FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 13:00

Cestitke zbog sponzora.
Sta ima sa Kovacevicem ?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 31 jul 2013, 13:02

1L8F9C2 je napisao/la:
ciza je napisao/la:pa dobro evo iz ovog predstavljanja se vidi,da je Dini u interesu da ovo pokaze ko strasan posao i da je doveo igracinu,taj prinicp je pozant jer to radi od kako je u sarajevu ,jako samo jako na rijecima.
A sto se irgaca tice,
a iz njegovih rijeci nije do Zvezde nego do nekih papira,jer po njegovm je on zadovoljio a oni mu nisu mogli ponuditi vise,a ocito je Fks ponudio to sto je htio i nek mu je sretno.
Sad svi tjeraju vodu na svoj mlin,Dino,travancic,i uprava celika koja vjerovanto nije nista dobila.A na kraju svi ga puse ;)
A cekam da vidim sta ce se ovdje pisati za koji mjesec o svemu ovome.
Zaboravi na Travancica sto prije jer ocigledno je da te pojede sve ovo iznutra. Kroz citav post se osjeti tvoja ljubomora i na Dinu i na ostale.

Hvala vam na Travancicu nek je Bajraktarevic nesto bolji van terena i na terenu. Godinama ste Anida smatrali najvecim talentom(sad ne valja) i prije svake sezone ga dizali a logicno da on nije mogao napredovati jer igra pred najvecim primitivcima u drzavi, kojim i Adi Adilovic koji ih spasava svaku utakmicu ne valja, radi PREZIMENA.

TRAVANCIC - GENERALNI SPONZOR 8-)
ma jok iskreno mi je svejedno,ali mi je smijesno kako se ovaj posao pukusava predstaviti,i to kako se vi opcenito pokusavate predstavit velikim a u stavri ste u ovom svom cumezu zajedno sa ostalima jako jako mali.Sad ces me napast za ovo ili ces opet cekat 7 mjesec iduce godine,i ovo dusmaniam u inat je toliko jadno.A sami sebi najveci dusmani predstavljanjem neuspjeha uspjehom.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 31 jul 2013, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 13:03

slika
1946

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 jul 2013, 13:06

1L8F9C2 je napisao/la:
ciza je napisao/la:pa dobro evo iz ovog predstavljanja se vidi,da je Dini u interesu da ovo pokaze ko strasan posao i da je doveo igracinu,taj prinicp je pozant jer to radi od kako je u sarajevu ,jako samo jako na rijecima.
A sto se irgaca tice,
a iz njegovih rijeci nije do Zvezde nego do nekih papira,jer po njegovm je on zadovoljio a oni mu nisu mogli ponuditi vise,a ocito je Fks ponudio to sto je htio i nek mu je sretno.
Sad svi tjeraju vodu na svoj mlin,Dino,travancic,i uprava celika koja vjerovanto nije nista dobila.A na kraju svi ga puse ;)
A cekam da vidim sta ce se ovdje pisati za koji mjesec o svemu ovome.
Zaboravi na Travancica sto prije jer ocigledno je da te pojede sve ovo iznutra. Kroz citav post se osjeti tvoja ljubomora i na Dinu i na ostale.

Hvala vam na Travancicu nek je Bajraktarevic nesto bolji van terena i na terenu. Godinama ste Anida smatrali najvecim talentom(sad ne valja) i prije svake sezone ga dizali a logicno da on nije mogao napredovati jer igra pred najvecim primitivcima u drzavi, kojim i Adi Adilovic koji ih spasava svaku utakmicu ne valja, radi PREZIMENA.

TRAVANCIC - GENERALNI SPONZOR 8-)
Polahko sine, vidjecete kroz par utakmica sta je i ko je Anid.
Za par tekmi cete i njemu uletiti pa cete ga siliti da skine dres, sto znate poletiti to ne zna niko.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 31 jul 2013, 13:09

Polahko sine nemoj porediti igranje u Celiku i velikom klubu sto kaze Anid.

Ne znam zasto ti smeta uljetanje nasa stvar i vi ste to trebali uraditi davno, al vama je intertoto kup donio zadovoljstvo za 20 godina pa imate jos kredita to sve oslikava neke stvari.

P.S. Razmisljamo i o Mesanovicu ako nam se digne i budemo htjeli lako cemo se dogovoriti :D

U INAT DUSMANIMA 8-)
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 31 jul 2013, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 31 jul 2013, 13:10

Head je napisao/la:slika
ima fin biceps :mrgreen: :mrgreen:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 jul 2013, 13:12

1L8F9C2 je napisao/la:Polahko sine nemoj porediti igranje u Celiku i velikom klubu sto kaze Anid.

Ne znam zasto ti smeta uljetanje nasa stvar i vi ste to trebali uraditi davno, al vama je intertoto kup donio zadovoljstvo za 20 godina pa imate jos kredita to sve oslikava neke stvari.

U INAT DUSMANIMA 8-)
Nigdje veze konstatacija, bio je I Adriano veliki potencijal, igrao je u Interu pa sta bi na kraju od njega.
Jbe se meni za ulijetanje vase, ja ti samo kazem da se necete usreciti sa njim a to ce se pokazati kroz naredne tekme.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jul 2013, 13:14

Čestitke za novog sponzora. Ovo je veliki iskorak naprijed u ovoj učmaloj Premier ligi. Volio bih sada da se jave oni koji su imali dojave da će to biti AMKO komerc, DP i ostali anonimusi, da se malo nasmijemo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jul 2013, 13:15

de ba smirite strasti. Dečko je talentovan, međutim moraće se uozbiljiti. Nadam se da će slijediti primjer Saida... u Sarajevu će sigurno imati priliku da napreduje i da dokaže svoju vrijednost, sve je do njega.

Čestitke Dini i upravi na odlično odrađenom poslu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 31 jul 2013, 13:16

rob do bagro je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Polahko sine nemoj porediti igranje u Celiku i velikom klubu sto kaze Anid.

U INAT DUSMANIMA 8-)
Nigdje veze konstatacija, bio je I Adriano veliki potencijal, igrao je u Interu pa sta bi na kraju od njega.
Jbe se meni za ulijetanje vase, ja ti samo kazem da se necete usreciti sa njim a to ce se pokazati kroz naredne tekme.
Da smo vas slusali ni sa Adijem Adilovicem se ne bi zadovoljili a lik nam sluzio kao i vama danas, svaku utakmicu vas vadi maksimalno, a vi ga ne mozete zbog PREZIMENA a kvalitet nije bitan. Isto tako je sa Travancicem kojeg godinama prozivate a zadovoljavate se sa Bajraktarevicem i slicnim. Svoj vi posao i lakse ce vam biti ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jul 2013, 13:16

Svaka cast na novom sponzoru.
Svi u ligi bi trebali raditi intenzivno na privlacenju novih sponzora, ulagaca, da dignemo ovu ligu na neki makar los nivo, posto je trenutacno mizeran.
To ne moze nitko sam po sebi napraviti u ovoj ligi, da netko radi i ulaze u sebe i trudi se, a drugi samo da mu podapinju nogu i pitaju se ''odakle''.
...Život za Široki...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jul 2013, 13:17

moustapha je napisao/la:
anel81m je napisao/la: Samo se nadam da ovo neće biti ispaljivanje slijedeće sezone.Ova će ko biti probna (čuj probna) i vjerovatno neće ništa plaćati.
Oj, Alaše dragi, pa odakle izvlacite ove zakljucke?
Ne treba ti ovdje palatalizacija - ostaje Alahu.

@Armageddon,
"1000 evra dnevno" zvuci malo previse ail da ima bar pet puta vise to je sigurno. Ne moze se to ni porediti.

Za Travancica, trebamo pricekati 3-5 tekmi pa izletati sa izjavama. Drugi nam govore svoja iskustva i treba ih imati u vidu a ne odbijati i uzvracati djonom. Nema nista maliciozno u ovome sto Robijasi govore a vidjecemo kako ce biti.

Ovo za sponzore je napokon dobra vijest, jer nam je liga i nivo dno dna. I svi su u par deka sto je najtuznije. Zalosno je sto Manijaci misle da su zbog titula u boljoj situaciji - ne kontaju koliko one vrijede. Sve sto vodi podizanju kvalitete je jedini spas svima.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 31 jul 2013, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 13:17

Pa kaze u inat dusmanima.
1946

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 31 jul 2013, 13:19

Jest mi drago što ste doveli ovog Travačića nsite ni svjesni koliko :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 31 jul 2013, 13:19

Amar Dzeko je napisao/la:Cestitke zbog sponzora.
Sta ima sa Kovacevicem ?
I on ce uskoro zavrsiti sa papirima i postati zvanicno igrac Sarajeva! 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 31 jul 2013, 13:20

samocelik je napisao/la:Jest mi drago što ste doveli ovog Travačića nsite ni svjesni koliko :D
Svjesni smo samo uzmi sta jace za smirenje, da i ti postanes svjestan da se pojede.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 13:23

slika

A sad neka djeca mala... :lol: :mrgreen:
1946

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 jul 2013, 13:24

Vise ste para izgubili neprolaskom Kuksija nego od ovog sponzorstva... Pametnom dosta...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 31 jul 2013, 13:24

@1L8F9C2 e pitat cu te ja kroz par utakmica kakav je taj mali a kad vidis da nisi u pravu poklopit ces se kao i mnogo puta do sad akd pocnes da dizes neke propale talente ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 jul 2013, 13:25

Head je napisao/la:slika

A sad neka djeca mala... :lol: :mrgreen:
Tek kad ovo vidis znas da nije zajebancija. :mrgreen:
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morgen19, Pitar6785, Tatamata1946, tuitamo, ubipara i 40 gostiju.