Bilo je jos 5-6 momaka, samo sam ja uspio se uslikat. Bila i policija al nisam ja to je'bo ni 2 postoIlCapitano je napisao/la:@Principe, ima li raje pred hotelom? Ganja li ih još ko ili si ti sam?
 ne moze me Unprofor zaustavit
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bilo je jos 5-6 momaka, samo sam ja uspio se uslikat. Bila i policija al nisam ja to je'bo ni 2 postoIlCapitano je napisao/la:@Principe, ima li raje pred hotelom? Ganja li ih još ko ili si ti sam?

nas četvorica sutra lagano da gledamo Udine.
  nas četvorica sutra lagano da gledamo Udine.Ma koga to moje oči videeee_forzamilan_ je napisao/la:Svaka čast na fotkama zavidim ti. Idemo sutra na tekmu
Mala Italija iz mog mjestanas četvorica sutra lagano da gledamo Udine.
 dugo te nije bilo drug
  dugo te nije bilo drug   

IlPrincipe je napisao/la:Bilo je jos 5-6 momaka, samo sam ja uspio se uslikat. Bila i policija al nisam ja to je'bo ni 2 postoIlCapitano je napisao/la:@Principe, ima li raje pred hotelom? Ganja li ih još ko ili si ti sam?ne moze me Unprofor zaustavit

hahahahaha oplakaEnzoFerrari je napisao/la:Muriel isto ko da misli, WTF man, sto me slikas.
p.s. da ne igra za Udine i da nema trenerku reko bi covjek neki cigo sto pere sofersajbe na semaforima, divi mu lanca

IlPrincipe je napisao/la:Samo prišao i reko mu 'picture' i zagrlio ga odma fotka i to je to. Kreno on ulazit u Bus i bilo malo djece neke kaze mu jedan Muriel pusi ku'rac Muriel ! on se jadan okrenu i dize palac

JTS je napisao/la:Mauri suspendovan na 6 mjeseci, Lazio dobio samo 40.000 € kazne
ono gofno merdaško Palazzi tražio 4 godine i 6 mjeseci za Maurija i 6 bodova za Lazio

jer sto je god on trazio od kazni sud je smanjio maksimalno a neke i oslobodio Conte,Pepe,Bonuci sad Mauri itd.....
  jer sto je god on trazio od kazni sud je smanjio maksimalno a neke i oslobodio Conte,Pepe,Bonuci sad Mauri itd.....vidjeti ćemo, ovo je prvi stepen, nadam se da će se Mauri žaliti, ili kako to već ide .. nema logike da bude kažnjen 6 mjeseciYucca je napisao/la:JTS je napisao/la:Mauri suspendovan na 6 mjeseci, Lazio dobio samo 40.000 € kazne
ono gofno merdaško Palazzi tražio 4 godine i 6 mjeseci za Maurija i 6 bodova za Lazio
Pa to je Palazzi retard mater mu ebem vidim da se vode polemike da ga se skine sa ove funkcije tuzitelja sportskog
jer sto je god on trazio od kazni sud je smanjio maksimalno a neke i oslobodio Conte,Pepe,Bonuci sad Mauri itd.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.