji jer zamisli da svako pise tako onda bi se forum mogao ugasiti, a ti kao moderator bi trebao biti primjer drugima kako se pise jel tako ;)
Ne razumijem. Trebao bih napisati određeni minimalan broj slova (riječi) u komentaru ili?!
p.s. kad si već pitao za Dinamove tekme, evo ti jedna; Red Bull Salzburg. Hoćeš još?!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.