jel ti vidis da sam ostavio link i ovaj me pita sta sad ovaj link znaci ,i sto sam reko to je 90 % bilo u tekstu onom iz marcemadridist je napisao/la:Koje ti gluposti valjaš ovdje danima,neyebovatno koliko nepotrebnih stvari pišeš u pokušaju da sebi nešto dokažeš jer ovdje jarane sve nas boli kurrac i za barsom i za bilo kojim od njenih igrača,čovjek bi pomislio da ovdje dolaziš samo da bi provocirao,ne želim u to vjerovati,jer to rade motherfuckeri koji nemaju privatni život ..barca_87 je napisao/la: govori o tome kolika je neymar masina za pravljenje novca ,da je dolaskom u evropu sada rame uz rame sa messijem i ronaldom sto se marketinga tice.da je smijesno uporedjivat balea i neymara sto se toga tice
niko sa 21 godinom nije zaradjivao kao on sto sad zaradjuje , ni beckham ni ronaldo ni messi nisu zaradjivali na marketingu kao sad neymar i to sve u latinskoj americi,dolaskom u evropu ocekuje se da ce cak i duplo vise zaradjivati nego sto je do sad jer ce imat sad otvoreno i evropsko trziste sto prije nije bio slucaj.
barca sa mesijem i neymarom ima duo koji ima najvecu zaradu od marketinga.
procitaj prvo sta je bila rasprava a ne tu bezze pises nesto,
nisam iz vedra neba samo onako spomenuo neymara to je 100%