NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ubijeden sam da sutra Udine I ako pobijede nece slaviti vise od 1 razlike. Nemojte se nadati da ce vas podcjeniti, to Italijani nikad ne rade I svakog respektuju. Isto tako igraju onoliko koliko je dovoljno, znaci nece tu biti neke golijade. Mislim da ce biti 1:1 ili 0:0.
U svakom slucaju sretno Sirokom, nije mala stvar za nase uslove ugostiti jednu zivucu legendu kkav je A. Di Natale, zasluzili ste ovaj dvomec I zato uzivajte dok traje.
Naprijed Plavi!
U svakom slucaju sretno Sirokom, nije mala stvar za nase uslove ugostiti jednu zivucu legendu kkav je A. Di Natale, zasluzili ste ovaj dvomec I zato uzivajte dok traje.
Naprijed Plavi!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Greenfingers
- Kontakt:
Sretno Široki, iskreno, ne nadam se prolazu, to bi bila senzacija decenije, ali, eto, vjerujem da mozete proci da se ne obrukate, kao sto je i Željo protiv Plzena, u svakom slučaju, sa srećom 

laganih 0 3
Ne kazem da ne respektuju svoje protivnika, no Italijani su od top 10 evropskih liga najpoznatiji da Evropa Ligu uzimaju kao nesto sto moraju, a ne zele i to mnogo vise nego svi ostali. Nisu ni Englezi toliko bolji od njih, ali naspram Italijana su opet mnogo ozbiljniji sto se tice Evropa Lige.muXmania je napisao/la:Ubijeden sam da sutra Udine I ako pobijede nece slaviti vise od 1 razlike. Nemojte se nadati da ce vas podcjeniti, to Italijani nikad ne rade I svakog respektuju. Isto tako igraju onoliko koliko je dovoljno, znaci nece tu biti neke golijade. Mislim da ce biti 1:1 ili 0:0.
Ajmoooooooooooooooooo!
Vidim se u Zenici narode!
Još malo pa krećemo prema tamo na zagrijavanje za utakmicu godine
Vidim se u Zenici narode!
Još malo pa krećemo prema tamo na zagrijavanje za utakmicu godine

Jeste da ih gotovo nikad ne podrzavam osim u Evropskim utakmicama,pored toga SRETNO PLAVI s SIROKOG..
Prognoza 1-0 za Siroki ,u najgorem slucaju 1-1
Prognoza 1-0 za Siroki ,u najgorem slucaju 1-1
Sretno veceras Siroki,
Pozdrav Gradacac
Pozdrav Gradacac

2.75 na 1x,valja oprobati 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 01 avg 2013, 09:56, ukupno mijenjano 4 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Strogo navijački, nema štadenirob je napisao/la:laganih 0 3

Još se osjete traume od Kukesija. Ja znam da je tebi teško rezumjeti ili porediti ekipe. Igramo istu ligu, ako je Kukesi onako jaki kakve li su Udine!!Pašalić je napisao/la:Strogo navijački, nema štadenirob je napisao/la:laganih 0 3

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
maxmore je napisao/la:Još se osjete traume od Kukesija. Ja znam da je tebi teško rezumjeti ili porediti ekipe. Igramo istu ligu, ako je Kukesi onako jaki kakve li su Udine!!Pašalić je napisao/la:Strogo navijački, nema štadenirob je napisao/la:laganih 0 3

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Momci, vidimo se u Zen'ci.
Tko zeli ici ili zna netko da zeli ici, a nema prijevoza, neka mi se javi sto prije.
ŽIVOT ZA ŠIROKI!

Tko zeli ici ili zna netko da zeli ici, a nema prijevoza, neka mi se javi sto prije.
ŽIVOT ZA ŠIROKI!
...Život za Široki...
Hoće li biti kakvog prijenosa na TV-u.
Sretno večeras. Ne znam koliko će vas bit u zenici valjda će Široki imati podršku, znam da igra moja sloboda ja bih već bio na stadionu
Sretno večeras. Ne znam koliko će vas bit u zenici valjda će Široki imati podršku, znam da igra moja sloboda ja bih već bio na stadionu

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... -udineseom" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sretno momci,samo hrabro !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Sretno vam veceras! 

Hit dana:Pehilj