FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma ove godine i ne treba ocektivati nesto specijalno. Kao sto to nije ni bilo od 2007. Razlog je taj sto nam je pola igraca doslo poslije priprema i pri samom pocetku sezone. Neki vjerovatno nece biti do kraja spremni a trebace i vremena da se uigraju. Ako do jesenjeg dijela izvucemo dobre bodove, onda na proljece moze biti svega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cim se oni javljaju i pametuju to je znak da muda svoja jedu.Misija uspjesna
okreniti se Lukavici i mobilizirati raju da momci imaju podrsku u pohodu na nova 3 boda.
okreniti se Lukavici i mobilizirati raju da momci imaju podrsku u pohodu na nova 3 boda.
1946
bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
Ne, sada idemo u Makarsku da trazimo odbjeglog Amawa da se vrati da prvenstvo ucini zanimljivijim...
- moustapha
- Kontakt:
Hahaha koji si ti bot!Baja_Zvjerka je napisao/la: Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...
A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia...
Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.
Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis.
#divovi
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Otišo je u Albaniju na more tamo ga potraži.Haj sretno šampioni svemira valjda će u oktobru biti neka proslava titule a poslije stabilizacija klubaGangEvil je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
Ne, sada idemo u Makarsku da trazimo odbjeglog Amawa da se vrati da prvenstvo ucini zanimljivijim...
DRUG NEBI TI PUNCA
Iza mosta desno...
Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.
Nemaju sponzora,nemaju love,haoticno stanje u klubu i sad oni nama dosli da sole pamet.
Nemaju sponzora,nemaju love,haoticno stanje u klubu i sad oni nama dosli da sole pamet.
1946
Ko kaze da nemamo love pa ko je kupio utakmicu u Gradačcu ???Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.
Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono o cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.
Nerade to samo navijači želje već i obrnutoamypitar je napisao/la:adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem
Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
još da Dželo ode a Hobit se nameračio da ga otjera...
Smijali se našoj muci sad ste jos veči KU..I
Smijali se našoj muci sad ste jos veči KU..I
Koliko vi sanjate 2 titule u periodu 1946-1991 u odnosu na 1 u periodu 1921-1991???....nije isto takmiciti se 70 i 45 godina.....folderS je napisao/la:Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono oo cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.
HAHAHAH jesi ozbiljan majke ti to ?GangEvil je napisao/la:Koliko vi sanjate 2 titule u periodu 1946-1991 u odnosu na 1 u periodu 1921-1991???....nije isto takmiciti se 70 i 45 godina.....folderS je napisao/la:Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono oo cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ok, necu te vrijedjati iako vidim da ne citas... Upravo to sto ti pricas, i ja sam rekao, a ti ako mislis da ce on dati vise nego sto realno i vas i njega zadovoljava, sacekat' cemo detalje ugovora, kad isti bude potpisivan ako uopste budu rekli detalje nama smrtnicima...moustapha je napisao/la:Hahaha koji si ti bot!Baja_Zvjerka je napisao/la: Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...
A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia...![]()
Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.
Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis.
Ok, ukratko, 150.000 eura (ako ne i malo vise) od Uefe, 200.000 KM od ulaznica, reklame, tv-prava, fan shop, clanske - rashodi = 500.000 KM...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
adisice je napisao/la:Nerade to samo navijači želje već i obrnutoamypitar je napisao/la:adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem
Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti.
Cuj obrnuto,pa ovo je tema za navijace Sarajeva.
@folders jel ti jedeš iza mosta desno..
Čuj oni i rekordi...ima jedan veliki rekord kod njih...gol razlika -26 u zadnje 4 god u euro kupovima. A nije ih ničega stid pa ni toga kad onaj trener dođe do aut linije i govori svojim igračima..."dobro je ba, ne trpaj više.."
Možda nešto sa Brajlovićem uspiju više uraditi
Čuj oni i rekordi...ima jedan veliki rekord kod njih...gol razlika -26 u zadnje 4 god u euro kupovima. A nije ih ničega stid pa ni toga kad onaj trener dođe do aut linije i govori svojim igračima..."dobro je ba, ne trpaj više.."
Možda nešto sa Brajlovićem uspiju više uraditi
Postoje li detalji ugovora ?
Ili je Dino to samo u inat svima okacio na dres ?
Ili je Dino to samo u inat svima okacio na dres ?
Da se hoce ovaj Travancic pokazati i ovo je za njega jedinstvena prilika, koju ne smije ispustiti, mogu mislit onda celikovaca kad budu udarali glavom od zid zbog prica o ovom momku
U INAT DUSMANIMA
U INAT DUSMANIMA
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitam komsije na sponzorskom ugovoru. Je li moguce da vas je toliko isfrustriranih na ovoj temi, sa obje strane, i da se toliko zeli da komsiji umre krava? Pogledajte zadnje 3-4 stranice i sve ce vam biti jasno zasto smo tu gdje jesmo. I jedni i drugi. FUJ!
Cestitam jos jednom i sretno u nastavku sezone.
Cestitam jos jednom i sretno u nastavku sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], OzmoodPinglewood, skoJaa i 35 gostiju.