inacefindecko je napisao/la:realno, spominjete bluemoon, dovoljno je otići na oficijelnu stranicu citija na fb i vidjet ko piše takve stvari..
arapi koji blage veze nemaju o fudbalu već svrše kad aguero pretrči nekog, furači iz južne amerike koji gotive aguera i poneki englez..
na Bluemoonu mu najviše zamjeraju slab prvi dodir, a iskreno, prvi dodir mu jeste slab, češće loš nego dobar .. zamjerali su mu i loše ponašanje na terenu, da se ne trudi, itd .. al' et', to ga donekle kontam, šta mu je ono đubre radilo, dobro da se nije ubio .. međutim, sad kad krene da zabija pod Pellegrinijem, svi će svršavati na njega, a oni hejteri, dakle oni što ga ne vole, uvijek će mu naći zamjerku .. Edin je najbolji strijelac u Cityju, dakle strijelac, ne očekuješ od njega da radi što mogu Aguero, Negredo, Jovetić
inacefindecko je napisao/la:neki čak govore da je mancini city legend, dovoljno govori ko sve "navija" za city otkako je šeik kupio city..
bez obzira šta mi mislili, on je njima donio dvije titule nakon koliko godina, ne sjećam se .. i bez obzira što mi smatramo da je trebao i morao osvojiti još poneku, oni vide one dvije i slave ga .. za mene je to razumljivo
ipak, mišljenje tih sa 'Bluemoona' ne treba uzimati previše ozbiljno, pravi navijači su oni na stadionu, a oni kao što znamo pjevaju 'oooooooo Edin Džeko', eto šta navijači Cityja misle o njemu .. zašto su ga zavoljeli?! zbog njegove jednostavnosti, dobrote, jer je timski igrač, kad daje izjave, priča o timu, a ne o sebi .. na to dodaj to što je zabijao i eto zašto ga vole .. a koliko ćemo tek ove sezone slušati 'oooooo Edin Džeko'