Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 jul 2013, 13:57

Portillo stavio Levya na crnu listu izgleda :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 jul 2013, 14:07

Henderson je napisao/la:
madridist je napisao/la:Koju prevaru od igrača?
Ma onog što kad šutne loptu malo jače padne na guzicu. Ne mogu sad da se baš sjetim imena.
Ta prevara od igraca je doktor nauka za sve i jednog veznog igraca Liverpoola.

Modric vrijedi svaku paru koja se dala za njega.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 14:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:Portillo stavio Levya na crnu listu izgleda :lol: :mrgreen:
Sanse da udjes na nju a da nisi nedojebani lobotomac su vrlo male. Levy je ipak to uspio.
Treba ga polomit. Ovo je cisti bezobrazluk.
Da sam na Baleovom mjestu, tuzio bih ga.

@Johnny. Ne trudi se pojasnjavati. Nece biti efekta. Mada se vjerojatno zajebaje.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 31 jul 2013, 14:41

Cuj Modric prevara od igraca. :lol:
pi.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jul 2013, 14:55

Tweeds_10 je napisao/la:Cuj Modric prevara od igraca. :lol:
Cuj Modric igrac. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 31 jul 2013, 15:44

Ja nisam znao ni da je igrac. :mrgreen:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 jul 2013, 15:48

Imam jednu stvar koja mi je iznimno draga i korisna. Imam i para, nisu mi toliko potrebne. Ta stvar kao sve ima cijenu koja je po mnogim 'realna'. Za stvar je zainteresovan jedan kupac. On nudi 'realnu' cijenu, ali meni ne pada na pamet da prodam po realnoj cijeni kada mi je stvar iznimno draga i korisna. Nemam nikakvu potrebu da je prodam. Mozda cu razmisliti ako kupac dooobroooo preplati.

Ovako razmislja Levi ili mozda glumi da potencijalni kupci steknu utisak kako razmislja ovako...

S druge strane, imam stvar koja mi je visak, koja mi nije draga i ne doprinosi previse... Jos uz to, na trosku sam zbog nje. Rado bih je prodao u pola cijene samo da je skinem sa vrata. Ovo je bio VDV u Realu kojeg je neko spomenuo.

Oderi ih Levi. Nista ispod 100 miliona :)..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 31 jul 2013, 16:01

Valencia je napisao/la:Imam jednu stvar koja mi je iznimno draga i korisna. Imam i para, nisu mi toliko potrebne. Ta stvar kao sve ima cijenu koja je po mnogim 'realna'. Za stvar je zainteresovan jedan kupac. On nudi 'realnu' cijenu, ali meni ne pada na pamet da prodam po realnoj cijeni kada mi je stvar iznimno draga i korisna. Nemam nikakvu potrebu da je prodam. Mozda cu razmisliti ako kupac dooobroooo preplati.

Ovako razmislja Levi ili mozda glumi da potencijalni kupci steknu utisak kako razmislja ovako...

S druge strane, imam stvar koja mi je visak, koja mi nije draga i ne doprinosi previse... Jos uz to, na trosku sam zbog nje. Rado bih je prodao u pola cijene samo da je skinem sa vrata. Ovo je bio VDV u Realu kojeg je neko spomenuo.

Oderi ih Levi. Nista ispod 100 miliona :)..
Sve si točno rekao. Ja mislim da će do transfera doć i da će biti rekordan, samo se nadam da će se lova uložiti u još koje kvalitetno pojačanje
Audere est Facere

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 16:08

Mislim da je pomalo glupo na takve stvari gledati tako povrsno kao da se radi o obicnoj "pijacnoj" prodaji, a ne transferu jednog igraca u Real Madrid. Te stvari su mnogo kompleksnije.
Prva stvar. Madrid sigurno nece platiti vise od 94 miliona eura Balea. Prvo iz razloga sto vrijedi barem 20 miliona manje i sto nije prijeko potreban klubu. Madrid je zainteresiran za Balea, ali nece Perez pustit da ga ovaj nedojebani Zidov pravi budalom i plati ga vise nego sto je platio Ronalda. Postalo je jasno da Madrid preplacuje igrace, skoro uvijek. Svi znaju da Madrid ima para i razmisljaju "ajmo ih oderat", tako ce i Balea preplatiti ukoliko dodje do transfera, ali uvjeren sam da transfer nece biti veci od Ronaldovog.

Eh, dalje. Postoji nesto sto se zove zelja igraca. Bale zeli igrati u Madridu, Tottenham ne igra Ligu prvaka, samim tim ogranicava njegov napredak i po nekim normalnim kodeksima, Levy bi morao otvoriti pregovore sa Madridom.
Medjutim, nece. Odbit ce svaku ponudu Madrida, a to ce ici samo na stetu igraca jer nije dobro prijeciti igracevu zelju.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jul 2013, 17:15

Jedno je sigurno Levy će oderati Pereza bukvalno. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 jul 2013, 17:37

Evo Bale dosao na trening i rekao AVBu da zeli ici u Real.
Bice nesto od tog deranja. :mrgreen:

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 17:39

Nadamo se samo da ga ovaj do kraja dana nece pogoditi kopackom u glavu :kava:
Da na njegovom licu ne bude oziljaka pri predstavljanju u odajama Santiago Bernabeua :kava:

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 18:03

U medjuvremenu. Predsjednik Valencije potvrdio transfer Soldada u Tottenham.

Odakle im pare :shock:

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 18:08

RickBlaine je napisao/la:U medjuvremenu. Predsjednik Valencije potvrdio transfer Soldada u Tottenham.

Pa od prodaje klempulija.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2013, 18:39

Od Tv prihoda. Inace svi klubovi su dobili dobar novac, zato se u Engleskoj i manji timovi tipa Tottenham mogu pojacati dobrim igracima. Nije to nakaradna Spanija.
Celik!3,2,2.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 jul 2013, 19:21

RickBlaine je napisao/la:U medjuvremenu. Predsjednik Valencije potvrdio transfer Soldada u Tottenham.

Dezinformacija opet.Predsjednik Valencije je danas rekao da Tottenham ima do 3.08 rok da plati Soldada.Istina sve su dogovorili oko cijene,30 miliona Valenciji u dvije rate od po 15,s tim da jedna odmah ide na pocetku.Sad su problem agenti Soldada koji traze procent od 5 miliona eura od transfera,a Valencia na to ne zeli ni da cuje.Tottenham ako ga zeli morati ce i njima to platiti inace ce propasti transfer.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 31 jul 2013, 19:26

proddati balea i kupiti 3 igraca kako treba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 31 jul 2013, 19:29

Adi_Zepce je napisao/la:

Dezinformacija opet.Predsjednik Valencije je danas rekao da Tottenham ima do 3.08 rok da plati Soldada.Istina sve su dogovorili oko cijene,30 miliona Valenciji u dvije rate od po 15,s tim da jedna odmah ide na pocetku.Sad su problem agenti Soldada koji traze procent od 5 miliona eura od transfera,a Valencia na to ne zeli ni da cuje.Tottenham ako ga zeli morati ce i njima to platiti inace ce propasti transfer.
E nek vala neko i Levya hebucka u mozak, svaka čast. 8-)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jul 2013, 20:14

I treba uzet maksimalne moguce pare za Balea, pa nije glup da uzme za nesto 20 miliona manje, zidov pa zidov, eto vi bi ste odustali od 20 mil € tek tako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

belefront

Post Postao/la belefront » 31 jul 2013, 20:43

Ne mogu da vjerujem koliko sam sranja procitao na ovoj temi zbog nekih idiota.. Henderson,decko moj dragi, Modric je 10x bolji igrac od morona cije ime nosis (ocigledno je ovo povezano) a da ne govorim o Allenu i ostalim "igracima". Drugo Bale nije vrijedan ovih para ali niko ne optuzuje Liverpool koji hoce da izvuce max. cifru u slucaju odlaska Suareza. I ove optuzbe na Levyev racun, stvarno ste smijesni, covjek je majstor svog zanata. I usput, Tottenhamov vlasnik je 4. Najbogatiji covjek Britanije a i Evrope ;) samo mi nismo neracionalni i smijesni kao neke "velike" ekipe koje su nastale zahvaljujuci novcu bogatih guzonja ( Chelsea, Man City, pa cak i Fulham). I stvarno idete na zivce i bogu i narodu sa glupostima koje ovdje pricate ;)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.