Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- karlovacko
- Kontakt:
Re: Chat
vozdra masvi ljoze pionsam . 
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ako ništa, ne moraš ih prati, sami su se opraliinsider je napisao/la:Sada je pod suh, ali i dalje je patnja s tepisonima, sve se to sad treba sušiti.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Titova-Juga
- Kontakt:
Desperate Housewives" Marathon... to obavezno pogledam danas cisto da se prisjetim u kakvom odronu od zena danasnje curice traze pravi put u zivotu...NOT
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
@ Dex
Nisam iskusan s tim, pa ne znam bih li se složio s tobom
Nisam iskusan s tim, pa ne znam bih li se složio s tobom
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja evo već 2 sedmice gledamTitova-Juga je napisao/la:Desperate Housewives" Marathon... to obavezno pogledam danas cisto da se prisjetim u kakvom odronu od zena danasnje curice traze pravi put u zivotu...NOT
@anonimni
Tako i meni bilo, pa to je bilo havarija, moro sam đirit u ruke i peri
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BritishCore
- Kontakt:
Jesam to ja dziglipaf ? hahahahDex je napisao/la:Džiglipaf hoćemo l' trčat kad
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ti izmislio nadimak, mora kreator tog nosit taj nadimakBritishCore je napisao/la:Jesam to ja dziglipaf ? hahahahDex je napisao/la:Džiglipaf hoćemo l' trčat kad
Jesi l' dominiro Spotted u zadnje vrijeme ?
- BritishCore
- Kontakt:
Ma banovali me na spottedu hahaah
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Merhaba
British ocemo li opkladu Aspas&Sturridge vs Giroud?
Predlozi ulog
British ocemo li opkladu Aspas&Sturridge vs Giroud?
Predlozi ulog
Ja te volim, volim Željo..
Sad gledam klipove s Iron Maidena sinoc, na kojeg nisam otiso jer sam glupan koji nije pasos izvadio na vrijeme a **** i Hrvatsku i Evropsku Uniju, i tacno bi zaplako 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Napravili fejk profil i komentarišiBritishCore je napisao/la:Ma banovali me na spottedu hahaah
imaš Kaleidoskop, dosta ti je toHeller je napisao/la:Sad gledam klipove s Iron Maidena sinoc, na kojeg nisam otiso jer sam glupan koji nije pasos izvadio na vrijeme a **** i Hrvatsku i Evropsku Uniju, i tacno bi zaplako
Pustiću sunce da topi ljubav!
Suosjecam se sa tobom.Heller je napisao/la:Sad gledam klipove s Iron Maidena sinoc, na kojeg nisam otiso jer sam glupan koji nije pasos izvadio na vrijeme a **** i Hrvatsku i Evropsku Uniju, i tacno bi zaplako
Volio bih cuti Fear of the Dark,Rime of the Ancient Mariner,Trooper etc,etc uzivo .
Covjek kad gleda snimke sa Rock in Rio 2001 se tacno najezi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hoshafka je napisao/la:imaš Kaleidoskop, dosta ti je toHeller je napisao/la:Sad gledam klipove s Iron Maidena sinoc, na kojeg nisam otiso jer sam glupan koji nije pasos izvadio na vrijeme a **** i Hrvatsku i Evropsku Uniju, i tacno bi zaplako
Nullius in verba
Ne treba propuštat koncerte velikih bendova ni pod koju cijenu, neće oni još dugo svirat
. Hoću da pričam djeci za 10-ak godina da sam gledo Metallicu, Maidene i Slayer.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pustiću sunce da topi ljubav!
Koju ti srecu imas......hoshafka je napisao/la:Ne treba propuštat koncerte velikih bendova ni pod koju cijenu, neće oni još dugo svirat. Hoću da pričam djeci za 10-ak godina da sam gledo Metallicu, Maidene i Slayer.
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 47 gostiju.