FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cuspajz » 31 jul 2013, 22:09

svi na grbavicuuu

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 31 jul 2013, 22:31

evo da pocnem redom,bio sam na treningu i posle treninga sam ostao i bio sa clanom uprave:
Amar je i dalje nas sef al uz to je dobio jos funkciju sportskog direktora
Pehilj dobio papire i nije vise clan kluba i pored naseg pisma upucenog upravi najzadovoljniji sam bio kada sam vidio raspolozena lica Amara i cijele nase uprave...............jos jedna najvrijednija stvar pored Amara je veceras da sam cuo da u toku deset dana dobijamo gen. sponzora pa tako mi ne postavljajte bezveze pitanja ko je u pitanju samo mogu reci da je strana firma al visoko kotira u BiH...........i najjaca je zahebancija kada Amar po izlasku zahehebava E.Colica pazi eno ti Pehilja :lol: :lol: izvinjavam se postoji jos mogucnost da Amar se tek vrati na klupu posle Travnika
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 31 jul 2013, 22:37

Sta je sa Bucanom? Cuo sam da i on ima neku laksu povredu.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 31 jul 2013, 22:38

plavalokomotiva je napisao/la:Sta je sa Bucanom? Cuo sam da i on ima neku laksu povredu.
bio je na treningu al nije trenirao s ekipom,povreda,Adil ide do kraja sedmice sad dal ce potpisati do Turaka je
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 31 jul 2013, 22:39

fala drug na infu ;) ;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 31 jul 2013, 22:43

druga zahebancija danas je kada sam cuo da je Amar izgubio opkladu sa Hasanhodzicem koji je istrcao za manje od 11 sekundi 100 metara,sef tvrdio da nemoze :lol: :lol: :lol:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 jul 2013, 22:45

super je napisao/la:druga zahebancija danas je kada sam cuo da je Amar izgubio opkladu sa Hasanhodzicem koji je istrcao za manje od 11 sekundi 100 metara,sef tvrdio da nemoze :lol: :lol: :lol:
Kad si već to slušao, raspitaj se za koliko je Svraka istrčao? :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 31 jul 2013, 22:45

Amar je preuzeo ulogu sportskog direktora a dzelo ostaje direktor kluba

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 31 jul 2013, 22:48

super je napisao/la:druga zahebancija danas je kada sam cuo da je Amar izgubio opkladu sa Hasanhodzicem koji je istrcao za manje od 11 sekundi 100 metara,sef tvrdio da nemoze :lol: :lol: :lol:
Znaci imamo Bolta u ekipi :lol:

Hvala za ovaj info gore, drago mi bas za sponzora
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 31 jul 2013, 22:49

super je napisao/la:Amar je preuzeo ulogu sportskog direktora a dzelo ostaje direktor kluba
Eh ja koj li k...c njega drze :oops:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 jul 2013, 22:50

Bucan propusta i Travnik.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 31 jul 2013, 22:50

Muamer trco 9.57 , zajebo bolta ;)

nadam se da je istina ovo za gen. sponzora :D :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2013, 22:52

super je napisao/la:evo da pocnem redom,bio sam na treningu i posle treninga sam ostao i bio sa clanom uprave:
Amar je i dalje nas sef al uz to je dobio jos funkciju sportskog direktora
Pehilj dobio papire i nije vise clan kluba i pored naseg pisma upucenog upravi najzadovoljniji sam bio kada sam vidio raspolozena lica Amara i cijele nase uprave...............jos jedna najvrijednija stvar pored Amara je veceras da sam cuo da u toku deset dana dobijamo gen. sponzora pa tako mi ne postavljajte bezveze pitanja ko je u pitanju samo mogu reci da je strana firma al visoko kotira u BiH...........i najjaca je zahebancija kada Amar po izlasku zahehebava E.Colica pazi eno ti Pehilja :lol: :lol: izvinjavam se postoji jos mogucnost da Amar se tek vrati na klupu posle Travnika
Neko te malo lirafo, Amar je od povratka u klub menadzer sto bi ujedno bilo trener i sportski direktor!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2013, 22:53

ZZtop10 je napisao/la:Muamer trco 9.57 , zajebo bolta ;)

nadam se da je istina ovo za gen. sponzora :D :D
mogao je on i brže al' mu mrsko bilo...

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 22:54

kulturno napisano pismo, a u stvari osjeti se ispod bjes, ogorcenje i nezadovoljstvo manijaka radom uprave kluba....boba fali da sve ode u 3 lijepe pm.
I oni najgluplji miševi su skontali šta znaci ovo pismo....sad ce sami poceti bježati iz kluba, ako nisu sposobni doprinosti konkretno našem klubu....Gredić se usro od ovog pisma, jer nije glup frajer, a ostale niže funkcionere da ne pominjem.
Manijaci se javno oglasili na vrijeme i na kulturan nacin , rekli svoje šta su imali reci...pa sad neka stisnu guzicu i ignorišu ovo.
Neka sami napuštaju klub, ako ne znaju doprinijeti :!:

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 31 jul 2013, 22:59

Bas mi je krivo zbog Pehilja ako je istina da je napustio klub. Momak je jednostavno izgorio u prevelikoj zelji da se dokaze, vidi se da voli Zelju i bolje je da su Colica otjerali. Mlad je, valjda ga ovo nece psihicki poremetiti i da ce ubuduce pametnije postupati.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 31 jul 2013, 23:01

Nadam se da je danas sve riješeno jer situacija nije bila najbolja. Da je Amar samo otišao na odmor nebi se danas raspravljalo na skupštini o Amaru. Žao mi je Šabana ako je istina da je dobio papire ,jeste pogriješio ali ne i da dobije otkaz.Nadam se da će Adilović napokon otići za pristojnu cifru i da ćemo dobiti sponzora, bolje imati bilo kakvog sponzora nego nemati nikakvog. Na kraju da kažem da Adilović nije zaslužio ovakav tretman jer je u zadnje dvije sezone zadužio klub svojim golovima.Istina je da je imao loših utakmica i to većinom u onim ključnim utakmicama ali njegova želja nikada nije bila upitna.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 jul 2013, 23:02

Haj nek se i ova saga oko Amara završila.
"Insajderi" pokazali da su ku.rac običan i da imaju provjerene informacije iz Želje kao ja iz Botafoga.

Konačno lijepe vijesti u vezi Želje, krenut će ovo sve na bolje :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2013, 23:02

samo zbog onoga momak ipak nije trebao dobiti otkaz, malo mi je to radikalno. ako ima još nešto ili ako je bilo obostrane želje za tim u redu...

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 31 jul 2013, 23:03

111 je napisao/la:kulturno napisano pismo, a u stvari osjeti se ispod bjes, ogorcenje i nezadovoljstvo manijaka radom uprave kluba....boba fali da sve ode u 3 lijepe pm.
I oni najgluplji miševi su skontali šta znaci ovo pismo....sad ce sami poceti bježati iz kluba, ako nisu sposobni doprinosti konkretno našem klubu....Gredić se usro od ovog pisma, jer nije glup frajer, a ostale niže funkcionere da ne pominjem.
Manijaci se javno oglasili na vrijeme i na kulturan nacin , rekli svoje šta su imali reci...pa sad neka stisnu guzicu i ignorišu ovo.
Neka sami napuštaju klub, ako ne znaju doprinijeti :!:
Znaju oni vrlo dobro koga tribina podrzava,tako da je bolje neradnicima da napuste klub na vrijeme :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender i 18 gostiju.