2. kolo Premijer lige

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Armageddon2012
Kontakt:

Re: 2. kolo Premijer lige

Post Postao/la Armageddon2012 » 31 jul 2013, 15:10

ZRINJSKI RUDAR 1-rudar baš tanko djelovao u prvom kolu
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK 1-ovdje bi najbolji fazon bio da željo uz lepršavu igru demolira travnika 5-0,pa da navijači kažu yebo amara,eno ga tamo,sa njim smo uvijek travnika pobjeđivali na silu :lol:
BORAC VITEZ X-biće super utakmica,2-2 najrealnije...
RADNIK ZVIJEZDA 1-zvijezda me razočarala,ne mogu akcije napraviti protiv B tima željezničara
SLAVIJA SARAJEVO 2-sarajevo u pozitivnom kontrašoku nakon ispadanja u evropi,sad sve neke dobre vijesti..
LEOTAR MLADOST 2-najsigurniji tip kola
ČELIK OLIMPIC X-opet 1-1
ŠIROKI B. VELEŽ 1-po navici..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 31 jul 2013, 15:55

Zrinjski - Rudar - 1
Zrinjski je jednostavno kvalitetniji tim, bolji su od Rudara, mada u Zrinjskog ne znaju igrati fudbal u posljednje vrijeme, samo što imaju malo čvrstu odbranu, i to je to. Domaći je teren, biće malo teže doći do pobjede u odnosu na to kako su igrali u posljednje vrijeme, i da igrači nisu baš happy. No vidjećemo.

Željezničar - Travnik - 1
Željo bi trebao pobjediti, i to rutinski. Željo je kvalitetniji tim, i još dolazi pojačanje, a to je Amar Osim i najbolji igrač Muamer Svraka.

Borac - Vitez - 1
Nema se puno reći, dolazi novi premijerligaš, i vidim rutinsku pobjedu Borca.

Radnik - Zvijezda - 2
Gledao sam kako je Zvijezda igrala protiv Želje, bio ravnopravan protivnik, i zato ne vidim zašto ne bih pobjedili Radnika. Biće vrlo čvrsta i teška utakmica, ali mislim da će Zvijezda doći do trijumfa i tj. minimalna pobjeda.

Slavija - Sarajevo - 2
Sarajevo pobjedio Zrinjskog, što znači da će oni doći u Mostaru sa više samopouzdanjem, dok je Slavija nesretno izgubila 2:1 protiv Veleža i zato vidim rutinsku pobjedu Sarajeva.

Leotar - Mladost - X
Nekvalitetna utakmica, mislim da je Leotar najlošija ekipa u Premijer Ligi, siguran sam da će biti dosadna utakmica, črvsta i nekvalitetna igra će donijeti remi.

Čelik - Olimpic - X
Olimpic igra odlično, i pokazali su dominaciju protiv Leotara. Olimpic ima za mene odličnog trenera Jusufbegovića, on će spremiti dobru taktiku protiv isto odličnog Čelika. I zato će biti teška utakmica sa malo golova, i vidim to kao remi.

Široki B. - Velež - 1
Široki je u vrhu Premijer Lige, što se tiče kvalitet i trenera. Igraju protiv motivisanog Veleža, mislim da će se utakmica završiti sa minimalnom pobjedom Širokog Brijega.
Za sve ti hvala Amare!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jul 2013, 16:24

Zrinjski - Rudar 1 (0-2 golova)
Željezničar - Travnik 1
Borac - Vitez 1 (Mada, Moglo bi ovo i 0-0, Vitez zna bunkerisat)
Radnik - Zvijezda x2 (Zvijezda kvalitetnija)
Slavija - Sarajevo 1 (Slavija jača ekipa dosta, a Sarajevo ne blista nešto)
Leotar - Mladost gg (ovo je najteže prognozirati, oba daju gol možda xD)
Čelik - Olimpic 1 (Čelik mora ovo uzeti)
Široki - Velež 1 (Široki će biti umoran, tako da je ovde sve moguće)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 jul 2013, 16:26

Armageddon2012 je napisao/la:ZRINJSKI RUDAR 1-rudar baš tanko djelovao u prvom kolu
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK 1-ovdje bi najbolji fazon bio da željo uz lepršavu igru demolira travnika 5-0,pa da navijači kažu yebo amara,eno ga tamo,sa njim smo uvijek travnika pobjeđivali na silu :lol:
BORAC VITEZ X-biće super utakmica,2-2 najrealnije...
RADNIK ZVIJEZDA 1-zvijezda me razočarala,ne mogu akcije napraviti protiv B tima željezničara
SLAVIJA SARAJEVO 2-sarajevo u pozitivnom kontrašoku nakon ispadanja u evropi,sad sve neke dobre vijesti..
LEOTAR MLADOST 2-najsigurniji tip kola
ČELIK OLIMPIC X-opet 1-1
ŠIROKI B. VELEŽ 1-po navici..
Ako je b.tim Zelje ne igranje 3-4.igrača koja su igrala Europu,po tebi,koji je Zvijezdin tim ne igranje 2 ponajbolja igrača Zvijezde :?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 31 jul 2013, 16:29

pa nisam ti ja baš neka enciklopedija za želju,ali siguran sam da nisu igrali ovi povrijeđeni kvesić,zolotić,škaljić,b.čolić,a čitao sam i da nije igrao ni naš bivši igrač bućan,vjerovatno i još neki,a to je skoro cijeli tim od idealnog željezničara ove sezone...zato sam napisao B tim..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 31 jul 2013, 17:17

Zrinjski-Rudar 1 Zrinjski se prilično pojačao u ovoj sezoni.Protiv Bugara se nisu osramotili,i imali su veoma dobrih perioda u igri.Prvo pol. u obje utakmice.Ovo je ekipa za borbu za Evropu koja protiv Rudara koji se čupao već u prvom kolu i jedva izvukao zivu glavu protiv Radnika ,nebi trebala imati velikih problema.
Željezničar-Travnik 1Zeljo i ove godine ima tim za titulu .Pokazao je to već na samom početku u Gradačcu i veoma dobrim otporom jakom Plzenu.Travnik je ekipa po onom sto sam vidio protiv Viteza za ispadanje ili tuda negdje tako da je rezultat neminovan.Ubjedljiva pobjeda tima s Grbavice.
Borac-Vitez 1Svi su na početku sezone zaboravili jednu stvar.Banjalučani i pored ogromnih finansijskih problema imaju jaku ekipu i strašne igrače.To se razbilo Čeliku o glavu i nisu ih uspjeli dobiti ni pred fanatičnim svojim navijačima.Vitez je u Travniku pokazao 2 lica.Jest da su nastupili bez dosta igrača ,ali imam utisak da je to ekipa koja treba prebroditi dječije bolesti ove lige i igrati puno hrabrije.Ni sami mozda nisu svjesni koliko mogu.Šta će pokazati u B.Luci veliki je upitnik ,ali nije ovo baš toliko siguran kec koliko svi misle.Vidjećete...Mozda najbolja utakmica kola.
Radnik-Zvijezda 1Dva tima koja su identičnog kvaliteta.Zbog starta u prvom kolu mislim da će Radnik dobiti.Vidjeo se da su tim za sredinu tabele,a u takvoj situaciji neće respektovati Zvjezdu što bi mogla biti ta prevaga.Zvjezda je imala nezgodan start protiv Želje i samopouzdanje im je sigurno malo poljuljano.Ali neće biti lako ,minimalna pobjeda Radnika.
Slavija-Sarajevo XX zbog svega što se dešavalo timu s Koševa.Mozda bi prognozirao i keca ,ali zbog tradicije u Lukavici ipak mislim da je miroljubiv kraj najrealniji.
Leotar-Mladost XLeotar je po svim ocjenama loš ove sezone,a novi premijerligaš osokoljen bodom iz utakmice sa Širokim gdje niko, pa ni sam u njih nisam vjerovao moze još jednom ne izgubiti.Najbolja utakmica gdje će se vidjeti jesu li te priče oko Leotara osnovane ili ne.
Čelik-Olimpic 1Čelik će na noz ići ovu utakmicu i ne dajem olimpiku nikakvu šansu ovdje.Prvo Čelik je bolji.Drugo znaju da samo pobjeda moze poništiti relativni neuspjeh protiv Borca.Treće ako i ovo ne dobiju onda se stvarno ne trebaju ničem nadati.Lično igram ovo na kladionici.
Široki B.-Velež1Iako oprez sa ovim kecom.Siroki vjerovatno gubi od Udinezea sutra i pitanje u kakvom će raspolozenju dočekati meč sa Mostarcima koji imaju solidnu ekipu koja će lošije izdanje tima s Pecare znati iskoristiti.E sad da nije meča sa Udinezeom sutra u Zenici bez razmišljanja bih rekao kec.To je što se kvaliteta tiče na strani domaćina.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 31 jul 2013, 18:18

Zrinjski - Rudar 2 U 90+ Rudar daje gol za pobjedu, junior Nermin Hodzic daje gol...
Željezničar - Travnik 1 Rutinski
Borac - Arsenal 1 Borac ce da spusti na zemlju Wengerove momke :lol:
Radnik - Zvijezda 1 Domacinski iz penala
Slavija - Sarajevo 2 Komsijski onako, na kraju 10 gajbi piva za igrace i tjt
Leotar - Mladost 2 Euforija udarila ove, umjesto premije svakom po dva bika, izginuce na terenu...
Čelik - Olimpic 1 Basta ce ostati duze u Zenici, pomoce Celiku dace gol sa tribina
Široki - Velež 1 Wagner daje 6,7 golova za sigurnu pobjedu
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

SkozaZe
Kontakt:

Re: 2 kolo Premijer lige

Post Postao/la SkozaZe » 31 jul 2013, 18:26

dexteron je napisao/la: ČELIK - OLIMPIC x2 (Celik po imenima mozda i bolji, ali treba vremena dok se uigraju, a Olimpic u gostima najbolja ekipa izuzev najbolje 3 ekipe u ligi)

8-)
Koje uigravanje :lol: :lol: pa Celik je jedina ekipa koja je uspjela zadrzati sve igrace iz prosle sezone

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 31 jul 2013, 19:29

vrlo realna dvica u Zenici!

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 31 jul 2013, 21:47

amypitar je napisao/la:Prognoza rezultata :?:

ZRINJSKI RUDAR 2/1 gost vodio na pol.a domacin pobijedio kvota 1.40 :D
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK trodupli hendikep 6:0
BORAC VITEZ (mala barcelona) 1:2 posjed lopte 25%-75%
RADNIK ZVIJEZDA zar su oni u PL? :lol: kečina isto kuća!
SLAVIJA SARAJEVO 0:0 više crvenih kartona nego žutih!
LEOTAR MLADOST prekid u 37 min. zbog vručine (44*c)
ČELIK OLIMPIC odgođena zbog sljedećeg kola vitez-željo,da se teren sačuva zbog igre "male barce" da mogu razvalit želju ;) pobjeda čelika,normala!!!
ŠIROKI B. VELEŽ
nisu gosti doputovali pokvario im se avion :oops: 1:0 rutinski.....
Godine prolaze jubav ostaje...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 jul 2013, 23:22

ČELIK OLIMPIC odgođena zbog sljedećeg kola vitez-željo,da se teren sačuva zbog igre "male barce" da mogu razvalit želju ;) pobjeda čelika,normala!!!
Mada ti je kompleksaška prognoza, kako bi (i što bi) Čelik čuvao teren Bilinog polja ako Vitez igra na Kamberovića polju?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 31 jul 2013, 23:52

anonimni je napisao/la:
Mada ti je kompleksaška prognoza, kako bi (i što bi) Čelik čuvao teren Bilinog polja ako Vitez igra na Kamberovića polju?
Tako se priča...oni će igrati ovu na kamb.polju jer će svakako namlavit Olimpica,a Vitezu zbog načina njegove igre odgovara što bolji travnjak!
Godine prolaze jubav ostaje...

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 31 jul 2013, 23:59

ZRINJSKI RUDAR 1 - bez puno pametovanja, Zrinjskom prva 3 u sezoni
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK 1 - za amawa ce sve da ucine
BORAC VITEZ 1 - poslije Zenice, Borac uzima 3 bona, 2 razlike
RADNIK ZVIJEZDA x - ni tamo ni vamo
SLAVIJA SARAJEVO 2 - 2 razlike bez problema, uz nova 3 igraca, pobjeda bez ikakvih problema
LEOTAR MLADOST x - poslije SB, Mladost i ovdje neporazena
ČELIK OLIMPIC 1- Kajkut rjesava hladno
ŠIROKI B. VELEŽ x - SB umoran, Velez ce da iskoristi
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 avg 2013, 00:08

Ave kecevi ko kuce, mozda Olimpik i Pitari sta otkinu

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 01 avg 2013, 00:13

lisander je napisao/la:Ave kecevi ko kuce, mozda Olimpik i Pitari sta otkinu
Mislim da jos Zvijezda i Mladost mogu napraviti nešto. Zvijezda standardno neugodan protivnik, a Mladost napravio čudo protiv Širokog. Sve u svemu, biće veoma zanimljivo kao i uvijek :mrgreen:
Za sve ti hvala Amare!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 avg 2013, 00:23

white1950 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Tako se priča...oni će igrati ovu na kamb.polju jer će svakako namlavit Olimpica,a Vitezu zbog načina njegove igre odgovara što bolji travnjak!
O čemu ti pišeš više? :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 avg 2013, 00:27

ZRINJSKI RUDAR 1 tesko ovo zrinjski uzima, 1-0
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK 1 2-0
BORAC VITEZ 1 tesko ovo borac uzima, 1-0
RADNIK ZVIJEZDA X cist X, 1-1
SLAVIJA SARAJEVO X cist X i ovdje 1-1
LEOTAR MLADOST X2, ovdje dvoznak nece ovo leotar uzeti najvise ide na X
ČELIK OLIMPIC 1 ovdje takodje gutavo, 2-1
ŠIROKI B. VELEŽ X ovdje X cist siroki umoran

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 avg 2013, 00:30

ZRINJSKI RUDAR 1 kvalitetniji plemici
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK 1 rutinski sampioni 8-)
BORAC VITEZ 1 sumari iz penala
RADNIK ZVIJEZDA 1 zvijezda taraba
SLAVIJA SARAJEVO 1 slavija jaka kuci, a divovi slabi na strani
LEOTAR MLADOST 1 stari prijatelji ce uzeti novajlije
ČELIK OLIMPIC x2 kvalitetniji vukovi, ali moguca je kradja pa je zato dvoznak
ŠIROKI B. VELEŽ 1x bolji siroki, al nije los vehlez
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 01 avg 2013, 04:53

ZRINJSKI RUDAR 1 (Ni jedni ni drugi nisu ništa posebno, ipak domaćinski kec.)
ŽELJEZNIČAR TRAVNIK 1 (Zna se sve.)
BORAC VITEZ 1 (Borac me ugodno iznenadio na Bilinom Polju, Viteza drma euforija, ali ipak sumnjam da u BL mogu do bodova.)
RADNIK ZVIJEZDA 1 (Ekipe tu negdje po kvalitetu, mislim da će presuditi domaći teren i dobar rezultat iz prvog kola na stranu Radnika.)
SLAVIJA SARAJEVO X (Slavija nimalo lagan protivnik, a Sarajevo i dalje poljuljano zbog blamaže protiv Albanaca, iks najrealniji.)
LEOTAR MLADOST 2 (Mladost trese euforija, a Leotar bi mogao biti nešto kao prošlosezonska Gradina.)
ČELIK OLIMPIC 1 (Čelik ne smije dozvoliti sebi dva domaća neuspjeha, moraju dobiti ovo.)
ŠIROKI B. VELEŽ 1 (Možda i najteži par za igranje. Bez obzira na utakmicu s Udinezeom mislim da će suvi kvalitet presuditi i da Široki ne smije praviti kikseve na svom terenu. Velež je meni lično jako draga ekipa i dosta kvalitetna, ali sumnjam da ovdje mogu do bodova.
Smoke Weed Everyday!

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 01 avg 2013, 06:38

e cuj "moraju" dobit ovo, zar je neuspjeh za Celik izvuc bod protiv Borca :roll: svakako je uspjeh pobjediti, al igrat nerijeseno nije neuspjeh, kao sto i Olimpic mozda izvuce bod, to bi bio strasan vjetar u leđa za dalje, svakako smo prvi jos uvjek :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.