NK Široki Brijeg
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
sretno sutra momci, cudom do remija 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Di Natale: Respektujemo Široki Brijeg
Guidolin: Široki Brijeg shvatamo kao Arsenal

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa da oni shvataju Široki kao Arsenal,ali mislio je na onaj Arsenal iz Tivata ili ti Crne GoreAndroid je napisao/la:Di Natale: Respektujemo Široki Brijeg

tebi sve smiješno čovječe i samo nešto omalovažavaš..risha1988 je napisao/la:Pa da oni shvataju Široki kao Arsenal,ali mislio je na onaj Arsenal iz Tivata ili ti Crne GoreAndroid je napisao/la:Di Natale: Respektujemo Široki Brijeg
pogledaj prvo u svoje dvorište pa onda komentiraj i pričaj o drugom..
Široki je za vas trenutno (i već godinama), ne Arsenal, nego Real Madrid...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
biće to jedan rutinski poso za Udineze...
O-3
a u drugoj tekmi 6-0
jbg
O-3
a u drugoj tekmi 6-0
jbg
jeste smiješni...stadion je napisao/la:biće to jedan rutinski poso za Udineze...
O-3
a u drugoj tekmi 6-0
jbg
eto neće, Široki će nakantat Udinese

šanse momčadi s Pecare su u milipostotcima..
ja zadovoljan ako bude manje 3-4 gola
- storm_raider
- Kontakt:
Sretno Sirokom sutra, predstavite, po ko zna koji put, svoju Bosnu i Hercegovinu u dobrom svjetlu.
Ne ocekujem 3:0 za Udineze, prije 1:0 ili 2:0. Stedice se malo, a mozda i zabijete gol.
Ne ocekujem 3:0 za Udineze, prije 1:0 ili 2:0. Stedice se malo, a mozda i zabijete gol.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kevine nemoj se opterećivati paćenicima. Šta bi oni dali da se njihov klub spomene u istoj rečenici sa Udinezeom. Da Di Natale spmene da ih respektira, Treba još pure za neke timove u BiH Pl dobiju NKŠB a da dođu do Udinezea je suvišno trošiti riječi.Kevin je napisao/la:jeste smiješni...stadion je napisao/la:biće to jedan rutinski poso za Udineze...
O-3
a u drugoj tekmi 6-0
jbg
eto neće, Široki će nakantat Udinese![]()
šanse momčadi s Pecare su u milipostotcima..
ja zadovoljan ako bude manje 3-4 gola
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Onda se mozemo pohvaliti da nas Real prosle sezone u 4 utakmice nije dobio,sta vise,dva puta smo pobjedili,golemo
Ni stadiona nemate a qrcite se,isti ste k'o "institucija"

Nije ni nas Barca. Još smo u egalu sa njomchily-rz je napisao/la:Onda se mozemo pohvaliti da nas Real prosle sezone u 4 utakmice nije dobio,sta vise,dva puta smo pobjedili,golemo![]()

Lištica
Lištica
ko kaže da nemamo stadion?chily-rz je napisao/la:Onda se mozemo pohvaliti da nas Real prosle sezone u 4 utakmice nije dobio,sta vise,dva puta smo pobjedili,golemo![]()
to što komisija UEFE nije došla pregledat isti je neki drugi par cipela..
Pecara i Široki svake godine prvi dobiju licencu za sve nastupe, razlozi se znaju, a vi možete samo da se ugledate..
a to što vas nismo dobili šta ima veze, na kraju iz tih srazova mi smo osvojili KUP, a vi?

vi ste bili 4. na ljestvici i niste dobili licencu! a rugaš se i govoriš nemamo stadion!

sreća vaša pa repka igra tu, a i to se tek nedavno sredilo..sjeti se blata i utakmica npr sa portugalom, pa onog pijeska..ono je tuga bila..
Ma nismo ih nikada dobili. Samo smo ih izbacili iz kupa prošle godine. Dečko govori istinu.Kevin je napisao/la:ko kaže da nemamo stadion?chily-rz je napisao/la:Onda se mozemo pohvaliti da nas Real prosle sezone u 4 utakmice nije dobio,sta vise,dva puta smo pobjedili,golemo![]()
to što komisija UEFE nije došla pregledat isti je neki drugi par cipela..
Pecara i Široki svake godine prvi dobiju licencu za sve nastupe, razlozi se znaju, a vi možete samo da se ugledate..
a to što vas nismo dobili šta ima veze, na kraju iz tih srazova mi smo osvojili KUP, a vi?![]()
vi ste bili 4. na ljestvici i niste dobili licencu! a rugaš se i govoriš nemamo stadion!
sreća vaša pa repka igra tu, a i to se tek nedavno sredilo..sjeti se blata i utakmica npr sa portugalom, pa onog pijeska..ono je tuga bila..
Lištica
Lištica
razumijem da neki istinski navijac udina sutra navija za udine al ostali koji zele nesrecu predstavniku BiH protiv tamo nekih zabara :O msm stvarno
i to kao ko ima stadion ko nema a svi u istoj banani :/
btw lopta je okrugla, srecno siroki

btw lopta je okrugla, srecno siroki

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Mozemo se voljeti ili ne voljeti, mozemo imati averziju i neki medjusobni amonizitet,ali bez obzira sta mislili jedni o drugima moramo se postavati medjusobno.Ja iz postovanja prema svemu onome sto ste svojim radom postigli, a postigli ste zaista mnogo jer ste u jednoj maloj sredini(ne mislim nista u ruznom kontekstu pod ovim maloj) stvorili klub vrijedan respekta i zbog svega toga sutra vam od srca zelim da ostvarite dobar rezultat.Trebate biti ponosni na svoj klub, jer su uspjeli dovesti ekipu iz lige petice i Udineze je tek treca ekipa poslije Njukastla i Malage koja dolazi iz tih liga poslije rata.Jos jednom puno srece i nadam se da ce te vi ove godine biti ekipa o kojoj ce pricati da je napravila veliko iznenadjenje u Evropskim takmicenjima, cuda se ipak desavaju,mozda se i desi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Najiskrenije vam zelim puno sreće sutra i da nas dostojno predstavite.Samo se ne treba unaprijed predati... 

sretno sutra pa da iznenadite sve ove dusmane sto se samo vole nasladjivat tudjem a njihovo dvoriste 3x gore
Bilo nekad,sad se spominjalo,ako,ce da namangamo jos koju kintu od Uefe za stadion pa na godinu i Real da ugostimo u vase ime
Sevap je gladnog nahranit a i beskucnika ugostit..
Da ste na vrijeme mislili sad ne bi bilo kasno,tako je i s nasom licencom..
Meni je iskreno zao zbog svega ovoga,i sam sam navijac i razumijem da je zbog necijeg nemara propala jedna prava fudbalska prica,ono sto ostaje za sva vremena,.
Dao Bog da vi na godinu na Pecari opet ugostite Udineze ili nekog slicnog ,nisam ja jeo kivi pa da budem kivan na vas,.Nije ni da vas gotivim al i zabole vas qrc za to,ajd zdravo.

Meni je iskreno zao zbog svega ovoga,i sam sam navijac i razumijem da je zbog necijeg nemara propala jedna prava fudbalska prica,ono sto ostaje za sva vremena,.
Dao Bog da vi na godinu na Pecari opet ugostite Udineze ili nekog slicnog ,nisam ja jeo kivi pa da budem kivan na vas,.Nije ni da vas gotivim al i zabole vas qrc za to,ajd zdravo.
Cuj dusmani
decko da si gostovao u tom prigradskom mjestu i osjetio to divno gostoprimstvo sunnjam da bi tako pisao. Razumijem ja tvoj i nas bosanskohercegovacki merhametluk i cistu dusu ali stipu brate nemoj im zelit ni srecu ni nesrecu. Samo ignore i uzivaj trasu

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Ajd ćao i nemoj sutra da ne trošiš grlo za NK ŠB Europski klub.chily-rz je napisao/la:Bilo nekad,sad se spominjalo,ako,ce da namangamo jos koju kintu od Uefe za stadion pa na godinu i Real da ugostimo u vase imeSevap je gladnog nahranit a i beskucnika ugostit..
Lištica
Lištica