Što je tuga, a Čapljić je ekstra trener naš igrač zna našu igru i ostalo lako će se uklopiti u naš sistem jer gaji fudbal kao naš. Pa amar ga kao sportski direktor dovodi za trenera.CARSON je napisao/la:informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Najveći klub kojeg je vodio Radnički KragujevacCARSON je napisao/la:informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga
Ja te volim, volim Željo..
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Nije lose ovo, ovo ce biti nesto ko Manchester United Ferguson otisao a Moyes trener medjutim Fergie se idalje pitaCARSON je napisao/la:informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga
odkle vam sve te silne informacije

nije to lose nego me samo zanima razlog zbog kojeg Osim ostaje mozda da izvuce svoje pare pa da razligu ili ?Stavkafcz je napisao/la:Što je tuga, a Čapljić je ekstra trener naš igrač zna našu igru i ostalo lako će se uklopiti u naš sistem jer gaji fudbal kao naš. Pa amar ga kao sportski direktor dovodi za trenera.CARSON je napisao/la:informaciju koju sam ja dobio jest da ce Capljic biti trener a Amar sportski direktor tuga
Nekako ovo mirise na tihi odlazak, ako se ispostavi ovo za sportskog direktora tacnim to je po meni samo zato da se Dzelo i slicni sacuvaju od navijaca i da "ostave" Amara u klubu radi mira u kuci.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Amar ako se odluci za ovakav potez onda je to zbog toga sto on ima osjecaj da moze vise uraditi na toj funkciji nego trenutni sportski direktor koji nije u stanje marke u klub donijeti.
Capljic je dobar trener i vjerujte mi da necemo biti nista slabiji cak sta vise jaci cemo biti sa Amarom na funkciji sportskog direktora.
Capljic je dobar trener i vjerujte mi da necemo biti nista slabiji cak sta vise jaci cemo biti sa Amarom na funkciji sportskog direktora.
-
batigol777
- Kontakt:
Neka vas Manijaci neće Amar nigdje ,čovjek hoće malo odmora znateli vi kakav je zamor ova naša liga.Čovejk odmori koji dan i na klupu opet. Nemože on bez svog Želje šta je vama da on nečuje huk navijača smrš biza hevtu garant
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- SarajlijaTM
Mislim da ove info ni sam Amar ne zna
Hahahahahaha
Hej, u pola sata Čapljić postade Moyes hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Hahahahahaha
Hej, u pola sata Čapljić postade Moyes hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Dzelo metilj fol direktor, sta on radi godinama. Ovakvi rezultati ne moze da nadje gen sponzora, da ne pricamo o drugim stvarima. Treba to otjerati, fol on izjave daje ko ostaje ko ide, on razgovor obavio s pehiljom, nesto se prsi,....tako sam ga gotivio nekad a tako mi je odvratan sad da je to nevjerovatno. Treba mu dati do znanja u nedjelju sta se misli o njemu. A pismo navijaca kao da je upuceno njemu. Buki nije tu, Gredic je svjez na ovoj poziciji, Amar nije sigurno, znaci on je.
Pa ko vam baca ublehe tih razmjera ne znam....
Amar je i sad trenutno sportski direktor tj. tu funkciju obavlja zajedno sa trenerskom, a te 2 funkcije su onda spojene u menadjersku.... A Amar Osim je menadjer kluba...
I kakvi Capljici i sl. treneri.... Amar ako se zasitio trenerskog posla, nece sigurno sjediti skrstenih ruku i dovoditi trenerske diletante i pocetnike vec ce to biti neko iskusno i provjereno trenersko ime sa kojim ce raditi u koheziji....
Amar je i sad trenutno sportski direktor tj. tu funkciju obavlja zajedno sa trenerskom, a te 2 funkcije su onda spojene u menadjersku.... A Amar Osim je menadjer kluba...
I kakvi Capljici i sl. treneri.... Amar ako se zasitio trenerskog posla, nece sigurno sjediti skrstenih ruku i dovoditi trenerske diletante i pocetnike vec ce to biti neko iskusno i provjereno trenersko ime sa kojim ce raditi u koheziji....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
[youtube][/youtube]
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Nista dok Amar u subotu ne izadje sa zvanicnim saopstenjem.
- zeljo4life
- Kontakt:
**** te mi pisemo o Dzeli ko da je neki qrac u klubu i ko da ga neko nesto pita....mi do sada fakticki nismo ni imali sp. Direktora,Dzelo popunjavo mjesto...po meni jedno od vaznijih pozicija u klubu,ako ne i najvaznija,ubila se za Sefa,davno smo ovaj potez morali povuci,Sef ce imati vise moci i mogucnosti...ako je sve ovo planirano i ako nije na silu,sto se iskreno nadam....1L8F9C2 je napisao/la:Nekako ovo mirise na tihi odlazak, ako se ispostavi ovo za sportskog direktora tacnim to je po meni samo zato da se Dzelo i slicni sacuvaju od navijaca i da "ostave" Amara u klubu radi mira u kuci.
Amare hvala ti...
MrMuscle je napisao/la:Pa ko vam baca ublehe tih razmjera ne znam....
Amar je i sad trenutno sportski direktor tj. tu funkciju obavlja zajedno sa trenerskom, a te 2 funkcije su onda spojene u menadjersku.... A Amar Osim je menadjer kluba...![]()
magarac ne baca meni niko nikakve ublehe i nikad se nisam pravio da znam neke stvari jer nisam balavac
100% Amar nece vise biti trener vec sportski direktor
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Opet Susic pozvao Svraku u reprezentaciju aj sto ga guramo!!!
Svraka kakav god u reprezentaciji davao golove, reakcija se traži, a u prilog mu ide i to da on i nije zadužen za golove, neka Svrake, fala Bogu.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Opet Susic pozvao Svraku u reprezentaciju aj sto ga guramo!!!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
veze ti nemaš o fudbaluCARSON je napisao/la:magarac ne baca meni niko nikakve ublehe i nikad se nisam pravio da znam neke stvari jer nisam balavac
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:veze ti nemaš o fudbaluCARSON je napisao/la:magarac ne baca meni niko nikakve ublehe i nikad se nisam pravio da znam neke stvari jer nisam balavac
Kakve su debilcine na ovom forumu ja to nemogu da vjerujem
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
England je napisao/la:Svraka kakav god u reprezentaciji davao golove, reakcija se traži, a u prilog mu ide i to da on i nije zadužen za golove, neka Svrake, fala Bogu.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Opet Susic pozvao Svraku u reprezentaciju aj sto ga guramo!!!
Ispravka evo sada na stranici Svraka nije dobio pozvi u reprezentaciju.
Nadam se da ce sada doci malo pameti i poceti da igra kako zna a ne da glumi neku zvijezdu i da bude po nekim raznim nigdje veze emisijama.