FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li se kakav je status Zolotica i Kvesica, tj. do kad su im ugovori i namjeravaju li ih produzivati?
Zeljo je protiv plzena odigrao fenomenalno, a to će pokazati rezultati plzena u narednim rundama
Samo zabiti jedan gol...Alucard je napisao/la:Da, Plzen koji je prije prve utakmice bio babaroga no samo do prve utakmice...nakon iste vidi čuda! Heeej pa s njima se može igrati, oni ne lete?!?! Uslijedio je veoma dobar rezultat unatoč porazu! Znači, ideš kući pred svoje navijače s minimalnim porazom i kao bonus 3 zabijena gola u gostima i samo što je još ostalo je zabiti jedan gol, šta još više tražiti? Koji lakši scenarij? Svima daje u LP ili LE preko gu*ova, kad bi kako mogli ubacili bi ove naše timove iz Premier Lige da igraju u Evropi protiv našeg/naših prvaka, ma daj molim te.....chanchi je napisao/la:Stvarno velika prilika - trebalo je "SAMO" pobjediti PLZEN!
Ne radi se ovdje o Plzenu, Mariboru ili nekom trećem, radi se o nama. Istina, dali smo više od 100%, borili se,
pokazali da se može igrati sa jačima. Može igrati ali proći - teško. Nema tu kvaliteta, najjači Željin igrač
ne može ni do klupe jače evropske ekipe, a Plzen svakako spada u takve.
Nije ovo bila istorijska prilika, pustite se te priče. Prošle godine smo išli na Dudelanž, ove na Kalju, biće takvih prilika. Niko nije pravio ovakav sistem da bi nama i nama sličnima naudio. Treba zaraditi koeficijent, ništa nije slučajno. Dakle, pobijedi jačeg dobijaš njegov koeficijent, mi kad budemo zreli možemo računati na neki evropski uspjeh, dotad... raspravljaćemo sa divovima ćija je bruka veća.
Ne radi se ovdje o Plzenu, Mariboru ili nekom trećem, radi se o nama. Istina, dali smo više od 100%, borili se,
pokazali da se može igrati sa jačima. Može igrati ali proći - teško. Nema tu kvaliteta, najjači Željin igrač
Nije ovo bila istorijska prilika, pustite se te priče. Prošle godine smo išli na Dudelanž, ove na Kalju, biće takvih prilika. Niko nije pravio ovakav sistem da bi nama i nama sličnima naudio. Treba zaraditi koeficijent, ništa nije slučajno. Dakle, pobijedi jačeg dobijaš njegov koeficijent, mi kad budemo zreli možemo računati na neki evropski uspjeh, dotad... raspravljaćemo sa divovima ćija je bruka veća.[/quote]
Upravo tako niko nekudi nase igrace oni su uradili koliko su mogli, cak i vise i ja sam ponosan na to nisu nas obrukali ali za nesto vise moramo imati mnogo bolje igrace (Adilovic navodim primjer slucajno
).
Nije ovo bila istorijska prilika, pustite se te priče. Prošle godine smo išli na Dudelanž, ove na Kalju, biće takvih prilika. Niko nije pravio ovakav sistem da bi nama i nama sličnima naudio. Treba zaraditi koeficijent, ništa nije slučajno. Dakle, pobijedi jačeg dobijaš njegov koeficijent, mi kad budemo zreli možemo računati na neki evropski uspjeh, dotad... raspravljaćemo sa divovima ćija je bruka veća.[/quote]
Upravo tako niko nekudi nase igrace oni su uradili koliko su mogli, cak i vise i ja sam ponosan na to nisu nas obrukali ali za nesto vise moramo imati mnogo bolje igrace (Adilovic navodim primjer slucajno

AMAR AMAR OSIM OSIM
samo polako, vidjećemo dokle će plzen i je li babaroga ili nije. najjači su ovi neutralni što seruckaju...
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Ne bi me čudilo i da ode, čovjek priča i priča o problemima koji stvaraju navijači na utakmicama, pod tim naravno mislim na balavce koji misle da su navijači jedino ako zapale koju bakljicu i na ove pametnjakoviće koji su mi već jednom rekli kako je to "nešto neizbježno i nešto što se jednostavno radi - normala". I meni bi bio pun k. nepoštivanja od strane uprave i od strane ovih gore velikih kvazinavijača.
- invincible1921
- Kontakt:
ma budite ozbiljni naravno da nije plzen babaroga ali za njihovo izbacvianje morali smo imati srece ko nikad do sad plus da oni imaju los dan i da bar 5 nasih igraca odigra duplo iznad svog nivoa.Svi koji su bili na utakmici mogli su vidjeti o kakvoj se ekipi radi.Sa igracem manje su se branili 45 bez panike ikakve bez ijedne greske prakticno,ako vam to nije dosta pogledajte njihove kontre koje su imali ljudi se dodaju petama bez gledanja jer napamet znaju je gdje je i ko je na kom mjestu
Pogledajte daridu koji je jednim potezom nasa 3 igraca izbacio ,ili protrcavanja njihovih krila gdje su nasi odbrameni igraci izgledali kao da stoje u mjestu.Naravno da smo mogli porc ali treba bit posten i rec da su u ovom tretenku svejtlosnu godinu ispred nas,po meni je veci zal sto nismo dobili maribor ili serif ili neftci koji sam iskreno najvise prizeljkivo,jer plzen je realno uz celitc i steau po meni najjaca ekipa ovih kvalifikacija u svim pretkolima naravano ako izuzmemo ove iz lige 5.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
2015bangara je napisao/la:Zna li se kakav je status Zolotica i Kvesica, tj. do kad su im ugovori i namjeravaju li ih produzivati?
- invincible1921
- Kontakt:
a zna li iko kad bi mogo zaigrat jedan od njihAdmiral_TM87 je napisao/la:2015bangara je napisao/la:Zna li se kakav je status Zolotica i Kvesica, tj. do kad su im ugovori i namjeravaju li ih produzivati?

=\_1921_/=
septembar-oktobar..invincible1921 je napisao/la:a zna li iko kad bi mogo zaigrat jedan od njihAdmiral_TM87 je napisao/la:2015bangara je napisao/la:Zna li se kakav je status Zolotica i Kvesica, tj. do kad su im ugovori i namjeravaju li ih produzivati?
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
- karlovacko
- Kontakt:
Hoce.BosniaHerzegovina je napisao/la:Hoce li biti prenos protiv Travnika?
U HD-u
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Sutra nasi kadeti i juniori pocinju sa Premijer ligom.Kadeti (97)igraju u 15.30 sa Zvijezdom G.,a juniori (95) u 17.30.
Da nije bilo Adilovića i crvenog kartona, prošli bi mi isto kao i Estonci danas. I još mi je najsmiješnije kada neko pita zašto kod Osima ima prednost Adilović u odnosu na Armina. Je li ko gledao kako se Armin prepao protiv Zvijezde kada je čistu priliku propustio i ošutao ni blizu gola?
Nažalost, Adilović je najbolji napadač kojeg mi imamo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nije se prepo vec frajer se ibretio sta fula, dok je Adil navik'o yebigaHenderson je napisao/la:Da nije bilo Adilovića i crvenog kartona, prošli bi mi isto kao i Estonci danas. I još mi je najsmiješnije kada neko pita zašto kod Osima ima prednost Adilović u odnosu na Armina. Je li ko gledao kako se Armin prepao protiv Zvijezde kada je čistu priliku propustio i ošutao ni blizu gola?
- inacefindecko
- Kontakt:
Adilović=top class player..
He will be excelent sign for Bucaspor and I think we lost a lot of here. There is no replacement for him!
He looks good in air, but his shoot is totally amazing. Goalkeepers in Bosnia will be very happy!
NO ADILOVIĆ, PLEASE!
He will be excelent sign for Bucaspor and I think we lost a lot of here. There is no replacement for him!
He looks good in air, but his shoot is totally amazing. Goalkeepers in Bosnia will be very happy!
NO ADILOVIĆ, PLEASE!
-
- Kontakt:
ma realno nasa liga je u rangu san maina to je tako mi se previse dizemo kao mi smo ovo mi smo ono kao bruka ispast od crrnogoraca,albanaca,bugara,ceha itd pa pogledaj samo timove u tecem kolu ima i albanaca,i crnogoraca i svih ostalih samo nema nas cast sirokom i mi hocemo nesto veceras je igro albanski sampion a gdj je nas
- invincible1921
- Kontakt:
ma bgm kako koji klub hahhahaharomasarajevo je napisao/la:ma realno nasa liga je u rangu san maina to je tako mi se previse dizemo kao mi smo ovo mi smo ono kao bruka ispast od crrnogoraca,albanaca,bugara,ceha itd pa pogledaj samo timove u tecem kolu ima i albanaca,i crnogoraca i svih ostalih samo nema nas cast sirokom i mi hocemo nesto veceras je igro albanski sampion a gdj je nas

=\_1921_/=
Gazprom za gen. sponzora, mislim da je to s njima izvodivo. Treba im sto vise potrosaca u gradu, a najlaksi put do toga je biti gen. sponzor najvecem klubu u BiH sa najvecim brojem navijaca.
NO PYRO NO PARTY
A ko će se peglati sa njima, mora se otići kod ljudi, porazgovarati.Da hoće kako doći kod nas i reći Dželo mi ćemo vam dati po' miliona maraka samo šarni ovdje, onda bi moglo...Buu je napisao/la:Gazprom za gen. sponzora, mislim da je to s njima izvodivo. Treba im sto vise potrosaca u gradu, a najlaksi put do toga je biti gen. sponzor najvecem klubu u BiH sa najvecim brojem navijaca.
DRUG NEBI TI PUNCA