Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma ja, ja lupam a vi od 29 pravite 31. Sigurno da ce Tevez i Llorente dati 50 golova u svim takmicenjima, imate vi tu svoju posebnu matematiku. I da Arsenal nema titula, da igra u Italiji imao bi ih.
Celik!3,2,2.
AUGURI MISTER!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ko te pitao za misljenje, haj razguli...AllGunsBlazing je napisao/la:Ma ja, ja lupam a vi od 29 pravite 31. Sigurno da ce Tevez i Llorente dati 50 golova u svim takmicenjima, imate vi tu svoju posebnu matematiku. I da Arsenal nema titula, da igra u Italiji imao bi ih.
Mali klub iz velikog grada, Bye!!
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mi smo svi vidjeli kada su te titule bile u rukama kapitena visoko uzdignuteAllGunsBlazing je napisao/la:Ma ja, ja lupam a vi od 29 pravite 31. Sigurno da ce Tevez i Llorente dati 50 golova u svim takmicenjima, imate vi tu svoju posebnu matematiku. I da Arsenal nema titula, da igra u Italiji imao bi ih.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 31 jul 2013, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja ne znam gdje se kote ovi, svaki dan novi, ovaj je prekucao i DonVita.
- Trequartista
- Kontakt:
Pa 8 godina ništa nisu osovjili, morate ih razumjeti, frustracija je čudo.
A glavne su mi ove rasprave oko broja Scudetta na koje se više niko od juventina ne prima. Kako tinejdžerski.
A glavne su mi ove rasprave oko broja Scudetta na koje se više niko od juventina ne prima. Kako tinejdžerski.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Sretan rodjendan Conteu da sa Juventusom osvoji sve sto se moze osvojiti!
Ja te volim, volim Željo..
Pusti ba to. Samo da kažem, transfer politika Arsenala je drama! Da ne pišem puno samo ću reć', ŽervinjoAllGunsBlazing je napisao/la:Ma ja, ja lupam a vi od 29 pravite 31. Sigurno da ce Tevez i Llorente dati 50 golova u svim takmicenjima, imate vi tu svoju posebnu matematiku. I da Arsenal nema titula, da igra u Italiji imao bi ih.
Ne trolam na vašoj temi, ne znam buraz ako imaš nešto pametno napisat napiši il' nešto da se smijemo.
Tačno 31 titula u muzeju, ne znam o čemu ti?
Allegri je gospodin!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Prvo-zbog cega se nebi nadao tolikim golovima kad mi pravimo preko 20 udaraca na gol u prosjeku,5-6 100% sansi,to sto su nam napadaci "truba" i sto jedan Vidal(vezni igrac) ima najvise golova to je katastrofa.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma ja, ja lupam a vi od 29 pravite 31. Sigurno da ce Tevez i Llorente dati 50 golova u svim takmicenjima, imate vi tu svoju posebnu matematiku. I da Arsenal nema titula, da igra u Italiji imao bi ih.
Drugo-mi imamo 31 titulu a vi 13,za tih 18 titula viska,pa brat bratu trebace vam 100-150 godina.Pa ne mozete ni FA Community shield da osvojite.
Trece-kad vec poredis Juve i Arsenal mozda bi bilo pametnije "premjestiti" Arsenal u Skotsku nego u Italiju,em je ostrvo a i blize vam je pa osvajajte te titule.Uostalom kako ti samo to pade na pamet
Koliko ste velik klub pokazuje i cinjenica da vam svi bolji igraci pobjegose a nama dolaze i to dzabe
Hajde ti na temu o Arsenalu,kani se Juventusa...i ponesi Bendtnera sa sobom,bio je klasa..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Juventinisimo je napisao/la: Drugo-mi imamo 31 titulu a vi 13,za tih 18 titula viska,pa brat bratu trebace vam 100-150 godina.Pa ne mozete ni FA Community shield da osvojite.
Hajde ti na temu o Arsenalu,kani se Juventusa...i ponesi Bendtnera sa sobom,bio je klasa..

Više trofeja ima ovaj gospodin od Arsenala..
Nemoj da vode Bendtnera, osvojiće Ligu Prvaka ako im se on vrati
Ja te volim, volim Željo..
- Burberry46
- Kontakt:
Jako ti je poredjenje, cuj Arsenal da se poredi sa Juventusom, Arsenal je velik klub ali ne moze se porediti sa Juventusom nikako! Pogotovo nekoliko zadnjih godinaAllGunsBlazing je napisao/la:Ma ja, ja lupam a vi od 29 pravite 31. Sigurno da ce Tevez i Llorente dati 50 golova u svim takmicenjima, imate vi tu svoju posebnu matematiku. I da Arsenal nema titula, da igra u Italiji imao bi ih.
1946
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventus F.C.
True story.Trequartista je napisao/la: A glavne su mi ove rasprave oko broja Scudetta na koje se više niko od juventina ne prima. Kako tinejdžerski.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Antonio Konte je iz San Franciska poručio rivalima da se ne bave Juventusom.
"Oni neka troše, mi ćemo da pobeđujemo. Juve je sa osam novih igrača pre dve godine i posle dva sedma mesta osvojio titulu. Takođe, ulagali smo manje novca od rivala, a oni sada nekako moraju da opravdaju neuspeh", kaže trener Juventusa.
Konte se osvrnuo na neke izjave doskorašnjeg trenera Napolija, sada Intera, Valtera Macarija.
"Kada sam ja došao u klub, drugi su trošili, recimo Napoli je dao 18 miliona za Inlera. Nikada u trenerskoj karijeri nisam imao mogućnost da tako stvaram tim, Juventus je i ovog leta potrošio manje novca od rivala, a opet, siguran sam da smo bolji i da napredujemo. To ne znači da ćemo osvojiti titulu, niko u to ne može da bude siguran, ali da smo sve bolji iz sezone u sezonu, to se vidi. Jer, takav je moj sistem rada. Inter je osvojio sve, ali je naredne godine završio loše. Mi imamo plan da se postepeno poboljšavamo i tako će i biti", smatra Antonio Konte.
Pecnuo je i Gvardiolu.
"Izjavio je da smo opasni jer imamo mnogo novca? On izgleda još igra za Brešu, ta vremena velikih transfera u Seriji A su prošla. Neka gleda sebe i svoj tim", odbrusio je trener Juventusa dok igrači kažu da su treninzi ove godine pravi pakao.
"Ne plašim se da su igrači zasićeni, kod mene toga nema, niti su takve stvari u Juventusu moguće. U ovom klubu jedina filozofija je pobeda, tako da nema razloga za bojazan da će se bilo ko opustiti", zaključio je nekadašnji kapiten "Bjankonera" koji je vratio klub tamo gde mu je i mesto, na italijanski tron.
"Oni neka troše, mi ćemo da pobeđujemo. Juve je sa osam novih igrača pre dve godine i posle dva sedma mesta osvojio titulu. Takođe, ulagali smo manje novca od rivala, a oni sada nekako moraju da opravdaju neuspeh", kaže trener Juventusa.
Konte se osvrnuo na neke izjave doskorašnjeg trenera Napolija, sada Intera, Valtera Macarija.
"Kada sam ja došao u klub, drugi su trošili, recimo Napoli je dao 18 miliona za Inlera. Nikada u trenerskoj karijeri nisam imao mogućnost da tako stvaram tim, Juventus je i ovog leta potrošio manje novca od rivala, a opet, siguran sam da smo bolji i da napredujemo. To ne znači da ćemo osvojiti titulu, niko u to ne može da bude siguran, ali da smo sve bolji iz sezone u sezonu, to se vidi. Jer, takav je moj sistem rada. Inter je osvojio sve, ali je naredne godine završio loše. Mi imamo plan da se postepeno poboljšavamo i tako će i biti", smatra Antonio Konte.
Pecnuo je i Gvardiolu.
"Izjavio je da smo opasni jer imamo mnogo novca? On izgleda još igra za Brešu, ta vremena velikih transfera u Seriji A su prošla. Neka gleda sebe i svoj tim", odbrusio je trener Juventusa dok igrači kažu da su treninzi ove godine pravi pakao.
"Ne plašim se da su igrači zasićeni, kod mene toga nema, niti su takve stvari u Juventusu moguće. U ovom klubu jedina filozofija je pobeda, tako da nema razloga za bojazan da će se bilo ko opustiti", zaključio je nekadašnji kapiten "Bjankonera" koji je vratio klub tamo gde mu je i mesto, na italijanski tron.

- Contentissimo
- Kontakt:
kraljAndrej je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Burberry46
- Kontakt:
Conte sretan rodjendan i dugo dugo bio na klupi Juventusa i osvajao jos trofeja!
1946
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
ovo poslije Keminog koncerta
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.