I onda mi organizujemo paradu i forum padne.bagrcavi je napisao/la:banuj ove pe.dere
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Iskoristite priliku,imam informaciju da se korisnik napusio i da je raspolozen,a to su rijetki trenutci.Druze insider,alal vam vera.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Gay populacija je jača i od masona
Podrška još jednom za insidera
Podrška još jednom za insidera
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne kontamAgresivnoDjubre je napisao/la:Iskoristite priliku,imam informaciju da se korisnik napusio i da je raspolozen,a to su rijetki trenutci.Druze insider,alal vam vera.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Podrška za dexovu podršku insideru.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako se slažemo fino

I Kontra prati Kemu

I Kontra prati Kemu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Reko da ostali forumasi iskoriste priliku jer si raspolozen.Pa da se malo zezaju s tobom.Inace nisi ovakav.insider je napisao/la:
Ne kontam
Kontas sad ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Kontam. Odoh spavat, valja ujutro na posao. Ma nisam nikad nikog ni banovao, samo bezveze nosim ovu titulu moderatora i pišem gluposti. Odoh još jednom provjerit tiket jesam li fakat dobio i spavanac. GN.AgresivnoDjubre je napisao/la:Reko da ostali forumasi iskoriste priliku jer si raspolozen.Pa da se malo zezaju s tobom.Inace nisi ovakav.insider je napisao/la:
Ne kontam
Kontas sad ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ministar je uvijek bio raja.AgresivnoDjubre je napisao/la:Reko da ostali forumasi iskoriste priliku jer si raspolozen.Pa da se malo zezaju s tobom.Inace nisi ovakav.insider je napisao/la:
Ne kontam
Kontas sad ?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma kontas malo sutra.insider je napisao/la: Kontam. Odoh spavat, valja ujutro na posao. Ma nisam nikad nikog ni banovao, samo bezveze nosim ovu titulu moderatora i pišem gluposti. Odoh još jednom provjerit tiket jesam li fakat dobio i spavanac. GN.
@ lbj
zvijer je.
- BritishCore
- Kontakt:
Sta je pičići spava se a ? 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Barim u multiple tabovima 
- karlovacko
- Kontakt:
Jest' sparina neka sviju mi ... 
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Insider je bez veze, Knele je bio legenda.
- BritishCore
- Kontakt:
Pa otvori prozor Gile brate. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Meni baš svježe.karlovacko je napisao/la:Jest' sparina neka sviju mi ...
Neutral je napisao/la:Insider je bez veze, Knele je bio legenda.
- karlovacko
- Kontakt:
Ma brate otvoren je citavu noc al' me uhvatilo nesto samo se znojim .BritishCore je napisao/la:Pa otvori prozor Gile brate.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- BritishCore
- Kontakt:
@Gile Ma brate i meni svjeze ko sto kaze Zoka, mislim nezz opet, eo sad izlazio na balkon vani i pohladno Boga mi, valjda pred zoru, sta ja znam sto je tebi vruce hahha 
- karlovacko
- Kontakt:
Fataju me krize .BritishCore je napisao/la:@Gile Ma brate i meni svjeze ko sto kaze Zoka, mislim nezz opet, eo sad izlazio na balkon vani i pohladno Boga mi, valjda pred zoru, sta ja znam sto je tebi vruce hahha
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Samo kežualkarlovacko je napisao/la:Fataju me krize .BritishCore je napisao/la:@Gile Ma brate i meni svjeze ko sto kaze Zoka, mislim nezz opet, eo sad izlazio na balkon vani i pohladno Boga mi, valjda pred zoru, sta ja znam sto je tebi vruce hahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.