Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ok lafe, bezveze ulazimo u nepotrebnu raspravu, svakome njegovo..ako te zanima misljenje idiota, posjecuj ih i dalje i prenosi ovdje njihova misljenja za one koje to zanima, a ja ne spadam tu..
Zivio mi ti
Zivio mi ti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
na klupi naprimjerJTS je napisao/la:Aguero će sigurno igrati, ipak je on najveće ime Man Cityja .. igrat' će nešto povučenije, slobodnije, gdje se snalazi najbolje

Ta ce mali argentinac Bosanskom gigantu

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Jesul mu ovo ćarapi sa pijace one sa baklavamaCautinho je napisao/la:Opet igrač utakmice!!! DIJAMANTU!!!!!!!!

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Mashallah Dzeko odlično igra, a najvaznije je da tako nastavi i u premier shipu!
pa ako čitaš te budalaštine koja pišu djeca (koja većinom nisu iz Engleske nit su bili na utakmici Cityja , uglavnom su to neki latinoamerikanci i bosanci na tom forumu) , nemoj ta sran.ja prenositi na ovaj forum .. ko da je ikoga briga šta oni tamo pišu .grgr je napisao/la:Pa kakve to sad ima veze ? Ja sam napiso sta idioti idalje pisu , a ti nemas potrebe da vrijedjas ...
dijamant zabija , a ljubomorne duše mogu da mu ga puše!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakav Aguero ono sto mu je Mancini dopustao to bi vrlo mali broj trenera dopustio,Pelegrini inace igra na snagu tima a ne na snagu pojedinaca koji ce sam uzeti loptu i driblati do gola,on takve igrace ne podnosi i ako Aguero bude to radio klupa mu je zagarantovana bez obzira koliko je placen jer ga nije on doveo 
Kod Pelegrinija je sve po zasluzi i tako ce i biti....
Dzeko je odigrao odlicnu partiju i ostai ofanzivci zajedno sa veznim redom bar dok su svi zajedno igrali,odbrana katastrofa kao i uvijek ali i to ce se popraviti....
Vezanje Kolarova i Jovetica po lijevoj strani i desna Spanska veza su u ovoj utakmici odlicno odradili svoj dio posla Dzeko je konacno imao oko sebe igrace koji ce dodati loptu u svakom momentu i iz nicega stvoriti sanse za golove....
Nasri,Barry,Lescot,Rodwel mogu da se slikaju na klupi...

Kod Pelegrinija je sve po zasluzi i tako ce i biti....
Dzeko je odigrao odlicnu partiju i ostai ofanzivci zajedno sa veznim redom bar dok su svi zajedno igrali,odbrana katastrofa kao i uvijek ali i to ce se popraviti....
Vezanje Kolarova i Jovetica po lijevoj strani i desna Spanska veza su u ovoj utakmici odlicno odradili svoj dio posla Dzeko je konacno imao oko sebe igrace koji ce dodati loptu u svakom momentu i iz nicega stvoriti sanse za golove....
Nasri,Barry,Lescot,Rodwel mogu da se slikaju na klupi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Šta mislite da li Mancini gleda ove pripremne utakmice City-a
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Ovo je ako Bog da njegova sezona. Napokon je tu trener koji zna procijeniti kakve kvalitete posjeduje neki igrač. Hejteri će se sakriti u svoje rupice kada Džeko in sha Allah počne trpati svima redom u Premier league.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Ovo je ako Bog da njegova sezona. Napokon je tu trener koji zna procijeniti kakve kvalitete posjeduje neki igrač. Hejteri će se sakriti u svoje rupice kada Džeko in sha Allah počne trpati svima redom u Premier league.
- Cautinho
- Kontakt:
Najjaca ona Mancinijeva izjava "Dzeko je klasni napadač,ali ima samo jednu manu,mora stalno igrati".
Ne znam zasto,ali ta izjava nekako bas pogodi.
Mogu misliti kako se sada kuha od Cityjeve igre,pojedinih igraća i pravilnog posla u klubu.
Poslano sa moj Digitron FCB
Ne znam zasto,ali ta izjava nekako bas pogodi.
Mogu misliti kako se sada kuha od Cityjeve igre,pojedinih igraća i pravilnog posla u klubu.
Keep walking.
Eno Dzeko i Jovetic gledaju Bayern i jedu cips
Kamerman ih uhvati

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ponos Torina
- Kontakt:
view image

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- EdenHazard
- Kontakt:
Kolarov dobio nogu, sad babo s Jovetom

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ma Kolarov je tu sigurnoEdenHazard je napisao/la:Kolarov dobio nogu, sad babo s Jovetom![]()

još da je savić tu. pih.soccerfan je napisao/la:Ma Kolarov je tu sigurnoEdenHazard je napisao/la:Kolarov dobio nogu, sad babo s Jovetom![]()
Bez brige
Nece oni daleko jedan od drugog
Ovaj City kako je krenulo postace Balkanski klub
Sad ih je cetvorica

Odlazi Safete.
Pa kako je krenulo ostace samo Spanci i Balkanci i PellegriniAeGon099 je napisao/la:još da je savić tu. pih.soccerfan je napisao/la:Ma Kolarov je tu sigurnoEdenHazard je napisao/la:Kolarov dobio nogu, sad babo s Jovetom![]()
Bez brige
Nece oni daleko jedan od drugog
Ovaj City kako je krenulo postace Balkanski klub
Sad ih je cetvorica

- Cautinho
- Kontakt:
Treba mi info,dosao sam do nekih podataka da su mi neki rodjaci u srodstvu sa Edinom.
Ako netko zna tacno gdje mu se nalazila porodicna kuca u Sa,ime majke i oca.?.
Keep walking.

Nije ti Edin iz Sarajeva

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Yebote, daj skontajte da Dzeko nije Sarajlija, jeste proveo djetintvo u Sarajevu ali je lik rodjen u Doboju i mislim da je '92 preselio u Sarajevo kad je se zaratilo.Cautinho je napisao/la:Treba mi info,dosao sam do nekih podataka da su mi neki rodjaci u srodstvu sa Edinom.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Lillieolfe i 10 gostiju.