Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Zamisli nju prevarsi ili nesto opasno pogrjesis, povrjedis njenje emocije i zenstvenost.iVar je napisao/la:evE moje žeMske![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko je reko da se ova osjeća ko žensko

& је & $ се ова - & &

& је & $ се ова - & &

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:

siđe sexy
hhahahahahaa ovakve se ne varaju, dobiješ metak u đaLe na linijiElegant je napisao/la:Zamisli nju prevarsi ili nesto opasno pogrjesis, povrjedis njenje emocije i zenstvenost.iVar je napisao/la:evE moje žeMske![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
R.I.P. gramatikaElegant je napisao/la:Zamisli nju prevarsi ili nesto opasno pogrjesis, povrjedis njenje emocije i zenstvenost.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Vec kad smo kod facebooka..
Lajk i okopam ti krompir,
tvojom motikom!

Lajk i okopam ti krompir,
tvojom motikom!

- samozeljeznicar
- Kontakt:
fake profil , nisam se morao ni ulogovati da pogledam slike , vidiš profilnu i naslovnicu i odmah skontaš .Civa je napisao/la:Samo za 18+
inače , PRAVI profil ove cure sa profilne je https://www.facebook.com/Marijaaa.DelijeSever" onclick="window.open(this.href);return false;
Čim vidim baletanke, život mi se zgadi 

A nosi ih 95% cura..Dex je napisao/la:Čim vidim baletanke, život mi se zgadi

Moderni opanciNarin je napisao/la:A nosi ih 95% cura..Dex je napisao/la:Čim vidim baletanke, život mi se zgadi

Nekm curama stoje lijepo.Mada te ne nose crne,nego bijele.I mada je samo jedna takvaDex je napisao/la:Moderni opanciNarin je napisao/la:A nosi ih 95% cura..Dex je napisao/la:Čim vidim baletanke, život mi se zgadi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."