najgore od svega je to sto on misli da ima nekog smisla za humor, naravno uz to sto je kules i felgamadridist je napisao/la:Ono kad sam sinoć napisao da baljezgaš,evo rista ,ogledni primjer usranog postanja,muškarci to ne bi trebali raditi.barca_87 je napisao/la: ronaldova osjecanja su sada povrijedjena
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hvala tamam sa Mukabele kad se vratim da pogledam.madridist je napisao/la:Sutra ujutro u 4:30.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Evo nas.barca_87 je napisao/la:[gdje su oni sto su se pravili pametni pa govorili nema sanse da bude 100 miliona ,da bude veci iznos od transfera ronalda.a eto na kraju cak i 120
Sad ti dokazi da je Madrid dao tih 120 miliona ako ti nije neki problem i ja se pospem pepelom. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
sta se ti uvijek javljasLenBias je napisao/la:najgore od svega je to sto on misli da ima nekog smisla za humor, naravno uz to sto je kules i felga :lol:madridist je napisao/la:Ono kad sam sinoć napisao da baljezgaš,evo rista ,ogledni primjer usranog postanja,muškarci to ne bi trebali raditi.barca_87 je napisao/la: ronaldova osjecanja su sada povrijedjena

svakom si loncu poklopac ,od*ebi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ma sta ja znam, krampa napisa ko da je to gotovo ,il bezze baljezga il poznaje peru pa zna prije svih nas o transferu baleaRickBlaine je napisao/la:Evo nas.barca_87 je napisao/la:[gdje su oni sto su se pravili pametni pa govorili nema sanse da bude 100 miliona ,da bude veci iznos od transfera ronalda.a eto na kraju cak i 120
Sad ti dokazi da je Madrid dao tih 120 miliona ako ti nije neki problem i ja se pospem pepelom. :kava:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Hegemonista
- Kontakt:
Ni WR transferi ne mogu zamagliti činjenicu da je Perica neuspješan predsjednik kada se uzme u obzir potrošen novac i osvojeni trofeji. Ako se madridisti ne žale, nećemo ni mi, pero bueno. :kava:
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Postoje svega 2-3 igraca koja mogu pojacati Real - jedan od njih je upravo Bale. Jeste preskup, ali Madrid je vazda imao para i oni ce za godinu-dvije i zaboraviti koliko je Bale kostao.
Problem ce biti u tome ukoliko Bale ne ponovi sezonu iz Tottenhama. Dakle, ako njegova statistika ne bude na zeljenom nivou - bice proglasen vecim promasajem od Chelseajevog Shevchenka, Barceloninog Ibrahimovica i slicnih igraca koji su dosli sa etiketom "najboljih napadaca na svijetu", a na kraju nisu pokazali nista. Da me bukvalisti ne bi napali, znam da Bale nije napadac.
Naravno, ovo sve govorim(o) uz pretpostavku da ce cijena biti preko 100 miliona Eura. Ma i preko 80 je previse, ali treba znati ko se nalazi na drugoj strani i kako izgledaju pregovori koje obavlja upravo Levy. Jbg, covjek zna znanje i to je to.
Problem ce biti u tome ukoliko Bale ne ponovi sezonu iz Tottenhama. Dakle, ako njegova statistika ne bude na zeljenom nivou - bice proglasen vecim promasajem od Chelseajevog Shevchenka, Barceloninog Ibrahimovica i slicnih igraca koji su dosli sa etiketom "najboljih napadaca na svijetu", a na kraju nisu pokazali nista. Da me bukvalisti ne bi napali, znam da Bale nije napadac.
Naravno, ovo sve govorim(o) uz pretpostavku da ce cijena biti preko 100 miliona Eura. Ma i preko 80 je previse, ali treba znati ko se nalazi na drugoj strani i kako izgledaju pregovori koje obavlja upravo Levy. Jbg, covjek zna znanje i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ne bi bilo loše ni Suareza dovest ,te ga prilikom prvog clasica napućkat da pojede magarca alvesa(zbog one sramotne glume)
.
Inače evo pozvanih za večerašnji duel
Goalkeepers
Diego López, Jesús y Tomás Mejías.
Defenders
Pepe, Coentrão, Carvajal, Nacho, Mateos y Casado.
Midfielders
Khedira, Özil, Kaká, Modric, Di María, Isco, Casemiro y Cheryshev.
Forwards
Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata
Inače evo pozvanih za večerašnji duel
Goalkeepers
Diego López, Jesús y Tomás Mejías.
Defenders
Pepe, Coentrão, Carvajal, Nacho, Mateos y Casado.
Midfielders
Khedira, Özil, Kaká, Modric, Di María, Isco, Casemiro y Cheryshev.
Forwards
Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma kaki isti onaj sa top gun filma val kilmer, ramos mladji buraz.KapioFootball je napisao/la:Vid ga ko Dolph Lundgrenmadridist je napisao/la:Šta ti u dijelu "boli me kurrac za bilo čime vezanim uz barsu" nije jasno?
Goku![]()
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- RickBlaine
- Kontakt:
Bale ne moze podbaciti. Jednostavno je predobar.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 01 avg 2013, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Svako moze, fudbal je takav. Cinjenica je da za tu svotu novca (govorim o tih medijskih 120 miliona) ljudi ocekuju Messija i Ronalda u jednom. Morat ce tu biti dvostruki broj golova i asistencija, a ne da ga na kraju pojedinci izvlace recenicom "al' imao je par prodora, no Benzema je promasio". Jednostavno, u ovakvim transferima su jednako vazni i statistika i opci dojam. Ovo drugo ce Bale sigurno poloziti desetkom, ali ovo prvo ce biti jako tesko. Tako to barem ja vidim.RickBlaine je napisao/la:Bale ne moze podbaciti. Jednostavno je predobar.
Al' zamisli samo situaciju kad protivnici izvode korner.
Btw, topic se pretvara u gay slikovnicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog, nisi u pravu,Cristiano je zaslužio da ovom pdf-u ima svaki dan prostor.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma zayebavam se, znam da vi to postavljate zbog Ria_Ferdyja. 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 39276.html
samo se nadam da Morata ipak nece biti ukljucen u transfer,nek dadnu pare bmk,ali nemojte bisere davati i daj Boze da ovo vise bude ozvaniceno poceo sam da ga sanjam jbte
samo se nadam da Morata ipak nece biti ukljucen u transfer,nek dadnu pare bmk,ali nemojte bisere davati i daj Boze da ovo vise bude ozvaniceno poceo sam da ga sanjam jbte
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na kraju će Madrid platit Balea a Tottenham Coentraoa i to je to.Nema teorije da se Morata makne milimetar od kluba.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- KapioFootball
- Kontakt:
joj da upravu si, ja pomjeso imena...PEP je napisao/la:ma kaki isti onaj sa top gun filma val kilmer, ramos mladji buraz.KapioFootball je napisao/la:Vid ga ko Dolph Lundgrenmadridist je napisao/la:Šta ti u dijelu "boli me kurrac za bilo čime vezanim uz barsu" nije jasno?
Goku![]()
HALA MADRID!!!
- RickBlaine
- Kontakt:
@Monolog.
A ne znam, kad napravis nekakav presjek njegovih utakmica u Tottenhamu, djeluje prakticki nemoguce da ce podbaciti. Mislim, vjerojatnoca njegovog uspjeha je izrazito veca nego vjerojatnoca njegovog neuspjeha u Madridu. Takvim igracima kao sto je Bale prilagodba fakticki nije ni potrebna. Samo mu daj loptu i on ce mljet jer je senzacionalan igrac.
Statistika? Madrid od njega, madridska publika nece ocekivati astronomske brojke kao sto to ima Ronaldo. Jos uvijek je rano za to. Dvadesetak golova uz pokoju asistenciju uz odlicne nastupe u velikim utakmicama gdje bi rasteretio Ronalda bi bilo sasvim dovoljno. A opci dojam ce svakako zavisiti i od uspjeha kolektiva. Uz to, on je svakako i zalog za buducnost, Ronaldo se polako blizi tridesetoj i Bale bi za koju godinu trebao postati apsolutni vladar Bernabeua. Pa cak i da podbaci jednu sezonu (prvu) nije toliko strasno jer svi znamo da je on predoredjen za uspjeh i da ce ga sigurno imati, bez obzira, dosao u Madrid ili ne.
Eh da. Ta kontra. Mozebitno, to bi prema nekim referencama koje obojica imaju trebala biti najbolja kontra u povijesti sporta.
Zamisljam Cigalbu kako ga pokusava povuc za dres, on ga samo odtrgne i nastavi, a ovaj za njim legne
A ne znam, kad napravis nekakav presjek njegovih utakmica u Tottenhamu, djeluje prakticki nemoguce da ce podbaciti. Mislim, vjerojatnoca njegovog uspjeha je izrazito veca nego vjerojatnoca njegovog neuspjeha u Madridu. Takvim igracima kao sto je Bale prilagodba fakticki nije ni potrebna. Samo mu daj loptu i on ce mljet jer je senzacionalan igrac.
Statistika? Madrid od njega, madridska publika nece ocekivati astronomske brojke kao sto to ima Ronaldo. Jos uvijek je rano za to. Dvadesetak golova uz pokoju asistenciju uz odlicne nastupe u velikim utakmicama gdje bi rasteretio Ronalda bi bilo sasvim dovoljno. A opci dojam ce svakako zavisiti i od uspjeha kolektiva. Uz to, on je svakako i zalog za buducnost, Ronaldo se polako blizi tridesetoj i Bale bi za koju godinu trebao postati apsolutni vladar Bernabeua. Pa cak i da podbaci jednu sezonu (prvu) nije toliko strasno jer svi znamo da je on predoredjen za uspjeh i da ce ga sigurno imati, bez obzira, dosao u Madrid ili ne.
Eh da. Ta kontra. Mozebitno, to bi prema nekim referencama koje obojica imaju trebala biti najbolja kontra u povijesti sporta.
Zamisljam Cigalbu kako ga pokusava povuc za dres, on ga samo odtrgne i nastavi, a ovaj za njim legne
Otegla se sapunica Bale isto kao i za LUku prošle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.