Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RickBlaine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 17:27

Saurman je napisao/la:Dati 100+ mil za igrača koji je imao jednu dobru sezonu je čista ludost.
I koji bi mogao imati deset toliko dobrih da se taj novac ispostavi kao sitnica.

I usput. Sigurno nece kostati vise od 100 miliona. Tocnije, od 94 miliona.

I nebitno. Real Madrid ovim samo pokazuje koliko je human klub. Dat ce toliko novca kako bi ostvario igracevu zelju. Izvuci ce ga iz Tottenhamovog ropstva i omoguciti mu milion novih stvari za koje nije ni znao da postoje (kao npr. osvajanje trofeja, dalja faza Lige prvaka itd.) :kava:
Real Madrid ovim transferom samo cini dobro djelo. Ako je cinjenje dobrih djela grijeh, samo razapnite Peru :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jul 2013, 17:30

Super kup i polufinale lige prvaka su odjednom postali mogucnost za Balea.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 31 jul 2013, 17:31

Lik je bolji od Midžeta i sl. njemu

[youtube][/youtube]
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 31 jul 2013, 17:31

RickBlaine je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dati 100+ mil za igrača koji je imao jednu dobru sezonu je čista ludost.
I koji bi mogao imati deset toliko dobrih da se taj novac ispostavi kao sitnica.

I usput. Sigurno nece kostati vise od 100 miliona. Tocnije, od 94 miliona.

I nebitno. Real Madrid ovim samo pokazuje koliko je human klub. Dat ce toliko novca kako bi ostvario igracevu zelju. Izvuci ce ga iz Tottenhamovog ropstva i omoguciti mu milion novih stvari za koje nije ni znao da postoje (kao npr. osvajanje trofeja, dalja faza Lige prvaka itd.) :kava:
Real Madrid ovim transferom samo cini dobro djelo. Ako je cinjenje dobrih djela grijeh, samo razapnite Peru :kava:

nisam protiv transfera kao transfera ,i drago mi je sto ce se real pojacati ,ali tolikim ciframa ne znam sta reci ,
bale jeste kvalitetan igraca ali nikad ni blizu kao mesi i ronaldo,igrac koji je finacijski preprecjenjen.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2013, 17:33

Strasan je Bale igrac ali rekli su vam nije na prodaju i gotovo.
Svaki drugi klub bi se pomirio sa tim. Ali Real ce povecavati cjenu sve dok ovi ne pristanu.
I pretplatice ga trostruko.

A u medjuvremenu...

slika

Redovi pred biroima za zaposljavanje u Spaniji.

Zamrzice vas i spanci ako tako nastavite.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 17:34

Donnie Darko je napisao/la:Super kup i polufinale lige prvaka su odjednom postali mogucnost za Balea.
Nadamo se samo da on na svojoj kozi nece osjetiti onakav ubod sudackog maca kakav su osjetili njegovi buduci suigraci 2011. E onda je sve moguce :kava:
I Liga :kava:
I Kup :kava:

U kojima ce pomoci najvecem Apolonu da izdominirava atletisizofrenicare i nedojebane lobotomce :kava:

Moša - Tirke
Ronaldo - Bale

:kava:
calcio je napisao/la:A u medjuvremenu...
Ne brini se za to.
Svako od ovih ko preda zahtjev za posao kod Pereza, dobit ce posao jer je on tako velikodusan covjek.
Cistac u Real Madridu = glavni igrac Barcelone. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2013, 17:34

Saurman je napisao/la:Ne može se porediti jedan Zidane sa ovim orangutanom iz Welsa.

Bale ne može ostvariti kroz 5 života ono što je Zidane radio u Juventusu, Realu i reprezentaciji Francuske.Za njega je 75 mil sitnica.
Naravno da ne moze , govorim o financijskoj strani koju Pero dobro poznaje.
On je svjestan da igraci poput Baleta bili i promasaji na terenu , mogu vratit veliki dio novca.
Kaka bi davno bio van kluba ako gledamo njegovih 9-10 mil. godisnje , al sam pero kaze da se taj novac "vraca sam od sebe" tj. ima dovoljno napaljenih azijatkinja koje omogucavaju da njegova plata ne bude problem

Iz istog razloga je Neymar jeftiniji za 57 miliona , nego Sanchez za 40 miliona.
jer je prvi marketinski isplativ.

a na terenu cemo vidjeti
Dati 100+ mil za igrača koji je imao jednu dobru sezonu je čista ludost.
Vrhunsku sezonu bi rekao.
Al je puno , ne znaci da je ludost.
Donnie Darko je napisao/la:Super kup i polufinale lige prvaka su odjednom postali mogucnost za Balea.
+ valjanje katalonaca , sto dodje kao velika satisfakcija za velikog madridistu i drugog igraca svijeta.

fakat nemam problema s tim :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 31 jul 2013, 17:35

calcio je napisao/la: slika

U čemu je problem što će Real dati 80 miliona za igrača i zaraditi duplo na njemu? I što će država dobiti milione od poreza?

Objasni mi.
2012/2013

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2013, 17:37

RealMoudrid je napisao/la:U čemu je problem što će Real dati 80 miliona za igrača i zaraditi duplo na njemu? I što će država dobiti milione od poreza?

Objasni mi.
Ja tebe.
a mogao je ulozit te pare u privredu Španije , pa nije sad presjednik fudbalskog kluba.

il ono
u 11 igraca po cijeni Garetha :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2013, 17:37

Real Madrid je najstabilnija firma u Španiji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 17:38

Ocito da neki ne znaju ko je Perez i šta je sve spreman uraditi :o :shock: mislio sam da neki pravi naivni, sad vidim da ne znaju.
Perez je dovodio Ronalda (brazilca), Zidanea, Kaku, Ronalda (portugalca), Beckhama, Owena itd ne znam je Carlosa on dovodio...dakle, citavu galeriju svijetskih zvijezda, tzv. galacticosi...i svi ti igraci redom su prije toga igrali u vecim i bogatijim klubovima od Totenhema....2000 godine uspio dovesti kapitena Barce Figa za 60 miliona, to je tad bilo nezamislivo (ne samo zbog cifre) vec zbog rivaliteta - ali eto i to je uspio.
I sad da ne može dovesti Balea iz pišanog Totenhema :lol: cijena je za Pereza najmanji problem....ako misli da vrijedi i 200 miliona Flo ce dati, jer sigurno ima neku racunicu u glavi....nije niko ovca da baca pare, pogotovu jedan Perez koji je poznati biznismen...sad je pitanje do druge strane, do Levya, dokle je spreman ici i koliko je on spreman zatezati sa velšaninom.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 31 jul 2013, 17:40

Raul_64 je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:U čemu je problem što će Real dati 80 miliona za igrača i zaraditi duplo na njemu? I što će država dobiti milione od poreza?

Objasni mi.
Ja tebe.
a mogao je ulozit te pare u privredu Španije , pa nije sad presjednik fudbalskog kluba.

il ono
u 11 igraca po cijeni Garetha :lol:
Ali, pazi, moraš dobro procijeniti šta je isplativije - Bale ili tih 11 igrača.
2012/2013

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2013, 17:50

Let me go, boss! Bale's first day back at Tottenham training... and £85m winger tells manager Villas-Boas he wants to leave for Real

slika
slika

#Free Bale

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2013, 17:54

RealMoudrid je napisao/la:
calcio je napisao/la: slika

U čemu je problem što će Real dati 80 miliona za igrača i zaraditi duplo na njemu? I što će država dobiti milione od poreza?

Objasni mi.
Problem je sto ode fudbal u q.
Takve cifre za igrace uticu na sve ostalo. Bice skuplje ulaznice, skuplja tv prava, skuplji dresovi itd.
Fudbal je najpopularniji sport zbog toga jer je pristupacan svima, svak moze igrati, svak moze gledati. Narodni sport. Sport radnicke klase. Ti ljudi pred biroom su realova najvjernija publika jer oni placaju ulaznice i dolaze na njihove utakmice, oni ih gledaju preko TV. Ne valja se zamjerati svojoj najvjernijoj publici zbog nekih tamo azijaca koji masovno kupuju dresove.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 31 jul 2013, 17:56

Znači ak ja imam 50 km, a ti 1km, ja svoje pare ne smem da trošim, jer to ne valja. Halo ba, Real Madrid zaradi te pare, boli njih briga za sve ostalo. Takav je svet danas. Kakvi crni birou, stipu se toga. Radi, pa ćeš imati. Idi kopaj, čisti ceste, radi nešto ha ja.
Od fudbala do biroa, majka mu stara. Cccc!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 17:57

Koga boli kurrac za te lobotomce koji nemaju za dresa i ulaznice a zive pored Bernabeua. :kava:
Svaki pravi madridista ce prihvatiti Baleta kao svog brata. :kava:
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 31 jul 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 jul 2013, 17:57

Raul u misiji odbrane Perine časti :lol: :mrgreen:

Kako se filozofija Mamuza "uklapa" sa ovom Perinom :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2013, 18:00

#Free Bale
Svaki madridista ce dresom od €85 doprinjeti otplacivanju Garethovog transfera :kava:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Raul u misiji odbrane Perine časti :lol: :mrgreen:

Kako se filozofija Mamuza "uklapa" sa ovom Perinom :mrgreen:
Mamuze su vise United.
Imas vjecnog trenera i par fransiznih igraca koji ne mogu umrijeti.
Svako ljeto se nadas nekom velikom free agentu , al ostaje na tome da razvijas Bonnera/Andersona.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 31 jul 2013, 18:02

calcio je napisao/la: Problem je sto ode fudbal u q.
Takve cifre za igrace uticu na sve ostalo. Bice skuplje ulaznice, skuplja tv prava, skuplji dresovi itd.
Fudbal je najpopularniji sport zbog toga jer je pristupacan svima, svak moze igrati, svak moze gledati. Narodni sport. Sport radnicke klase. Ti ljudi pred biroom su realova najvjernija publika jer oni placaju ulaznice i dolaze na njihove utakmice, oni ih gledaju preko TV. Ne valja se zamjerati svojoj najvjernijoj publici zbog nekih tamo azijaca koji masovno kupuju dresove.
Skuplja TV prava - veći porezi za državu. Navijači i građani ispred biroa zahvalni Realu.
Dolazak Bejla za veću cifru - veći porezi za državu. Navijači i građani ispred biroa zahvalni Realu.
Dolazak Bejla jednako je prodaji dresova - više para za državu. Navijači i građani ispred biroa zahvalni Relau.

Jedino što si u pravu su ulaznice koje su u Španiji preskupe. Međutim, ja sam i više nego uvjeren da ti postanjem te slike uopće nisi mislio na cijene ulaznica već na loše stanje u državi, koje veliki Real Madrid grandiozno popravlja ovakvim transferima.

Cijene ulaznica za velike utakmice su uistinu nepristupačne. O malim ne treba previše pametovati, već otići provjeriti cijenu karata. Osim toga, nabijem na kuurac svu tu "vjernu radničku klasu" ako su oni ti koji na stadion dođu zviždati Mourinhu bez ijednog navijačkog obilježja.

Real bez Bejla? Ne, hvala.
2012/2013

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 31 jul 2013, 18:10

@Namik izlobotomizirao. Hvala. :kava:

Nego, u ovim povijesnim trenucima moramo nauciti par stvari o Velsu i nekoliko njihovih rijeci. :kava: Na velskom jeziku, Vels se zove Cymru. Ima malo jace od dva miliona stanovnika od kojih je jedan nakon Ronalda najbolji igrac svijeta :kava:

Bydd Gareth Bale fydd unrhyw broblem lladd Barcelona (niiduyebaane luubotomace).

Am ddim GARETH BALE!

[youtube][/youtube]
I himnu :kava:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.