Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Opasan City, bice oni jako nezgodni ove godine na svim frontovima.
Jovetić i Navas odmah pokazuju da ce biti pojacanja, a čileanski inžinjer je doktor nauka za žabarsku ublehu.
Jovetić i Navas odmah pokazuju da ce biti pojacanja, a čileanski inžinjer je doktor nauka za žabarsku ublehu.
I ovo za Richardsa, Richards je bio povrijeđen cijelu sezonu kako ja znam, nije sastavio 10 dana da bude zdrav
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
City nikad tecnije, nikad brze i ljepse nije igrao.
Odbrana suplja a napad fantastican.
Jovetic i Navas superbrzi a bekovi se odlicno ukljucivaju u igru.
Jako lijepo za oko.
Ne znam gdje ce se ovdje Aguero ugurat.
Odbrana suplja a napad fantastican.
Jovetic i Navas superbrzi a bekovi se odlicno ukljucivaju u igru.
Jako lijepo za oko.
Ne znam gdje ce se ovdje Aguero ugurat.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 31 jul 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Cautinho
- Kontakt:
Lijepa igra,steta za sve one golove na kraju,valjda Milan ne uradi neko cudo.
Dzeko super igra,Joveta,Silva,Navas,Richards dominiraju.
Lescott i Garcia nikakvi na stoperu,treba Kapitena ubacivati.
Koja kombinatorika i tecna,prodorna igra.
Pellegrini-inžinjer.
Poslano sa moj Digitron FCB
Pellegrini-inžinjer.
Keep walking.
ma kakav prekokret vidi ko nam igra. dok je city u gotov punom sastavu, nama stvarno nedostaje puno igraca, kompletna zadnja linija, te jos Montolivo, balotelli, robinjo, pazzini.. da ne idemo u detalje. da su bar tu ova 4 iz zadnje linije ( Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio ) bilo bi ovo drugacije al jbg nisu..Cautinho je napisao/la:Lijepa igra,steta za sve one golove na kraju,valjda Milan ne uradi neko cudo.
Pellegrini-inžinjer.
samo se nadam da ce City stati sa zabijanjem hehehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako su samo smijesno reagovali nakon 5:0, kao da su zavrsili posao za danas, ali tako Milanezi ne misle bas, posebno Faraon.
Bice zanimljivo drugo poluvrijeme, mogu Italijani cudo napraviti ali moze i City postici jos bruku golova.
Bice zanimljivo drugo poluvrijeme, mogu Italijani cudo napraviti ali moze i City postici jos bruku golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cautinho
- Kontakt:
Obrana u Citiya je kriticna,sva 3 gola teske greske obrane,ako udje Kompany onda ok,ali treba to smiriti,odjednom ljudi daju 3 gola u par minuta.
Valjda Manuel drzi sve pod kontrolom.
Valjda Manuel drzi sve pod kontrolom.
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
U finale valjda na Bayern,bas me zanima kako ce ove dvije ekipe odigrati u finalu.
Drugo poluvrijeme mirno,stajanje na kočnicu,a Pelle je svakako uveo defenzivce da čuvaju rezultat.
Igrači svi su super odigrali,posebno ova nova pojačanja i nas Dzekson sa Silvom i Richardsom.
Hart sa dobrih nekoliko intervencija.
Ali neznam sta je Sef htio sa ovim dvojcem u obrani,valjda je htio od Garcie napraviti back-up na poziciji Nastasica,pa da ima Kompanya i Matiju kao prvi izbor i Lescotta i Javija kao zamjene.Nije mu nesto ispalo.Slab je bio i nesiguran u ovoj utakmici.Onda udje i Rodwell,sa onim svojim staklenim nogama,ni on nista,slab je skroz,spor,trom i jedva se okrene.
On,Garcia,Barry i Sinclair-veliki kandidati za odlazak.Ali valjda OK igrači za neke rotacije i par minuta po utakmici.
Dzeko izgleda stvarno prvi izbor. Ne znam sta ce biti sa Aguerom,takvo ime ne moze da sjedi na klupi,a usto je i dosta toga uradio za klub,sjetimo se samo QPR-a i zadnje sekunde.
Ako dodje neka ponuda za njega,moglo bi se i razmotriti da se proda.
Drugo poluvrijeme mirno,stajanje na kočnicu,a Pelle je svakako uveo defenzivce da čuvaju rezultat.
Igrači svi su super odigrali,posebno ova nova pojačanja i nas Dzekson sa Silvom i Richardsom.
Hart sa dobrih nekoliko intervencija.
Ali neznam sta je Sef htio sa ovim dvojcem u obrani,valjda je htio od Garcie napraviti back-up na poziciji Nastasica,pa da ima Kompanya i Matiju kao prvi izbor i Lescotta i Javija kao zamjene.Nije mu nesto ispalo.Slab je bio i nesiguran u ovoj utakmici.Onda udje i Rodwell,sa onim svojim staklenim nogama,ni on nista,slab je skroz,spor,trom i jedva se okrene.
On,Garcia,Barry i Sinclair-veliki kandidati za odlazak.Ali valjda OK igrači za neke rotacije i par minuta po utakmici.
Dzeko izgleda stvarno prvi izbor. Ne znam sta ce biti sa Aguerom,takvo ime ne moze da sjedi na klupi,a usto je i dosta toga uradio za klub,sjetimo se samo QPR-a i zadnje sekunde.
Ako dodje neka ponuda za njega,moglo bi se i razmotriti da se proda.
Keep walking.
Ipak je ovo prijateljska i Milan nije igrao u najjacem sastavu ali, one kombinacije u prvih pola sata su i vise nego obecavajuce.
Ko ono rece Navas preplacen??
Ko ono rece Navas preplacen??
- Consigliere
- Kontakt:
@Coutinho, cekaj, ti navijas i za Barcelonu i za City?
Ma, daaaaaaaaaaaaaj....
Ma, daaaaaaaaaaaaaj....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vrlo fino je poslagao Pelle, covek pokazuje znanje, Navas i Jovetic ce biti opasna pojacanja, a u dvojac sam sumnjao, malo vise u Jovetu. Fernandinho zna se, taj ce dominirati kako god okrenes. Jest' prijateljska, ali brate moj, odmah se vidi kako ce City igrati i u PL, samo kiks je povreda Nastasica...
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Ko Boga,Allaha,Mohhameda,Isusa,Budu vas molim....Consigliere je napisao/la:@Coutinho, cekaj, ti navijas i za Barcelonu i za City?![]()
![]()
Ma, daaaaaaaaaaaaaj....
daj prestanite vise s tim.
Izgubih zivce vise.
Ja navijam za koga hocu,boli me qrac sta vi mislite.
Keep walking.
- Consigliere
- Kontakt:
Kako mozes podjednako voljeti 2 tima?Cautinho je napisao/la:Ko Boga,Allaha,Mohhameda,Isusa,Budu vas molim....Consigliere je napisao/la:@Coutinho, cekaj, ti navijas i za Barcelonu i za City?![]()
![]()
Ma, daaaaaaaaaaaaaj....
Izgubih zivce vise.
To bi isto bilo kad bi bio i katolik i musliman.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
( Neko objasni filozofiju Pelegrinija
)
Pelegrini je svoje kvalitete pokazao jos dok je bio u Villarealu ( Isto je radio i sa Realom i Malagom ). Tim je poceo sa 4-2-2-2 formacijom
...........X..........
X.....X........X.....X
.......X.......X.......
...X...............X...
.......X.......X.......
Kasnije je formaciju prebacio u 4-3-1-2, kako bi Riquelme dobio svu slobodu koja mu je potrebna i kako bi
iz njega izvukao maksimum
...........X..........
X.....X........X.....X
...........X...........
......X.........X......
...........X...........
........X.....X........
U Villarealu, a kasnije i u Realu te u Malagi su njegovi napadaci izlazili prema krilu i pravili trougao sa bekom i razigravacem
.......................
.......................
..................X..X
.....................X
U odbrani su obavezno igrali duboko, a njegovi veznjaci su ispred odbrane pravili takozvani "stit"
X.....X.......X......X
.......________......
.........X....X........
S obzirom na Cityevu ekipu vjerovatno ce Pelegrini vise forsirati 4-2-3-1, te i pored stalnih rotacija mogao da ima jednu standardnu ekipu
...........X.......... -------- ( Hart )
X.....X........X.....X ------- ( Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy )
.......X.......X....... ------- ( Yaya Toure, Fernandiho )
..X........X........X.. ------- ( Jovetic, Aguero, Silva )
..........X............. ------- ( Dzeko )
Pelegrini je svoje kvalitete pokazao jos dok je bio u Villarealu ( Isto je radio i sa Realom i Malagom ). Tim je poceo sa 4-2-2-2 formacijom
...........X..........
X.....X........X.....X
.......X.......X.......
...X...............X...
.......X.......X.......
Kasnije je formaciju prebacio u 4-3-1-2, kako bi Riquelme dobio svu slobodu koja mu je potrebna i kako bi
iz njega izvukao maksimum
...........X..........
X.....X........X.....X
...........X...........
......X.........X......
...........X...........
........X.....X........
U Villarealu, a kasnije i u Realu te u Malagi su njegovi napadaci izlazili prema krilu i pravili trougao sa bekom i razigravacem
.......................
.......................
..................X..X
.....................X
U odbrani su obavezno igrali duboko, a njegovi veznjaci su ispred odbrane pravili takozvani "stit"
X.....X.......X......X
.......________......
.........X....X........
S obzirom na Cityevu ekipu vjerovatno ce Pelegrini vise forsirati 4-2-3-1, te i pored stalnih rotacija mogao da ima jednu standardnu ekipu
...........X.......... -------- ( Hart )
X.....X........X.....X ------- ( Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy )
.......X.......X....... ------- ( Yaya Toure, Fernandiho )
..X........X........X.. ------- ( Jovetic, Aguero, Silva )
..........X............. ------- ( Dzeko )
-
ibra_barca
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Kako mozes podjednako voljeti 2 tima?Cautinho je napisao/la:Ko Boga,Allaha,Mohhameda,Isusa,Budu vas molim....Consigliere je napisao/la:@Coutinho, cekaj, ti navijas i za Barcelonu i za City?![]()
![]()
Ma, daaaaaaaaaaaaaj....
Izgubih zivce vise.
To bi isto bilo kad bi bio i katolik i musliman.
jel se ti zezas tim ispadima, ili si ozbiljan
pa druze moj, ja navijam za Barcu od malih nogu, od doba ronalda i figa, city mi je drag sto se engleza tice, u francuskoj volim lille pogledat, sto se svaba tice borusia dortmund, jel to po tebi znaci da sam ja i katolik i jevrej i musliman, stvarno neozbiljno...
...rob do bagro...
Ja ne znam sta je tu cudno ako neko simpatise vise klubova u vise razlicitih drzava.
Pustite covjeka da voli. Imas ljudi pa imaju po 5 zena istovremeno. Moze im se, boli ih neka stvar.
Ja navijam za Zelju i to je 100% moj klub za koji bi danas sutra uvijek navijao, svejedno da li igra protiv Arsenala ili protiv Dzekinog kluba ili protiv Ajaxa..... Pored Zelje simpatisem nekoliko stranih klubova i pratim ih i gledam tekme tih klubova. Neke vise a neke manje.
Pustite covjeka da voli. Imas ljudi pa imaju po 5 zena istovremeno. Moze im se, boli ih neka stvar.
Ja navijam za Zelju i to je 100% moj klub za koji bi danas sutra uvijek navijao, svejedno da li igra protiv Arsenala ili protiv Dzekinog kluba ili protiv Ajaxa..... Pored Zelje simpatisem nekoliko stranih klubova i pratim ih i gledam tekme tih klubova. Neke vise a neke manje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako simpatiše više klubova u istoj ligi onda je čudno jel', kao u tvom slučajuSamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam sta je tu cudno ako neko simpatise vise klubova u vise razlicitih drzava.
To je već krivično djelo, jer poligamija nije dozvoljena u našoj državiSamoZeljo je napisao/la: Pustite covjeka da voli. Imas ljudi pa imaju po 5 zena istovremeno. Moze im se, boli ih neka stvar.
A šta kad igraju City i Arsenal
Koga onda više voliš, onaj ko je bolji na tabeli pretpostavljam
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
99% forumasa navija za jedan klub, njega prati, zna historiju. igrace i sl. (ovdje ne ubrajam kombinacije tima Sarajevo+Man Utd)ibra_barca je napisao/la: jel se ti zezas tim ispadima, ili si ozbiljan![]()
pa druze moj, ja navijam za Barcu od malih nogu, od doba ronalda i figa, city mi je drag sto se engleza tice, u francuskoj volim lille pogledat, sto se svaba tice borusia dortmund, jel to po tebi znaci da sam ja i katolik i jevrej i musliman, stvarno neozbiljno...
Iskreno i strastveno navijati za vise stranih klubova je meni nezamislivo i mirise mi na neku djeciju zayebanciju
I, ajde mozda bi mogao razumjeti nesto tipa Real Madrid /Tromso, ali Barca/City, Barca/BVB... Ma, daj!
sta je sa vise cura, jel se to smije heheTo je već krivično djelo, jer poligamija nije dozvoljena u našoj državi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Znam ja da ti zezas, mozda malo i provociras ali OK je to. Sve u granicama normale.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako simpatiše više klubova u istoj ligi onda je čudno jel', kao u tvom slučajuSamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam sta je tu cudno ako neko simpatise vise klubova u vise razlicitih drzava.(ili u slučaju Cautinha koji je navijao i za Real i za Barcu
![]()
To je već krivično djelo, jer poligamija nije dozvoljena u našoj državiSamoZeljo je napisao/la: Pustite covjeka da voli. Imas ljudi pa imaju po 5 zena istovremeno. Moze im se, boli ih neka stvar.![]()
A šta kad igraju City i Arsenal![]()
Koga onda više voliš, onaj ko je bolji na tabeli pretpostavljam
Vidis, moje simpatije prema Arsenalu su uvijek tu. To je neupitno. Nebitno hoce li dovesti Dzeku ili ne i hoce li biti prvi i jedini konkurent tamo nekom npr. Unitedu ili Chelseau ili ne. Arsenal je uvijek tu, odavno.
City najvise zbog ostalog sto sam nabrojao. Znam ja da ti to shvatas i znas da je tako.
Inace, zna se da ja simpatisem i Barcelonu, od malih nogu ali kad su u LP igrali protiv Arsenala, ja sam bio za Arsenal. Ja inace nikad nisam neutralan niti neko ko bira "bolje" nego volim fudbal i to je to. Imam viska ljubavi pa se to nekad prelije na vise klubova.
Za zene je sve moguce. Ko kaze da ja ne zivim u Saudiskoj Arabiji?
Da si malo finiji prema meni, mozda bi te pozvao u goste pa te pocastio sa dvije-tri... Ima se, moze se.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, LiverpoolREDS, VolimBiH96 i 13 gostiju.