Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Vezni red im je krcat jbt , javi , ferna , nasri , milner, barry yaya navas itd... Koji je samo mancini glupan kakve je on igrace doveo koji ce **** ovaj javi garcia ? Cojk nije odigro 20 minuta dobrih u cityu , pa dade debil 8 milliona za onog sinclaira on opet nije ni odigro 20 minuta kako treba. Onda onaj rodvel boze dragi koji je to moron to je strasno, nije ni cudo sto nema angazman...
-
- Kontakt:
I ja mu halalim i proucimo jos jednu FatihuMetanor je napisao/la:mirzatele je napisao/la:halalimol mu ovu izmjenu ?![]()
Halalimo !

Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 31 jul 2013, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Rodwell je talenat, al' moraš imati strpljenja s njim, al' Mancini mu nije puno vjerovao, jer zna da mora imati rezultate, s obzirom kakve igrače ima .. u svakom drugom klubu, npr. Man Utd, Rodwell bi igrao odlično, bez pritiska, itd
a Javi Garcia i Sinclair su teški flopovi, al' baš
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dzeko je broj jedan napadac kod Pelligrinija, u tu nema vise diskusije. Nego nema vise onih kriticara
Ta ce Dzeko, Negredo i Jovetic su bolji

Ta ce Dzeko, Negredo i Jovetic su bolji

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
da utvrdimo gradivosamozeljo1987 je napisao/la:I kazu nije naštimano 8 golova u prvom poluvremenu, a u drugom neće bit ni jedan ili možda jedan samo.

Sve ok , al svaki talenat dobija prostor za igru ja cisto sumnjam da je rodvel odigrao vise od 10 utakmica prosle sezone... A mozda je poceo 2 3 . O transferu maicona necu da pricam , sto jes jes pogodio je nastasica svaka mu cast. Ostalo je ocajno. I drago mi je sto i negredo nista ne pokazuje , jos vise prostora za dzeku super super , samo da agero ovo sve ne pokvari...JTS je napisao/la:Rodwell je talenat, al' moraš imati strpljenja s njim, al' Mancini mu nije puno vjerovao, jer zna da mora imati rezultate, s obzirom kakve igrače ima .. u svakom drugom klubu, npr. Man Utd, Rodwell bi igrao odlično, bez pritiska, itd
sjetim mu se cijele rodbine !JTS je napisao/la:e ja mu ne halalim .. ne mogu progutat' ovo vađenje pred hattrickmirzatele je napisao/la:halalimol mu ovu izmjenu ?![]()
- BritishCore
- Kontakt:
Al koji prijem lopte kod drugog gola čovječe 

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
-
- Kontakt:
I oba gola lijevicom. BABO 

Ronaldo - Isco - Bale
- legenda reala
- Kontakt:
Jovetić i Navas su dva najbolja pojačanja Citya od ulaska Arapa u City, a naš Edin će uz njih dvojicu postati prvi strijelac Premiershipa
Aguera treba prodati
Richardsu godio odlazak Mancinia

Aguera treba prodati

Richardsu godio odlazak Mancinia
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nego sto se ti nisi javio prije tekme pa da svi zajedno klepimo finu lovu s tih 8 golovasamozeljo1987 je napisao/la:da utvrdimo gradivosamozeljo1987 je napisao/la:I kazu nije naštimano 8 golova u prvom poluvremenu, a u drugom neće bit ni jedan ili možda jedan samo.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
hahah citam na blumunu pojedinici pisu da pelegrini samo pumpa samopouzdanje dzeki sa ovim izjavama da je prvi napadacac a to nece bit na kraju XD logicno nema sta ova pre sezona je tako bitna da mora to da radi naprosto XD
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 31 jul 2013, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ovako nastave igrati stvarno ne znam gdje bi se Aguero mogao uguratilegenda reala je napisao/la: Aguera treba prodati![]()

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mene je fakat strah aguera da bi na ime morao imati mjesto u prvih 11..a odlicno igraju bez njega
Btw ko jos jednom spomene bluemoon treba ga banovat na ip, **** vas bluemoon..zar mozete biti toliko retardirani pa ici na taj forum ?
Btw ko jos jednom spomene bluemoon treba ga banovat na ip, **** vas bluemoon..zar mozete biti toliko retardirani pa ici na taj forum ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Stvarno si ptica frajeru , ko si ti oca ti da meni kazes sta cu ja pisat i na koje cu forume ici ?Papastathopoulos je napisao/la:Mene je fakat strah aguera da bi na ime morao imati mjesto u prvih 11..a odlicno igraju bez njega
Tako mu reci ba!
Who iz you?
Who iz you?

Eto banovase mi IP i nabacise mi i hardver ban ;(
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zar negdje pise da sam ja nekome rekao sta ce pisati i koje forume ce posjecivati ? Samo kazem da niko normalan nece ici na njihov forum nakon svega sto su o edinu pisali..grgr je napisao/la:Stvarno si ptica frajeru , ko si ti oca ti da meni kazes sta cu ja pisat i na koje cu forume ici ?Papastathopoulos je napisao/la:Mene je fakat strah aguera da bi na ime morao imati mjesto u prvih 11..a odlicno igraju bez njega
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa kakve to sad ima veze ? Ja sam napiso sta idioti idalje pisu , a ti nemas potrebe da vrijedjas ...
Aguero će sigurno igrati, ipak je on najveće ime Man Cityja .. igrat' će nešto povučenije, slobodnije, gdje se snalazi najbolje 

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 31 jul 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI