baš to hahaConsigliere je napisao/la:Pretpostavljam, komentari u stili: Prelijepa, Prekrasna i slicnogojzerica je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6516_n.jpg
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
joj majke mi glava joj k'o kaloša 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Iskustvo, višedecenijsko progovara ako smijem da primjetim.lucif3R666 je napisao/la:skup drkadzija na jednom mjestu , traze svoja prava
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
http://****/Leper21" onclick="window.open(this.href);return false;
a pazi ove internet huliganije
a s k.fm
a pazi ove internet huliganije
a s k.fm
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
lucif3R666 je napisao/la:skup drkadzija na jednom mjestu , traze svoja prava

Čuj sile, metar i žilet u njemu ima 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne d'o Bog da ko uzme metlu pa prvo ispred svoje avlije pomete. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
ja da se zovem Vedah, mene bi bilo stid po rodni list u Opstinu otici
sedmi pokusaj...
Mora da je tvoje ime na nekom velikom nivou i posebno?joey je napisao/la:ja da se zovem Vedah, mene bi bilo stid po rodni list u Opstinu otici
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
naravno da jeste. sa svojim imenom mogu se kandidovati za predsjednika.Otelo je napisao/la:Mora da je tvoje ime na nekom velikom nivou i posebno?joey je napisao/la:ja da se zovem Vedah, mene bi bilo stid po rodni list u Opstinu otici
sedmi pokusaj...
Đoko?joey je napisao/la:naravno da jeste. sa svojim imenom mogu se kandidovati za predsjednika.Otelo je napisao/la:Mora da je tvoje ime na nekom velikom nivou i posebno?joey je napisao/la:ja da se zovem Vedah, mene bi bilo stid po rodni list u Opstinu otici
Nullius in verba
Haj ga recijoey je napisao/la:naravno da jeste. sa svojim imenom mogu se kandidovati za predsjednika.Otelo je napisao/la:Mora da je tvoje ime na nekom velikom nivou i posebno?joey je napisao/la:ja da se zovem Vedah, mene bi bilo stid po rodni list u Opstinu otici
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
lucif3R666
- Kontakt:
Sulejmen ?joey je napisao/la:naravno da jeste. sa svojim imenom mogu se kandidovati za predsjednika.Otelo je napisao/la:Mora da je tvoje ime na nekom velikom nivou i posebno?joey je napisao/la:ja da se zovem Vedah, mene bi bilo stid po rodni list u Opstinu otici
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nema kod nas u Sarajevu takvog imena, ali sam cuo da je u Tuzli jako aktivno.Heller je napisao/la:
Đoko?
sedmi pokusaj...
Haj reci kako ti je ime pa da vidimo s cim se toliko dicis?
I ako po tvojoj zaostalosti pitanje je da li ga i imas.
Vidi, ne znam sta si toliko zapeo. Drug ja ti nisam od tog posla, ali te ne osudjujem... nastavi traziti, vjerujem da ces naci pravog muskarca za sebe.Otelo je napisao/la:Haj reci kako ti je ime pa da vidimo s cim se toliko dicis?
sedmi pokusaj...
-
lucif3R666
- Kontakt:
Reci covjeku imejoey je napisao/la:Vidi, ne znam sta si toliko zapeo. Drug ja ti nisam od tog posla, ali te ne osudjujem... nastavi traziti, vjerujem da ces naci pravog muskarca za sebe.Otelo je napisao/la:Haj reci kako ti je ime pa da vidimo s cim se toliko dicis?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- EdenHazard
- Kontakt:
Hamdijalucif3R666 je napisao/la:Reci covjeku imejoey je napisao/la:Vidi, ne znam sta si toliko zapeo. Drug ja ti nisam od tog posla, ali te ne osudjujem... nastavi traziti, vjerujem da ces naci pravog muskarca za sebe.Otelo je napisao/la:Haj reci kako ti je ime pa da vidimo s cim se toliko dicis?
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Behaija ili Dževad , jedno od ta dva ..joey je napisao/la: naravno da jeste. sa svojim imenom mogu se kandidovati za predsjednika.
Tako blizu, a tako daleko.
Barack il Vladimir trece nema 
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 31 jul 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.