Antonio di Natale...beka23 je napisao/la:
Stigla institucija
pazite se samo da vam ne bude petardaPrijedor je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/udinese- ... n_410.html
104.850.000 € ... Joj mama![]()
Kvota na dvojku, zanimljivo, 1,40... Sutra 100 Eura pa kud puklo
nije isto da štoperski par igra par uigranih ili par koji nikad nije igrao skupa te pozicije, to je krpanje..Brekalo i Ješe su opet koliko toliko odigrali utakmica skupa..ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze Barisic igrati po meni stopera, nista losije nego Brekalo. Ne opravdavam ga, cisto nudim rijesenje.
Nije isto, ali nije ni losiji od Brekala na toj poziciji, a realno gledajuci Brekalo odavno nije odigrao u kontinuitetu dvije utakmice za Široki na toj poziciji pa je isti vrag.Kevin je napisao/la:nije isto da štoperski par igra par uigranih ili par koji nikad nije igrao skupa te pozicije, to je krpanje..Brekalo i Ješe su opet koliko toliko odigrali utakmica skupa..ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze Barisic igrati po meni stopera, nista losije nego Brekalo. Ne opravdavam ga, cisto nudim rijesenje.
ŠB Fidelis , dolazis u zenicu ?ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije isto, ali nije ni losiji od Brekala na toj poziciji, a realno gledajuci Brekalo odavno nije odigrao u kontinuitetu dvije utakmice za Široki na toj poziciji pa je isti vrag.Kevin je napisao/la:nije isto da štoperski par igra par uigranih ili par koji nikad nije igrao skupa te pozicije, to je krpanje..Brekalo i Ješe su opet koliko toliko odigrali utakmica skupa..ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze Barisic igrati po meni stopera, nista losije nego Brekalo. Ne opravdavam ga, cisto nudim rijesenje.
Jel ovo zračna luka Lištica ???AlemC85 je napisao/la:Antonio di Natale...beka23 je napisao/la:
Stigla institucija
Što se tiče cijelog Sarajeva i okolice, bliže i šire, da, jeste Lištica. Jer da nije Lištica ti ne bi ni mogao postaviti tako dubokoumno pitanje, ne bi postojalo, jer radi Sarajeva i sličnih nije došao, pa ti stavi sada FK , NK ....i koji želiš klub isto ti je. Ja mislim cijeli dan si razmišljao šta bi napisao. Jako dobro, totalni intelektualni kapacitet. Pozdravi gospodina,institucija iz Lištice ti ga dovela.risha1988 je napisao/la:Jel ovo zračna luka Lištica ???AlemC85 je napisao/la:Antonio di Natale...beka23 je napisao/la:
Stigla institucija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.