Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Heller je napisao/la:A k´o što gledam necete ni ****.
Pravo gledaš!
daj bola' profil, joj
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Bit ce profila malo kasnije u guzvi sam nekoj. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
prava savremena majka, tetovirana i u ruci dzoint 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
daj bolan, sekunda posla u PP poslat' aaasamocelik je napisao/la:Bit ce profila malo kasnije u guzvi sam nekoj.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nema nista sladje od cure u starkama 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rob do bagro
- Kontakt:
Svakog dana u svakom pogledu nam pokazuješ kako si sve više retardiran, halali moro' samOtelo je napisao/la:Nema nista sladje od cure u starkama

rob do bagro je napisao/la:
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hvala Bogu na tomeEdinho992 je napisao/la:Svakog dana u svakom pogledu nam pokazuješ kako si sve više retardiran, halali moro' samOtelo je napisao/la:Nema nista sladje od cure u starkama![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Nema nista sladje od cure u starkama

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Znam ja dvije takve,bodu se u venu.Otelo je napisao/la:Nema nista sladje od cure u starkama
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
**** venu bodul se još đe?AgresivnoDjubre je napisao/la:Znam ja dvije takve,bodu se u venu.Otelo je napisao/la:Nema nista sladje od cure u starkama
Nullius in verba
Takve sto se bodu u venu su mi jos draze 
Heller je napisao/la:**** venu bodul se još đe?AgresivnoDjubre je napisao/la:Znam ja dvije takve,bodu se u venu.Otelo je napisao/la:Nema nista sladje od cure u starkama
- Consigliere
- Kontakt:
Pretpostavljam, komentari u stili: Prelijepa, Prekrasna i slicnogojzerica je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ista kopacka.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
vatafak?Consigliere je napisao/la:Pretpostavljam, komentari u stili: Prelijepa, Prekrasna i slicnogojzerica je napisao/la:
naprijed rejal
SporCki tip djevojke.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ista kopacka.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 31 jul 2013, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
lucif3R666
- Kontakt:
skup drkadzija na jednom mjestu , traze svoja prava 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.