Kaze Bonuci nije ovaj sport za mene
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al zato kad se postavi lopta na zemlju, Bonucci pokaza raskosni talenat izbijanja lopte 
Ja te volim, volim Željo..
Juventus F.C.
Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
Tek skontah da imamo najboljeg trenera na svijetu, najbolju odbranu svijeta, pojedinacno najboljeg stopera planete, najboljeg veznjaka svijeta ili vam ga king Artura i najboljeg mladog igraca planete ili vam ga momak pod cijim se pseudonimom krijem.
No, nista cudno naravno, uvijek smo davali najbolje igrace i trenere kroz historiju.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Tek skontah da imamo najboljeg trenera na svijetu, najbolju odbranu svijeta, pojedinacno najboljeg stopera planete, najboljeg veznjaka svijeta ili vam ga king Artura i najboljeg mladog igraca planete ili vam ga momak pod cijim se pseudonimom krijem.
No, nista cudno naravno, uvijek smo davali najbolje igrace i trenere kroz historiju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ubjedljivo najjaci hahahahahagio10 je napisao/la:PirloAndrej je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Opusti se, pocinjes zvucati kao kakav interista, sem ako hoces da i Arsenalu posudimo koju titulu.AllGunsBlazing je napisao/la:Opet oni o 31-oj tituli, a uopste nemaju toliko. I to pokazuje kakva je ustvari italijanska liga, tri kluba osvajala, i ono ostalo mrvice tipa Torino tridesetih godina. U Engleskoj najtrofejniji klub ima samo 20. I sami Bog zna koliko je od tih Juventusovih nastimano.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Juventinisimo
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Opet oni o 31-oj tituli, a uopste nemaju toliko. I to pokazuje kakva je ustvari italijanska liga, tri kluba osvajala, i ono ostalo mrvice tipa Torino tridesetih godina. U Engleskoj najtrofejniji klub ima samo 20. I sami Bog zna koliko je od tih Juventusovih nastimano.
Koji si ti kralj...znas li ti uopste kakva je bila talijanska liga 80-90tih??
26 puta su talijanki klubovi igrali finale champions league a engleski 19,to sto su pare promjenile cijeli fudbal i to pogotovu engleski zadnjih 10tak godina je sasvim druga stvar..dolaze kojekakvi rusi i seici i ulazu po 500 miliona godisnje.
Po tvome ispada da su Real M sa 32 titule i Barcelona sa 22 obicne trube a igrali ukupno 19 finala CL kao recimo cijela engleska..jer kao sto ti rece za italiju i tri kluba koja osvajaju,komotno i ja mogu reci za spaniju,imaju samo DVA kluba koja osvajaju..
Sir Alex Ferguson je za svoju eru osvojio vise trofeja nego Arsenal kako postoji od 1886te..
Sto se tice namjestanja pa u pravu si..mi smo prvo "dopingovali" igrace ali nije proslo,poslije toga smo "namjestali" neke nerijesene utakmice..pa evo sada kad nema Moggija opet "namjestamo" i uskoro ocekujem nove dokaze i oduzete titule..bla bla bla
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Znac u 05:00 sutra ujutro je tekma protiv Evertona naviti sat taman prije posla stignem pogledati tekmu

- TonnyMontana
- Kontakt:
Promjeni dilera nesto ti opasno skodi od tog trenutnog.....Pogba je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
ajd daj po imenima najboljeg stopera svijeta, veznjaka i najboljeg mladog igraca svijeta trenutno ?
Interista al 100 %
A ima li bi i najjači napad da smo pobjedili Inter u konkurenciji za Cavania! 
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- TonnyMontana
- Kontakt:
Sto se intera tice u interu imas u prvom timu 10 igraca sa 20 godina i manje a sto se napada tice Icardi je za vase napadace izmislio poziciju centarfora.... Al hajd ja bar ne dizem igraace Intera u zvijezde koliko vi dizete Juvetove samo budite realni ...Padovan je napisao/la:A ima li bi i najjači napad da smo pobjedili Inter u konkurenciji za Cavania!
P.S. Pogledaj prosjek godina u Juvetu...a sto se tice tog Pogbe ili kako vec Kovacic je za njega izmislio fudbal..
Interista al 100 %
FACTPogba je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
Da ste u boljim odnosima sa nama dobili bi vi Cavanija na posudbu a ne PSG.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ranokija, Gargano i Laxalt.TonnyMontana je napisao/la:Promjeni dilera nesto ti opasno skodi od tog trenutnog.....Pogba je napisao/la:Sretan rodjendan najboljem treneru svijeta.
ajd daj po imenima najboljeg stopera svijeta, veznjaka i najboljeg mladog igraca svijeta trenutno ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Najavljuju Marronea u prvi 11, sigurno će i biti ovako reprezentativci možda dobiju po 15-tak minuta, ako budu uopšte igrali, tek u drugoj utakmici ih treba očekivati. Biće teško, jer Everton je odmakao sa pripremama, a imaju i sve igrače na raspolaganju odavno, bilo bi dobro proći ovo pa onda na Real nismo odavno protiv njih igrali
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Daj malo smirite, @L'Avvocatu i meni je pretrpan bookmarks...TonnyMontana je napisao/la:Sto se intera tice u interu imas u prvom timu 10 igraca sa 20 godina i manje a sto se napada tice Icardi je za vase napadace izmislio poziciju centarfora.... Al hajd ja bar ne dizem igraace Intera u zvijezde koliko vi dizete Juvetove samo budite realni ...Padovan je napisao/la:A ima li bi i najjači napad da smo pobjedili Inter u konkurenciji za Cavania!
P.S. Pogledaj prosjek godina u Juvetu...a sto se tice tog Pogbe ili kako vec Kovacic je za njega izmislio fudbal..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Tanti Auguri Mister!

Marzouk..

Marzouk..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Nadam se da ce od Marokanca bit nesto, vidim SKY istice da imamo dogovor sa Zunigom, free next season.Mada je to vec ranije izvjestavano.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Marrotta danas zvao dva puta Agnelia u SAD sto se ofukario ovaj Agneli Marrotta ga mora zvati potrosi covjek sav kredit na mobitelu
razgovor je voden vezano za Zunigu pokusat cemo jos jednom ponudom da ga dovedemo ako ne prode dolazi nam slijedece lijeto besplatno jer je sve dogovorio sa Juveom
- L'Avvocato
- Kontakt:
IstinaIlCapitano je napisao/la: Daj malo smirite, @L'Avvocatu i meni je pretrpan bookmarks...
Jesu mi gotivne ove trenerke sto nosaju na pripremama. Obavezno kupujem. Makar donji dio. Predobar je.
★★★
Kakvo će rafalanje da bude na kraju sezone, mozda cak i na polusezoniL'Avvocato je napisao/la:IstinaIlCapitano je napisao/la: Daj malo smirite, @L'Avvocatu i meni je pretrpan bookmarks...![]()
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.