Eto što sam sebe uvaljuješ, eto što. U četvrtak vas "11 hiljada" u nedjelju 1000 i ti to zoveš ljubav. Dobro!bordograd je napisao/la:UpuČen? Upućen si ti i to dobro, dolaziš samo da bi provocirao... Ljubav prema klubu se ne mjeri brojem trofeja koje je klub osvojioTrequartista je napisao/la:Kad ste posljednji put osvojili neki trofej? Nešto me zanima, čisto onako informativno, nisam baš najbolje upučen.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Trequartista
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
UpuČen? Upućen si ti i to dobro, dolaziš samo da bi provocirao... Ljubav prema klubu se ne mjeri brojem trofeja koje je klub osvojio
[/quote]
Eto što sam sebe uvaljuješ, eto što. U četvrtak vas "11 hiljada" u nedjelju 1000 i ti to zoveš ljubav. Dobro![/quote]
vi oplakujte Amawa mi cemo igrace skidati i mirna Bosna, jos se izmedju sebe sutajte
Eto što sam sebe uvaljuješ, eto što. U četvrtak vas "11 hiljada" u nedjelju 1000 i ti to zoveš ljubav. Dobro![/quote]
vi oplakujte Amawa mi cemo igrace skidati i mirna Bosna, jos se izmedju sebe sutajte
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
- Trequartista
- Kontakt:
Kakve veze imaju Sir Osim i igrači šampionske ekipe sa sarajvom i navijačima tog kluba? 
A kakve ti veze imas sa ovim topicom?Trequartista je napisao/la:Kakve veze imaju Sir Osim i igrači šampionske ekipe sa sarajvom i navijačima tog kluba?
- Trequartista
- Kontakt:
Nikakve, nisam ni trebao pitati, mogao sam i pretpostaviti da od srama nećete odgovoriti na moje prvo pitanje. Izvinjavam se.
tako je, pametnije vam je pisati tamo pjesme amaru, mozda vam se i vrati .... a mozda i neceTrequartista je napisao/la:Nikakve, nisam ni trebao pitati, mogao sam i pretpostaviti da od srama nećete odgovoriti na moje prvo pitanje. Izvinjavam se.
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Manite se ba Amara i pjesama i provokacija. Jes' da je Juventino al' nemoj više 
Allegri je gospodin!
Lako mi je za vas imate jao minga sad ce on s Dinom feningom osvojiti kup sajamski sljiva u Celicuhtcxone je napisao/la:tako je, pametnije vam je pisati tamo pjesme amaru, mozda vam se i vrati .... a mozda i neceTrequartista je napisao/la:Nikakve, nisam ni trebao pitati, mogao sam i pretpostaviti da od srama nećete odgovoriti na moje prvo pitanje. Izvinjavam se.
Al' frajer ne odustaje.

Tačno ga treba prijahvit. Opra me na ruke. Dođem ne bi l' neko nešto pametno napis'o, kad on se javi. A jarane ja tipa 
Allegri je gospodin!
moderator druze ako ti neces daj meni malo tu sibu da isibam ove sto nam svima krv piju
Raja kakvo je stanje sa Maleticem?-+
kad ste vi posljednji put dobili tog nekog ko nije odavno osvojio trofej....nisam bas najbolje upucen..nesto me zanima cisto onako informativno...Trequartista je napisao/la:Kad ste posljednji put osvojili neki trofej? Nešto me zanima, čisto onako informativno, nisam baš najbolje upučen.htcxone je napisao/la:to nije misljenje, to je zalost![]()
zar je bitno ko je koga skupljao? pa vi u HISTORIJSKOJ utakmici sa plzenom po teravijama ulaznice djelite i dodje vas 16-17 milja, liga prvaka, digli euforiju nevidjenu,... mi nakonn 3 katastrofalne utakmice sa slabijim protivnicima imamo oko 11 milja na kosevuu u ELpa eto skontaj .... nego ,sto se tice ukkupne slike i dojma, u vrijeme blekica pogledaj utakmicu sa borcem npr
sve ce ti biti jasno
![]()
pa mi imamo preko 4000 registrovanih ČLANOVA kluba!
- moustapha
- Kontakt:
Dobro nam došao
Anid Travančić je novo pojačanje FK Sarajevo
Potpisao na 2 godine
Anid Travančić je novo pojačanje FK Sarajevo
Potpisao na 2 godine
- moustapha
- Kontakt:
Ovo je vec konkretno od Tana. Samo neka nastavi ovako. U ovakvoj ligi gdje je tesko izvuci bilo koju marku, investitor poput Tana moze znaciti ogromnu razliku.Milijarder Tan sponzor FK Sarajevo: Na dresovima natpis Visit Malaysia!
#divovi
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Fino Bome, vrlo fino
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Milijarder Tan sponzor FK Sarajevo: Na dresovima natpis Visit Malaysia
Malezijski milijarder Vincent Tan novi je generalni sponzor FK Sarajevo, potvrdio je za Klix.ba generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović. Tokom naredne sezone igrači Sarajeva će na svojim dresovima nositi reklamu Visit Malaysia.
Malezijski milijarder Vincent Tan novi je generalni sponzor FK Sarajevo, potvrdio je za Klix.ba generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović. Tokom naredne sezone igrači Sarajeva će na svojim dresovima nositi reklamu Visit Malaysia.
Sad kad se pocnu pojavljivat ljudi koji vole Sarejvo, koji bi sve dali za klub i td........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.