Ma ne bi trebali, nama je dovoljno 75k mjesecno da zivimo bez turbulencija nekih.....j.e.b.a.c.e. njih Dino fening meni se cini.....hilmo je napisao/la:Joj što smo poletili sa ovim sponzorom malo je reći, kako ćemo se razočarati kad obaje ime....uh..![]()
![]()
Nadam se da griješim.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Bilo bi super samo kad bi ja znao koje taj sponzor i ti ? Jel znas, ja nemam pojma ?
Ovaj Kinez sto je bio neki dan u klubu na potpisu ugovora, nije jos zvanicno ali svi pricaju o njemu evo i Trba **** po fb....folderS je napisao/la:Bilo bi super samo kad bi ja znao koje taj sponzor i ti ? Jel znas, ja nemam pojma ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma pusti ba FB. Kad bude zvanicno i kad se procita onda mozemo pisati, ovako je sve lupanje.MrWhite je napisao/la:Ovaj Kinez sto je bio neki dan u klubu na potpisu ugovora, nije jos zvanicno ali svi pricaju o njemu evo i Trba **** po fb....folderS je napisao/la:Bilo bi super samo kad bi ja znao koje taj sponzor i ti ? Jel znas, ja nemam pojma ?
nije nikakvo lupanje
vidi moju sliku iznad

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Da ne bi sami sebi skakali u stomak i bili predmet ismijavanja treba sacekati objavu.Nikad da naucimo na greskama ebo ga zivot.
1946
Nermin Numa Numic se svidjaMrWhite je napisao/la:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prisjede mu tuljumba ovih dana.miky_hz je napisao/la:Nermin Numa Numic se svidjaMrWhite je napisao/la:
blekic,virsle,zeta,kukesi,irfo,al neka,dodje djavo po svoje.
1946
Poštujem sve što se radi pokušava, daj Bože da svaki naš klub ima sponzora koji mu daje 10 miliiona eura. Ali, evo ovako realno, kakav je interes recimo neke ozbiljne firme da bude sponzor FK Sarajevo ili da uloži u njih pare, ne kontam poslovnu logiku, znači klub nema svoj stadion, nema čak ni prostorije jedan kroz jedan, i ima dosta slabe rezultate, i 1500 ljudi na tribinama, kojem ozbiljnom ulagaču je rezon uložiti u to, ne kontam, pa lupam da uloži ne znam kako se zove firma 100 hiljada eura, zar ne bi tamo u toj nekoj državi i firmi zapitao neko a zašto ulažete u ovo, a ne recimo u Čelik koji ima svoj stadion i više ljudi, ili Željezničar, koji ima svoj stadion i šampion je........jedino sadaka marketing ovdje prolazi pa neke hrvatske firme daju Širokom jer je hrvatski klub, e jedino da nema muslimanska firma skonta haj pogurat ćemo ovi su muslimani, al i to je upitno, ali finansijski rezon jednostavno i nažalost ne postoji, možda da neko proba oprat pare, al u ovoj našoj državi i to ne možeš kako treba, al ozbiljan realan ulagač nema šansi da se ovdje pojavi, jer on će doći ako mu kažeš, e ja imam desetine hiljada navijača na stadionu, igram svake godine Ligu prvaka i dođem često do grupe, i tvoj proizvod će se najbolje prodavati ovdje ako budeš moj sponzor......a to ne može niko reći na ovim prostorima, zato je jasno da bilo kakvo ulaganje mora imati neku lošu pozadinu neku prevaru jer ozbiljan ulagač nema nikakav rezon da ulaže ovdje
da, covjek koji ima milijarde je dosao da u BOSNI pere pare
evo ti par prrimjera zasto
Največi borj clanova u Bosni i Hercegovini
Ime grada- Ime kluba. jako vazna marketinska stavka
pri dobrim rezultatima nije tesko imati prosjek od 10 000 na stadionu
svake godine EURO TAKMICENJA ZAGARANTOVANA
promocija u euro takmicenjima za , njima , male pare
jako veliki broj talenata kojima samo treba RAZVOJ
igre reprezentacije privlace zanimanje ljudi ODAKLE DOLAZE TI IGRACI i svako zeli novog dzeku ili pjanica izbaciti
citaj- ulaganje u trening kamp
sarajevo ima stadion na kojem igra, to je kosevo, i mislim da nista ne placa osim nocne tekme reflektore, ulaganjem u stadion, njegovom obnovom itd bila bi postignuta koncesija na dugorocni period i time bi ulagac dobio stadion
ulazak na trziste Bosne i Hercegovine i OKOLNIH drzava, jer da ne zna gdje ulaze i kako. ne bi imao toliki novac
Eto samo neki primjeri a moze se tu jos sigurno mnogo toga nabrojati
sve je stvar PREZENTACIJE, TRUDA LJUDI I PONUDE a ne sta imas... gospodin u odjelu i sa dobrim manirima ce lakse prodati kilu jabuka za 3 marke nego neko sa pijace za marku!

evo ti par prrimjera zasto
Največi borj clanova u Bosni i Hercegovini
Ime grada- Ime kluba. jako vazna marketinska stavka
pri dobrim rezultatima nije tesko imati prosjek od 10 000 na stadionu
svake godine EURO TAKMICENJA ZAGARANTOVANA
promocija u euro takmicenjima za , njima , male pare
jako veliki broj talenata kojima samo treba RAZVOJ
igre reprezentacije privlace zanimanje ljudi ODAKLE DOLAZE TI IGRACI i svako zeli novog dzeku ili pjanica izbaciti
citaj- ulaganje u trening kamp
sarajevo ima stadion na kojem igra, to je kosevo, i mislim da nista ne placa osim nocne tekme reflektore, ulaganjem u stadion, njegovom obnovom itd bila bi postignuta koncesija na dugorocni period i time bi ulagac dobio stadion
ulazak na trziste Bosne i Hercegovine i OKOLNIH drzava, jer da ne zna gdje ulaze i kako. ne bi imao toliki novac
Eto samo neki primjeri a moze se tu jos sigurno mnogo toga nabrojati
sve je stvar PREZENTACIJE, TRUDA LJUDI I PONUDE a ne sta imas... gospodin u odjelu i sa dobrim manirima ce lakse prodati kilu jabuka za 3 marke nego neko sa pijace za marku!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- AdiRajvosa
- Kontakt:
A zasto se ti sekiras za to?
Opusti se. Dozvoli da ljudi koji znaju malo vise o poslu, marketingu i brendu, rade svoj posao.
Opusti se. Dozvoli da ljudi koji znaju malo vise o poslu, marketingu i brendu, rade svoj posao.

Generalni sponzor je otkazao saradnju sa nama jer je procitao post iznad i odlucio je otici u Zenicu gdje ce imati vec posjetu. Ja koliko znam prosle godine(i prethodni, bilo je izuzetaka) da je Sarajevo bilo ako ne prvo onda odmah tu rame uz rame sa Zeljom sto se tice posjete. Ovdje se samo treba pokazati druga cinjenica a to je , da nesposobni ljudi rade u tim klubovima koje si naveo pa i pored tog kapaciteta nemaju smisla da imaju bilo kakvog sponzora.blavor je napisao/la:Poštujem sve što se radi pokušava, daj Bože da svaki naš klub ima sponzora koji mu daje 10 miliiona eura. Ali, evo ovako realno, kakav je interes recimo neke ozbiljne firme da bude sponzor FK Sarajevo ili da uloži u njih pare, ne kontam poslovnu logiku, znači klub nema svoj stadion, nema čak ni prostorije jedan kroz jedan, i ima dosta slabe rezultate, i 1500 ljudi na tribinama, kojem ozbiljnom ulagaču je rezon uložiti u to, ne kontam, pa lupam da uloži ne znam kako se zove firma 100 hiljada eura, zar ne bi tamo u toj nekoj državi i firmi zapitao neko a zašto ulažete u ovo, a ne recimo u Čelik koji ima svoj stadion i više ljudi, ili Željezničar, koji ima svoj stadion i šampion je........jedino sadaka marketing ovdje prolazi pa neke hrvatske firme daju Širokom jer je hrvatski klub, e jedino da nema muslimanska firma skonta haj pogurat ćemo ovi su muslimani, al i to je upitno, ali finansijski rezon jednostavno i nažalost ne postoji, možda da neko proba oprat pare, al u ovoj našoj državi i to ne možeš kako treba, al ozbiljan realan ulagač nema šansi da se ovdje pojavi, jer on će doći ako mu kažeš, e ja imam desetine hiljada navijača na stadionu, igram svake godine Ligu prvaka i dođem često do grupe, i tvoj proizvod će se najbolje prodavati ovdje ako budeš moj sponzor......a to ne može niko reći na ovim prostorima, zato je jasno da bilo kakvo ulaganje mora imati neku lošu pozadinu neku prevaru jer ozbiljan ulagač nema nikakav rezon da ulaže ovdje
P.S. Valjda je nas generalni svjestan da klub kao Sarajevo ima veci kapacitet od sviju u ligi i da ce sa malo rezultata vrlo lako imati prosjek 8 do 10 hiljada, sto nije bila rijetka pojava.
Koju ste vi to utakmicu Premijer lige posljednih 4 godine ima li 10 hiljada ljudi na stadionu osim derbija i evrope ? Kakva posjeta protiv Travnika vas proslu sezonu bilo po 400 na Kosevu ? Samo zivite u zabludama majko draga i jos nas lazete na oci. Kao da mi pratimo Hrvatsku ligu, a ne PL.
pogledaj utakmice za vrijeme blekicafolderS je napisao/la:Koju ste vi to utakmicu Premijer lige posljednih 4 godine ima li 10 hiljada ljudi na stadionu osim derbija i evrope ? Kakva posjeta protiv Travnika vas proslu sezonu bilo po 400 na Kosevu ? Samo zivite u zabludama majko draga i jos nas lazete na oci. Kao da mi pratimo Hrvatsku ligu, a ne PL.

IN TAN WE TRUST

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Blekica? To ono kad vas je skupljao na Kosevu dok se tekma igra na Grbavici, naplacivao Vam ulaz a vi pjevali bolesne pjesme zajedno s njim ? Tad vjerovatno jeste.htcxone je napisao/la:pogledaj utakmice za vrijeme blekicafolderS je napisao/la:Koju ste vi to utakmicu Premijer lige posljednih 4 godine ima li 10 hiljada ljudi na stadionu osim derbija i evrope ? Kakva posjeta protiv Travnika vas proslu sezonu bilo po 400 na Kosevu ? Samo zivite u zabludama majko draga i jos nas lazete na oci. Kao da mi pratimo Hrvatsku ligu, a ne PL.i fakat ssi nekad nnaporan lik ponavljas se ko pokvarenna kaseta sa istim forama... kad sam vidio da poredis susica i barbareza kao trenere shvatio sam da se borim sa vjetrenjacama
IN TAN WE TRUST
Svi imamo razliciti misljenje o svemu. Postuj tude misljenje da bi postovali tvoje!
to nije misljenje, to je zalost
zar je bitno ko je koga skupljao? pa vi u HISTORIJSKOJ utakmici sa plzenom po teravijama ulaznice djelite i dodje vas 16-17 milja, liga prvaka, digli euforiju nevidjenu,... mi nakonn 3 katastrofalne utakmice sa slabijim protivnicima imamo oko 11 milja na kosevuu u EL
pa eto skontaj .... nego ,sto se tice ukkupne slike i dojma, u vrijeme blekica pogledaj utakmicu sa borcem npr
sve ce ti biti jasno
pa mi imamo preko 4000 registrovanih ČLANOVA kluba!

zar je bitno ko je koga skupljao? pa vi u HISTORIJSKOJ utakmici sa plzenom po teravijama ulaznice djelite i dodje vas 16-17 milja, liga prvaka, digli euforiju nevidjenu,... mi nakonn 3 katastrofalne utakmice sa slabijim protivnicima imamo oko 11 milja na kosevuu u EL

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Jos mene pitas da li je bitno ko koga skuplja.! Pa zamisli sad da se mi skupimo na Grbavici naplate nam ulaz da pjevamo o Husrefu koji je bolestan covjek ? Zamisli tih navijaca moj buraz! Tuga, jad i cemer. Zavrsavam s ovim.! fujhtcxone je napisao/la:to nije misljenje, to je zalost![]()
zar je bitno ko je koga skupljao? pa vi u HISTORIJSKOJ utakmici sa plzenom po teravijama ulaznice djelite i dodje vas 16-17 milja, liga prvaka, digli euforiju nevidjenu,... mi nakonn 3 katastrofalne utakmice sa slabijim protivnicima imamo oko 11 milja na kosevuu u ELpa eto skontaj .... nego ,sto se tice ukkupne slike i dojma, u vrijeme blekica pogledaj utakmicu sa borcem npr
sve ce ti biti jasno
![]()
- Trequartista
- Kontakt:
Kad ste posljednji put osvojili neki trofej? Nešto me zanima, čisto onako informativno, nisam baš najbolje upučen.htcxone je napisao/la:to nije misljenje, to je zalost![]()
zar je bitno ko je koga skupljao? pa vi u HISTORIJSKOJ utakmici sa plzenom po teravijama ulaznice djelite i dodje vas 16-17 milja, liga prvaka, digli euforiju nevidjenu,... mi nakonn 3 katastrofalne utakmice sa slabijim protivnicima imamo oko 11 milja na kosevuu u ELpa eto skontaj .... nego ,sto se tice ukkupne slike i dojma, u vrijeme blekica pogledaj utakmicu sa borcem npr
sve ce ti biti jasno
![]()
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
UpuČen? Upućen si ti i to dobro, dolaziš samo da bi provocirao... Ljubav prema klubu se ne mjeri brojem trofeja koje je klub osvojioTrequartista je napisao/la:Kad ste posljednji put osvojili neki trofej? Nešto me zanima, čisto onako informativno, nisam baš najbolje upučen.

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ljubav se mjeri skidanjem igraca ? Plaho, nisam znao...Mi cemo osvajati trofeje, a vi skidajte igrace...bordograd je napisao/la:UpuČen? Upućen si ti i to dobro, dolaziš samo da bi provocirao... Ljubav prema klubu se ne mjeri brojem trofeja koje je klub osvojioTrequartista je napisao/la:Kad ste posljednji put osvojili neki trofej? Nešto me zanima, čisto onako informativno, nisam baš najbolje upučen.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Google Adsense [Bot], Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, laznokrilo, Lecler, nedimmmm1337, vedinjo98 i 107 gostiju.