Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- napolifanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Hahahaha, jao Aston Ville.
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Kako izgubise tako lako! Jaooooooo krivo mi samo tako
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Skroz nepotreban poraz.
Villa je uvijek bila redovna musterija i ovo se moralo dobiti. Ipak, ne izgleda tako lose cijela slika. Vec sam tamo na temi Chelsea napisao da ce biti ovakvih utakmica i kod jednih i kod drugih. Sada slijedi jako dobar raspored za United i mislim da su u mnogo boljoj poziciji od Chelsea. Ovo je dan koji brzo treba zaboraviti. Nije se puno toga promijenilo i trka se moze nastaviti. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
Ma treba se napraviti rekonstrukcija tima. Nani def out,a na njegovo mjesto Obertana. Mlad je i jako,jako puno obecava. Dovesti Hangelanda iz fulhama,te Maicona iz Intera. taj desni bok je problem vec duze vrijeme. Cujem nesto se spominje i Benzema. Iskreno,ne bih imao nista protiv. A moze i Higuain.
Out : Vidic,Kuzcak,Nanni,Park,Berbatov
In: Akinefeev,Maicon (Richards),Benzema (Higuain),Hangeland te David Silva.
--------------------Akinefeev---------------------
Maicon-----Ferdinand-----Hangeland------Evra
--------------Fletcher------Carrick----------------
Obertan---------------------------------------Silva
--------------Benzema----Rooney----------------
Klupa: Foster,Silva,Evans,O'shea,Scholes,Hargraves.Giggs,Macheda,Owen
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa stvarno, htjeti dovesti Benzemu je smjesno a pogotovo Higuainamajestic24 je napisao/la:Ma treba se napraviti rekonstrukcija tima. Nani def out,a na njegovo mjesto Obertana. Mlad je i jako,jako puno obecava. Dovesti Hangelanda iz fulhama,te Maicona iz Intera. taj desni bok je problem vec duze vrijeme. Cujem nesto se spominje i Benzema. Iskreno,ne bih imao nista protiv. A moze i Higuain.

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Trasimaco je napisao/la:Skroz nepotreban poraz.Villa je uvijek bila redovna musterija i ovo se moralo dobiti. Ipak, ne izgleda tako lose cijela slika. Vec sam tamo na temi Chelsea napisao da ce biti ovakvih utakmica i kod jednih i kod drugih. Sada slijedi jako dobar raspored za United i mislim da su u mnogo boljoj poziciji od Chelsea. Ovo je dan koji brzo treba zaboraviti. Nije se puno toga promijenilo i trka se moze nastaviti.
GAbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Agbonlahorrrr

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bezveze
ne razumijem kako su mogli izgubiti od aston ville

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
To su spekulacije. Imaju osnove, ali nije bas tako realno u ovom trenutku. Mislim na Benzemu.Pipita je napisao/la:Pa stvarno, htjeti dovesti Benzemu je smjesno a pogotovo Higuaina
-
- Kontakt:
WOW..kako li su samo izgubili od jedne lose Ville koja i nas i Chelsea dobije i koja u ekipi ima po meni najjaci ofanzivni kvartet kojeg cine Agbonlahor,Young,Milner(trenutno najbolje krilo lige po meni) i DowningMirza_Hordas je napisao/la:bezvezene razumijem kako su mogli izgubiti od aston ville
![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Cuj dovesti Maicona...
hehehe nista vam od toga nema

Care, vec se jednom obistinilo ono sto sam rekao. Znam da ce opet. Istina je da lijepo ide Bayernu u zadnjih nekoliko utakmica, ali mislim da ipak trebas biti malo realniji. Manje ce da boli kasnije.omerbavarac je napisao/la:Jesu, ali bez ova dva motora. To daje jos vecu vrijednost nasem prolazu.![]()
![]()
Vjeruj mi, samo da zaigraju zajedno............. Osladice ti se da ih gledas.
Inace ja necu vas u osmini, hocu Arsenal ili Reala, a vas prizeljkujem u Madridu.![]()
![]()
S kim igrate ovaj vikend??? Da vidim kakve su vam sanse....

- Omerbavarac
- Kontakt:
Heh, boljelo ne boljelo, zelim maksimalno da uzivam u ovim lijepim trenutcima koje pruza ovaj div.Trasimaco je napisao/la:Care, vec se jednom obistinilo ono sto sam rekao. Znam da ce opet. Istina je da lijepo ide Bayernu u zadnjih nekoliko utakmica, ali mislim da ipak trebas biti malo realniji. Manje ce da boli kasnije.omerbavarac je napisao/la:Jesu, ali bez ova dva motora. To daje jos vecu vrijednost nasem prolazu.![]()
![]()
Vjeruj mi, samo da zaigraju zajedno............. Osladice ti se da ih gledas.
Inace ja necu vas u osmini, hocu Arsenal ili Reala, a vas prizeljkujem u Madridu.![]()
![]()
S kim igrate ovaj vikend??? Da vidim kakve su vam sanse....

Realan sam onoliko koliko treba, spicila me euforija, pa kako i ne bi, kad trenutno meljemo.

A sto se tice Manche..... Hmm, imao sam neki osjecaj da bi mogli kiksati.
Nisam bez razloga pitao s kim igrate da vidim kolike su vam sanse....

Inace, raspored vam ide na ruku, a i Celski ne pokazuje nesto narocito, tako da bi mogli malo i vi propjevati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nikako nije dobro
!pa ovo se mora dobit, poslije kiksa chelsea i oni ovo urade!ccc kakva je bila utakmica zna li iko, jel gledao ko!?jel bilo prilika za manchester!?ipak imamo bolji raspored i preci cemo chelsea ja mislim u narednim kolima
!

Ma bilo je prilika. Rooney precku pogodio, Berbatov prazan gol iz voleja proamsio, isto tako imo jos jednu sansu. Bilo je jos nekoliko situacija, ali moram rec da sam razocaran igrom. Pogotovo je vezni red totalno podbacio. Park po obicaju najgori, a ni Anderson i Carrick nisu bili puno bolji.sakho je napisao/la:nikako nije dobro!pa ovo se mora dobit, poslije kiksa chelsea i oni ovo urade!ccc kakva je bila utakmica zna li iko, jel gledao ko!?jel bilo prilika za manchester!?ipak imamo bolji raspored i preci cemo chelsea ja mislim u narednim kolima
!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cartman je napisao/la: Ma bilo je prilika. Rooney precku pogodio, Berbatov prazan gol iz voleja proamsio, isto tako imo jos jednu sansu. Bilo je jos nekoliko situacija, ali moram rec da sam razocaran igrom. Pogotovo je vezni red totalno podbacio. Park po obicaju najgori, a ni Anderson i Carrick nisu bili puno bolji.
pa kako nisu uspjeli ubaciti glupu loptu u mrežu, čuj prazan gol

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Lopta nikad nije glupa, glup je onaj ko ne zna sa njomMirza_Hordas je napisao/la:Cartman je napisao/la: Ma bilo je prilika. Rooney precku pogodio, Berbatov prazan gol iz voleja proamsio, isto tako imo jos jednu sansu. Bilo je jos nekoliko situacija, ali moram rec da sam razocaran igrom. Pogotovo je vezni red totalno podbacio. Park po obicaju najgori, a ni Anderson i Carrick nisu bili puno bolji.
pa kako nisu uspjeli ubaciti glupu loptu u mrežu, čuj prazan gol

Glavu gore, bice bolje

Vom Jäger zum Gejagten
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
znam da će biti bolje....sve ove velike prilike što nismo pogodili sljedeću tekmu ih pogađamogeronimo je napisao/la: Lopta nikad nije glupa, glup je onaj ko ne zna sa njom![]()
Glavu gore, bice bolje

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:WOW..kako li su samo izgubili od jedne lose Ville koja i nas i Chelsea dobije i koja u ekipi ima po meni najjaci ofanzivni kvartet kojeg cine Agbonlahor,Young,Milner(trenutno najbolje krilo lige po meni) i DowningMirza_Hordas je napisao/la:bezvezene razumijem kako su mogli izgubiti od aston ville
![]()
eno sad aston villa neki bauk

-
- Kontakt:
Drzi se ti nase il neke druge lige bolje ti jeMirza_Hordas je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:WOW..kako li su samo izgubili od jedne lose Ville koja i nas i Chelsea dobije i koja u ekipi ima po meni najjaci ofanzivni kvartet kojeg cine Agbonlahor,Young,Milner(trenutno najbolje krilo lige po meni) i DowningMirza_Hordas je napisao/la:bezvezene razumijem kako su mogli izgubiti od aston ville
![]()
eno sad aston villa neki bauk![]()
ovo je njihov bljesak i to je to

http://liverpool.bosnianforum.com/
danas su svi posrnuli. chelsea, city, united, totenham, jos sutra cekam x u derbiju i tek ce mi onda biti sumnjivo sve ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.