http://fancystreems.com/jsc-6-live-stream.php
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: AS Roma
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odlično Totti izgleda. Ako želiš igrati vrhunski fudbal onda moraš malo smršati kako ulaziš u godine. Očigledno je to Francesco shvatio
Biće još linkova, kako sam promijenio browser mogu čak gledati streamove aktivno, wow. Poslije možda i pogledam aBd Juventus, da vidimo taj novi Juve.
Biće još linkova, kako sam promijenio browser mogu čak gledati streamove aktivno, wow. Poslije možda i pogledam aBd Juventus, da vidimo taj novi Juve.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tesko da ces sta vidjeti. Najavljen je neki izmiksan sastav. Nema dosta prvotimaca.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:Tesko da ces sta vidjeti. Najavljen je neki izmiksan sastav. Nema dosta prvotimaca.
Ne znam za tačni sastav Rome, no sigurno će tu biti dosta igrača koji će igrati i u Seriji A u početnih 11.
Što se tiče Juventusa, Llorente i Tevez najavljeni, tako da mi je to dovoljno
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sopcast HD linkovi za one koji namjeravaju pratiti:
sop://broker.sopcast.com:3912/140697" onclick="window.open(this.href);return false; (engleski)
sop://broker.sopcast.com:3912/138777" onclick="window.open(this.href);return false; (ukrajinski).
Fin sastav, samo se nadam da Pjanić neće na krilu igrati.
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Bradley, Strootman, Florenzi; Pjanic, Tallo, Totti.
sop://broker.sopcast.com:3912/140697" onclick="window.open(this.href);return false; (engleski)
sop://broker.sopcast.com:3912/138777" onclick="window.open(this.href);return false; (ukrajinski).
Fin sastav, samo se nadam da Pjanić neće na krilu igrati.
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Bradley, Strootman, Florenzi; Pjanic, Tallo, Totti.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
sto je odgodena tekma?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo jos jedan
http://www.viponlinesports.eu/football/ ... nline.html
http://www.viponlinesports.eu/football/ ... nline.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
MLS All-Star v AS Roma
AS Roma
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Bradley, Strootman, Florenzi; Pjanic, Tallo,Totti
AS Roma
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Bradley, Strootman, Florenzi; Pjanic, Tallo,Totti
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Nemojte mi reći da je kao u NBA ligi gdje počinje sve 20-30 minuta kasnije
Na mom streamu reklame.
Na mom streamu reklame.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Evo počinje sad.
http://pokit.org/get/?fa0968800d399bde8 ... 48539b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?fa0968800d399bde8 ... 48539b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Hajde da gledam malo Pjanica i De Sanctisa. 
Vodi Roma,bravoooo

Referee cam. Šta bi mi bez Amerikanaca
Odlična atmosfera na stadionu, komentatori odlični i 0:1 za Romu. Crtaju i u live prenosu
Odlična atmosfera na stadionu, komentatori odlični i 0:1 za Romu. Crtaju i u live prenosu
Ko je ovo asistirao ja ne vidim nista stream mi k k k k
Sve je spica jos samo da vidim De Rossija i Maicona u drugom i meni predobroNeutral je napisao/la:Referee cam. Šta bi mi bez Amerikanaca![]()
Nemam pojma ko je tačno asistirao, no autogol je u pitanju. Novo pojačanje Rome je
Kakav pas Tottija do Florenzija koji promašuje odličnu priliku. Totti je
Pjanić na poziciji zadnjeg veznog
Kakav pas Tottija do Florenzija koji promašuje odličnu priliku. Totti je
Pjanić na poziciji zadnjeg veznog
Stvarno bi bilo steta da ovakav totti ide u penziju naredne godine , malo je igraca koji u godinama igraju ovako kapa dole fkt ...EDIT pjana pokupi henrija hahahah
- Unknown Genius
- Kontakt:
Torosidis aka Gary Neville.
Miralem Pjanić, najsigurnije noge Evrope
Totti, we see a magician on work.
Kakvi su ovo dresovi kod Rome ? Ljudi kao da su tek izašli iz bazena. Uglavnom utakmica je solidna, Totti dijeli lopte kao na igrici, Strootman odličan, a Bradley je čisti zadnji vezni. Možete pljuvati po njemu, no momak daje na svakoj utakmici svoj maksimum.
Miralem Pjanić, najsigurnije noge Evrope
Totti, we see a magician on work.
Kakvi su ovo dresovi kod Rome ? Ljudi kao da su tek izašli iz bazena. Uglavnom utakmica je solidna, Totti dijeli lopte kao na igrici, Strootman odličan, a Bradley je čisti zadnji vezni. Možete pljuvati po njemu, no momak daje na svakoj utakmici svoj maksimum.
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 5 gostiju.