AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Opppppaaaa. Napad jeße majku, odbrana tragedija. Treba vadit' Vargonju.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
E ovo je nasvjetlija tacka ove utakmice. Pa makar zavrsili i sa deset golova u mrezi, drago mi samo radi jednog gola Petagne. Bravo malac.
I faraon, drago mi je sto je zapusio usta svim kriticarima.
Jedino sto vrijedi u ovom timu ... ostali neka se sramote.
I faraon, drago mi je sto je zapusio usta svim kriticarima.
Jedino sto vrijedi u ovom timu ... ostali neka se sramote.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- TonnyMontana
- Kontakt:
ahhaa i ja mislim da je ovo vise za publiku s obje strane nego za ozbiljno ali hajdeUrbyEmanuelson je napisao/la:17-12 ce biti do kraja rezultat
Interista al 100 %
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Sad ce City u svlacionici za El Šaravija dat 40 miliona.Kofer i Arap cekaju. 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Moglo je već sad bit 5-5 .. EL92 i Petagna imali po šansu na kraju .. al dobro je , bar neće bit visok poraz
Sloboda Tuzla !!!
Jeste se navadili na prijateljsku jbt. Dodje frajer govori Milan u vecim **** od Intera

Zalosno jest, ali brate spominjat neke krupne riječi u jednoj prijateljskoj utakmici u kojoj City igra u najjačem sastavu protiv 3 prvotimca Milana, mislim da nema smisla.
Ne pravdam ja njih brate, ni meni se ovo ne gleda al treba biti realan, pa da Milan igra u najjačem sastavu teško se može nositi sa Cityem.
Antonini kapiten
Njemu, Zacardu, Traoreu, i Nocerinu treba što prije spakovat kofere i pokloniti onom ko ih hoće, ako ima takvih.
Nek je Saraf makar pročepio
Drago mi i zbog Petagne
Ne pravdam ja njih brate, ni meni se ovo ne gleda al treba biti realan, pa da Milan igra u najjačem sastavu teško se može nositi sa Cityem.
Antonini kapiten
Njemu, Zacardu, Traoreu, i Nocerinu treba što prije spakovat kofere i pokloniti onom ko ih hoće, ako ima takvih.
Nek je Saraf makar pročepio
Drago mi i zbog Petagne
Il Club più titolato al mondo!
cudna neka tekma. ma kako god zavrsilo. treba ostaviti petagnu i vergaru da igraju. ubaciti i polija u 2 dijelu nek igra momak, normala ne moze se porediti ovaj sastav Milana sa citijem kad oni igraju u maltene u najjacem sastavu a u nas neka gotovo komplet citave ekipe ako izostavimo EL92 i Boe i De jonga tako i dodje,,, sad stavit Abiatia malo na gol mozda sta i odbrani ovaj Amelija nije za Slavena iz zivinica a kamoli za Milan,
bgm mene vec bilo sramota, ne smijem izaci iz kuce hehe.. dasce vak'o ostat Milina
bgm mene vec bilo sramota, ne smijem izaci iz kuce hehe.. dasce vak'o ostat Milina
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovo je vrhunac jada i cemera u kojem se nalaze navijači Interaahmad_tz je napisao/la:Jeste se navadili na prijateljsku jbt. Dodje frajer govori Milan u vecim **** od Intera![]()
![]()
Ameliu sam zaboravio, i njega treba nekom poklonit, lik kod prvog Dzekinog gola krenuo ispruzit ruke i vrati ih
- Cautinho
- Kontakt:
Prijateljska je,nista strasno,Milan se tek priprema za sezonu.
Zanimljiva utakmica,dosta golova i ono sto sam prizeljkivao lijepa igra,ali obrane su rupe u obe ekipe.
Bravo za Faraona i Petagnu.
Poslano sa moj Digitron FCB
Zanimljiva utakmica,dosta golova i ono sto sam prizeljkivao lijepa igra,ali obrane su rupe u obe ekipe.
Bravo za Faraona i Petagnu.
Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.
Znam da je prijateljska, ali svejedno boli. A jos me vise boli to sto jednog velikana poput Milana ponizuju neki koji su bili niko i nista dok ih arapi nisu uzeli. Pa se vi i dalje cjenkajte oko je.benih 5 miliona ...
Ajde, bit ce lakse sada, Pelle ce vjerovatno obaviti neke zamjene, mi smo se ko trgli iz ove katastrofe, valjda bude bolje. Valjda.
Ako nista, zabili smo ova tri pocasna gola, necemo sa nulom otici kuci.
Ajde, bit ce lakse sada, Pelle ce vjerovatno obaviti neke zamjene, mi smo se ko trgli iz ove katastrofe, valjda bude bolje. Valjda.
Ako nista, zabili smo ova tri pocasna gola, necemo sa nulom otici kuci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kad sutra ujutro osvane Honda i Ljajic novi igraci Milana hehe 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
muxa je napisao/la:Ovo je vrhunac jada i cemera u kojem se nalaze navijači Interaahmad_tz je napisao/la:Jeste se navadili na prijateljsku jbt. Dodje frajer govori Milan u vecim **** od Intera![]()
![]()
![]()
![]()
Ameliu sam zaboravio, i njega treba nekom poklonit, lik kod prvog Dzekinog gola krenuo ispruzit ruke i vrati ih
Slazem se za Ameliu stvarno smijesan golman
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Interista02
- Kontakt:
A.C. Penal !!!
Kao vi hoćete reći da je City kompletan, i njima fali igrača.
Vidjet ćemo na kraju sezona ko će ispasti buranija
P.S.
Silvestre će doista biti pojačanje, u pravom smislu te riječi za ovu ekupi A.C. Penala
P.S.
Silvestre će doista biti pojačanje, u pravom smislu te riječi za ovu ekupi A.C. Penala
Nasli srati fanovi kluba u kojem je 18godisnjak glavni igrac. Jad i cemer.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj ovih interista, kako im je Cavani dosao izgubili svaki dodir sa realnoscu.
Alessandro Del Piero !
jesil ti stvarno toliko glup il se samo cesljas tako, ajde nabroji ko nedostaje Citiju a ja cu ko Milanu pa da vidimo.. ne seriInterista02 je napisao/la:A.C. Penal !!!
P.S.
- TonnyMontana
- Kontakt:
Pa ako je ovo sve sto moze Milan onda je Inter ispred njih definitivno a ni juventus nije daleko vidjecemo ga noces protiv evertona kad dobiju po nosuYucca je napisao/la:muxa je napisao/la:Ovo je vrhunac jada i cemera u kojem se nalaze navijači Interaahmad_tz je napisao/la:Jeste se navadili na prijateljsku jbt. Dodje frajer govori Milan u vecim **** od Intera![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se za Ameliu stvarno smijesan golman![]()
Interista al 100 %
Imal potrebe ovo komentarisatInterista02 je napisao/la:A.C. Penal !!!
P.S.
- francobaresi
- Kontakt:
Znam da su loš igrači i da nemaju nikakav kvalitet , ali brate mili ne uraditi ništa korisno za svoju ekipu je žalosno. Naravno , ovo se odnosi na sjajni dvojac Zaccardo - Antonini . Pa skoro smo sve golove primili preko njihove strane. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.