Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Niko da poslusa Izetov savjet. Reci joj ruzna si, debala si, vaka si, naka si i jos joj samar udari ima da bude tvoja 100%

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BritishCore
- Kontakt:
@AgresivnoDjubre Ja stvarno moram da istaknem da u ovim teskim trenucima za tebe najbolje je smiriti situaciju da ona ne bukne. I moram jos da kazem da je citav forum uz tebe, drzimo ti fige !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ljiljane moj , pratiš li ti moje savjete OTV ovo , ono , imal šta sa jaranicama što sam slao . Ušutio si mi se ili te kakva tjeskoba ufatila nedaj Bože :O ? 
Tako blizu, a tako daleko.
Ništa bracuka , sutra se dogovoriš sa još jednom na istom mjestu , ali u isto vrijeme , i kažeš joj nek' te odmah zagrli , ako toj bude stalo do tebe odmah će je gurnuti i počet' će fajt . I na tebi je onda koju budeš branio tvoja je . Ha yaAgresivnoDjubre je napisao/la: Brate haman da sam nogu dobio,ne znam sta joj je.Pomagajte mi molim vas,sad ili nikad.
Boze dragi kako je Kemina moc jaka. Sjetit cete se kako je Djubre rjesavao probleme na nozi cineci Kemoterapiju. Kemo osim sto djeluje kao Zglobex on je pogodio Agresivnog i Keminom strelicom, momak se zaljubio.
Transformacija iz povrijeđenog AgresivnogDjubreta u romanticnog ZaljubljenogMomciluka.
Kemal alejkum Djubre forum je uz tebe.
Transformacija iz povrijeđenog AgresivnogDjubreta u romanticnog ZaljubljenogMomciluka.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sta je belegija,imal to uzet u prodavnici ili samo apoteka,koliko kosta ?Bosniacum Lilium je napisao/la:nista onda, moze te jedino dobra belegija izvuci iz te situacije, 100% provjerno, znam iz iskustva, pric'o mi jaran
Hvala ti brate moj,samo nisi napomenuo da je citav forum uz mene.Meni je to drago,hvala dobrim ljudima.BritishCore je napisao/la:@AgresivnoDjubre Ja stvarno moram da istaknem da u ovim teskim trenucima za tebe najbolje je smiriti situaciju da ona ne bukne. I moram jos da kazem da je citav forum uz tebe, drzimo ti fige !
Hvala Kemi prosvjetitelju uma.Slusajuci njega nasao sam mir i spas u vjeri.Poceo sam postiti i posjecivati djamiju.Nasao sam jednu djevojku u koju sam se zaljubio,radi nje sam poceo ici na teraviju.Hvala Kemi hvala dobrim ljudima sa foruma koji su mi to omogucili.Chapman je napisao/la:Boze dragi kako je Kemina moc jaka. Sjetit cete se kako je Djubre rjesavao probleme na nozi cineci Kemoterapiju. Kemo osim sto djeluje kao Zglobex on je pogodio Agresivnog i Keminom strelicom, momak se zaljubio.
Alejkumu Kemal ,kemumine moj.
Nece da mi se javi na telefon,iskljucila ga.A na fb ne ulazi,ili me na blok stavila.Ne znam sta je bilo brate,ali ne mogu bez nje nikako.Civa je napisao/la:
Ništa bracuka , sutra se dogovoriš sa još jednom na istom mjestu , ali u isto vrijeme , i kažeš joj nek' te odmah zagrli , ako toj bude stalo do tebe odmah će je gurnuti i počet' će fajt . I na tebi je onda koju budeš branio tvoja je . Ha ya
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- BritishCore
- Kontakt:
Citav forum je uz tebe brate kemumine !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
EVO MALO OFF. MARINA LISTAŠ SAD FORUM , NEK' LISTAŠ LIJEPO JE TO ETO MOJI DRAGI FORUMAŠI MOJA FINA DJEVOJČICA LISTA FORUM I EVO JOJ JEDNO VEL'KAČKO <333333333333
- karlovacko
- Kontakt:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAAHAHHAHAAHAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAAAAHAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHCiva je napisao/la:EVO MALO OFF. MARINA LISTAŠ SAD FORUM , NEK' LISTAŠ LIJEPO JE TO ETO MOJI DRAGI FORUMAŠI MOJA FINA DJEVOJČICA LISTA FORUM I EVO JOJ JEDNO VEL'KAČKO <333333333333
Pozdrav jedan veliki od mene .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Svako ima svoju Marinu.Civa je napisao/la:EVO MALO OFF. MARINA LISTAŠ SAD FORUM , NEK' LISTAŠ LIJEPO JE TO ETO MOJI DRAGI FORUMAŠI MOJA FINA DJEVOJČICA LISTA FORUM I EVO JOJ JEDNO VEL'KAČKO <333333333333
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Trequartista
- Kontakt:
@Legenda već zbario Marinu.
If you know what I mean!

If you know what I mean!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- BritishCore
- Kontakt:
buraz nisi morao pisat HAHAHAHA do Semizovca
Belegiju ako ti nije majka priroda dala , ne znam ...AgresivnoDjubre je napisao/la: Sta je belegija,imal to uzet u prodavnici ili samo apoteka,koliko kosta ?
Nece da mi se javi na telefon,iskljucila ga.A na fb ne ulazi,ili me na blok stavila.Ne znam sta je bilo brate,ali ne mogu bez nje nikako.
Vidiš imaš li je u prijateljima i ende :O
- karlovacko
- Kontakt:
Izvini sviju ti .BritishCore je napisao/la:buraz nisi morao pisat HAHAHAHA do Semizovca
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BritishCore
- Kontakt:
ma nista buraz, al na mobu sam pa mi jedva otvorilo zbog kilometraznog smijeha
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Brate nemam u prijateljima,a belegija jel to ruka,podarila mi je to majka priroda i to dvije ruke.Civa je napisao/la: Belegiju ako ti nije majka priroda dala , ne znam ...
Vidiš imaš li je u prijateljima i ende :O
- karlovacko
- Kontakt:
Rega .BritishCore je napisao/la:ma nista buraz, al na mobu sam pa mi jedva otvorilo zbog kilometraznog smijeha
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Šta je ovo večeras?Niko ne dobija poruke od djevojke? 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Greater than Kobe. Greater than Garnett. Greater than Shaq. TIM DUNCAN.
Bič pliz
Bič pliz
Bičes olvejz sej mi pliz 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.