AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 31 jul 2013, 19:57

rope11 je napisao/la:Potpisao bi da ovim rezultatom zavrsimo. Istina da smo i mi mogli dati koji gol, ali brate mogli su i oni. Ovo je mila majka, kako je krenulo dobro je ispalo.

Pojedinci kao da su zaboravili igrati :roll: Sta se desilo sa Boatengom :roll:
Desilo se ono što ja čitavo vrijeme ponavljam, Boateng nije AMF i nikad to neće biti!!!
To što je jednu sezonu dobro odigrao na toj poziciji posljedica je Ibrinih povratnih lopti ;)
Po meni njega treba prodat ako dodje kakva zadovoljavajuća ponuda, ako ostane trebao bi igrati LMF.
Zadovoljan sam prikazanim od stane Vergare i Petagne.
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 31 jul 2013, 20:00

Montolivo,Balotelli,Abate,Mexes,Zapata,Pazzini,De Sciglio

Traore,Petagna,Antonini,Vergara,Zaccardo,Kingsley Boateng,Antonini

See the difference ? :|
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 31 jul 2013, 20:03

Dobar rezultat na kraju,kako je moglo bit,Shaarawy nam obraz spasi

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 20:05

Četiri svijetle tačke večeras.
1. Shaarawy je zabio dva gola i napokon se vratio , ovi golovi će mu podići samopuzdanje do maksimuma.
2. Mladi Vergara , dečko je imao i više nego korektan debi , nije pravio greške , imao je par lijepih intervencija.
3.Gabriel , još jednom je dokazao da je puno bolji igrač/golman od Amelie , ako ovako nastavi vrlo brzo će biti No.1
4. Petagna , dečko briljira na pripremama , dosad je zabio 3 gola u 3 meča.

Dok imena Antoninia , Zaccarda ,Amelie , Traorea , Muntaria , ne vrijedni ni spominjati. :oops:
Također dodao bi' da je Nigel odigrao još jednu dobru utakmicu.

Sad nam ostaje da vidimo , kako će to sve izgledati kad se vrate Balo , Monto , Sciglio , Mexes , Zapata , Abate.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2013, 20:06

Dobro ispade ovo na kraju. Amin, amin, amin. Tri puta amin.

Ono sto je cinjenica, stoper i Honda se moraju pod hitno dovesti. Pod hitno.
i drago mi je radi faraoncica, bit ce on onaj stari ponovo. 8-) ... koliko su ga samo kritikovali, a uvijek nas iz gov.ana vadi kada je najpotrebnije.

Prolaznu ocjenu dobijaju i Jong, Petagna i Gabriel. Mada se mora priznati da je i mali Vergara solidno odigrao. U kakvim se uslovima nasao, i vise nego dobro.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 jul 2013, 20:08

francobaresi je napisao/la:Četiri svijetle tačke večeras.
1. Shaarawy je zabio dva gola i napokon se vratio , ovi golovi će mu podići samopuzdanje do maksimuma.
2. Mladi Vergara , dečko je imao i više nego korektan debi , nije pravio greške , imao je par lijepih intervencija.
3.Gabriel , još jednom je dokazao da je puno bolji igrač/golman od Amelie , ako ovako nastavi vrlo brzo će biti No.1
4. Petagna , dečko briljira na pripremama , dosad je zabio 3 gola u 3 meča.

Dok imena Antoninia , Zaccarda ,Amelie , Traorea , Muntaria , ne vrijedni ni spominjati. :oops:
Također dodao bi' da je Nigel odigrao još jednu dobru utakmicu.

Sad nam ostaje da vidimo , kako će to sve izgledati kad se vrate Balo , Monto , Sciglio , Mexes , Zapata , Abate.
Kako nije zamlo sebi zabi gol u prvim minutama je plivao samo tako, ne znam sta si ti gledao je ti govorim do 3-0 jer dalje nisam mogao gledati

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 20:11

rope11 je napisao/la:Dobro ispade ovo na kraju. Amin, amin, amin. Tri puta amin.

Ono sto je cinjenica, stoper i Honda se moraju pod hitno dovesti. Pod hitno.
i drago mi je radi faraoncica, bit ce on onaj stari ponovo. 8-) ... koliko su ga samo kritikovali, a uvijek nas iz gov.ana vadi kada je najpotrebnije.

Prolaznu ocjenu dobijaju i Jong, Petagna i Gabriel. Mada se mora priznati da je i mali Vergara solidno odigrao. U kakvim se uslovima nasao, i vise nego dobro.
Ko je pažljivo prati njegov nastup , primjetio je da se radi o igraču sa puno potencijala. Nije onaj tip igrača koji paniči i nabija loptu kad ne treba. To je pokazao u par navrata , nije on kriv što je igrao uz retarde tipa Zaccardo i Antonini.
Uz njih dvojicu bi i Nesta izgledao loše. :mrgreen:

@Meskalin druže , momak je tu uklizao na loptu , rizikovao je autogol ali je zapravo i spasio gol , da njega nije bilo Džeko bi' došao neometano do lopte. Opet kažem ko je pažljivo gledao mogao je vidjeti da momak razumije igru i da ima potencijala , to što je silom prilika debitovao na ovaj način , to je druga stvar.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2013, 20:11

Pa da je pustio Dzeku ovaj bi zabio. Ovako je bar blokirao, mozda ne najspretnije, ali je sigurno spasio gol. Normalno da nije odigrao vrhunsku utakmicu, ali sta ste ocekivali od njega ? Odigrao je onoliko koliko je i mogao, on je zadnji koga bi trebalo kriviti.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 jul 2013, 20:12

dobro je ispalo na kraju. malo sramote na pocetku tekme ali vala ne gubimo nista u ovoj tekmi, naprotiv dobili smo jer smo napokon vidili vergaru koji je odigrao doktorski. samo ne moze hud sam drzat odbranu kad su mu saigraci antonini i zacardo, momak obecava, drugo procepio je i saraf napokon, bravo za njeg. odradio je tek koji trening ali klasa se vidi, trece nekoliko mladi momaka je osjetilo kako je to igrati na velikoj sceni nije to lose nikako. Petagna fenomenalan..

i usput napacenom navijacu Intera ( nisam zapamtio nick, a mrsko mi i gledati) koji ocito nije ga bacio mjesec dana pa dosao ovdje misleci da ce nesto natac da kazem ko je nedosajao:

Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio, Abiati, Montolivo, Saponara, Balotelli, Pazzini, Robinho.

od njih 10, 7-8 su uvijek prvotimci prema tome nemas pravo nista vise da kazes, jer iznosis same gluposti... dovidjenja :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 20:14

slika
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 31 jul 2013, 20:16

Gabriel,De Jong,El Sharaawy,Petagna i Poli 8-)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 jul 2013, 20:18

Dobro onaj jedan kaze,ne znam na kojoj temi,ovo ce i ostati vako.
Drugo poluvrijeme je Pellegrini stao na ručnu,i posljedica je mirno poluvrijeme.
Imate dosta otpadaka u ekipi,trebali bi to rasprodati i probati kupiti nekog perspektivnog i kvalitetnog igrača.
Vidim da ste zapeli za Hondu,dobar igrač pravo,ali da li je on jedan dovoljan,ne znam.
Ovaj golman Gabriel je klasa samo takva.Izrast ce u velikog golmana.
Keep walking.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 jul 2013, 20:21

Meni je bezveze sto je uzeo nonEU mjesto, ali kad bolje razmislim znam da ne bi nikoga boljeg doveli. zato neka njega :)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 20:22

Cautinho je napisao/la:Dobro onaj jedan kaze,ne znam na kojoj temi,ovo ce i ostati vako.
Drugo poluvrijeme je Pellegrini stao na ručnu,i posljedica je mirno poluvrijeme.
Imate dosta otpadaka u ekipi,trebali bi to rasprodati i probati kupiti nekog perspektivnog i kvalitetnog igrača.
Vidim da ste zapeli za Hondu,dobar igrač pravo,ali da li je on jedan dovoljan,ne znam.
Ovaj golman Gabriel je klasa samo takva.Izrast ce u velikog golmana.
Na kraju kad se sve sagleda , vjerovatno realan rezultat.
City je imao 10-12 prilika i zabili su 5 golova , Milan je osim 3 gola imao još 4-5 šansi.
Na kraju je moglo biti 9-6 ili 5:5 , fudbal je čudan .. City-u čestitke na pobjedi i idemo dalje. :D
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2013, 20:33

He's back. 8-)
Mora se priznati da mu puno bolje lezi ova formacija koja mu dopusta da je blize golu. Jos uz Monta i Hondu ce gaziti sa Balom ovu sezonu. 8-)

slika

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 20:42

Balotelli , Shaarawy , De Jong , Montolivo i De Sciglio moraju biti temelj ovog Milana. Oko njih graditi ekipu , otjerati Zaccarda , Antoninia , Ameliu , Muntaria ,Nocerina , Traorea , Boneru , Robinha stati na kraj množenju hamelja u Milanu !
U rotaciji ostaviti ove mlade igrače kao što su , Gabriel , Poli , Vergara , Saponara , Cristante , Niang , Petagna .. Ostaviti i Boatenga ali neka se namuči za svoju poziciju u ekipi , Pazzini je uvijek tu ,Mexes dobar za rotacije kao i Zapata , odnosno neka se bore za mjesto neka ga zasluže , također dodati još 4-5 dobrih igrača a ne polovnjaka i napokon napraviti Milan vrijedan svog imena i renomea.

Edit: slika
Poluvrijeme protiv Valencie , također i večeras. U tih 90 minuta je imao 5-6 briljantnih odbrana.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2013, 20:48

Sha je ba ovo, vec sutra se igra naredna utakmica ? :roll: napravit ce nam bogalje od igraca, kao da vec dovoljno nisu nespremni i neuigrani. :roll:

a nista, sutra ubacit ove mlade rezerve, ne vrijedi rizikovati povredu nekih vaznijih igraca.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 31 jul 2013, 20:52

"Stephan El Shaarawy has only had four training sessions"
Sutra počinju oni koji su danas manje igrali , a u nastavku će doći do promjena i vjerovatno ulazak nekih koji su i večeras igrali. Kad sve sabere neki igrači će imati ukupno i 100 min. fudbala u 24 h što ne bi smio biti problem jednom profesionalcu. Oni koji su danas igrali recimo 50-60 minuta , sutra će odigrati možda 30-40 i obrnuto.
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 31 jul 2013, 20:55

Allegri warned Milan not to get "paranoid" after a 5-3 defeat to Manchester City
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 jul 2013, 21:23

[quote="francobaresi"]
2. Mladi Vergara , dečko je imao i više nego korektan debi , nije pravio greške , imao je par lijepih intervencija[quote]

Ti bi prije pocuclo crncu nego sto bi priznao gresku u vlastitim procjenama igraca konkretno tog momka kojeg si naveo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []