Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hoshafka
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la hoshafka » 01 avg 2013, 15:38

Heller je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:
Heller je napisao/la:Sad gledam klipove s Iron Maidena sinoc, na kojeg nisam otiso jer sam glupan koji nije pasos izvadio na vrijeme a **** i Hrvatsku i Evropsku Uniju, i tacno bi zaplako :(
imaš Kaleidoskop, dosta ti je to :)
:lol: :lol: :lol: :lol: nije to to, nema tu onoga sto mene interesuje toliko. Aj bice koncerata, najvise me na Kaleidoskopu interesuje jedan Jazz koncert u ateljeu, i dva tri benda ostalo...
ma bit će dobro opet, evo gledam raspored, bit ću 2 noći dole 16 i 17-og. Nema naših metalaca, digla se hajka protiv njih u zadnje vrijeme http://www.dnevno.ba/vijesti/bih/87950- ... rtala.html" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol:
Pustiću sunce da topi ljubav!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 avg 2013, 16:02

"Naime, „Sihirator” se u tekstu optužuju za blasfemiju, da su poštivatelji đavla, da su antiislamski orijentirani i slično"

Nisu ni ovi normalni, sve redom napadaju, optužuju ovo ono, a ustvari najgori, dakako ne mislim na metalce nego na one druge u članku :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 avg 2013, 16:11

hoshafka je napisao/la:
Heller je napisao/la:
hoshafka je napisao/la: imaš Kaleidoskop, dosta ti je to :)
:lol: :lol: :lol: :lol: nije to to, nema tu onoga sto mene interesuje toliko. Aj bice koncerata, najvise me na Kaleidoskopu interesuje jedan Jazz koncert u ateljeu, i dva tri benda ostalo...
ma bit će dobro opet, evo gledam raspored, bit ću 2 noći dole 16 i 17-og. Nema naših metalaca, digla se hajka protiv njih u zadnje vrijeme http://www.dnevno.ba/vijesti/bih/87950- ... rtala.html" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol:
Inače po benda u Avganisatanu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego eto bice Pivo, Contusio i ne znam mozda jos sta zanimljivo
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2013, 16:17

Posto obicno skidam samo sa piratebaya, a film jos uvijek nisu stavili tamo, zna li neko odakle da skinem. Izgleda odlicna komedija, pa da pregledam :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 avg 2013, 16:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:Posto obicno skidam samo sa piratebaya, a film jos uvijek nisu stavili tamo, zna li neko odakle da skinem. Izgleda odlicna komedija, pa da pregledam :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Bad Grandpa. In theaters October 25th!
Nije valjda moguće da leak već postoji :?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2013, 16:22

Nisam vidio, nema onda.. Valja cekati do 25 oktobra, taman cu za rodjendan 28. oktobra u kino :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2013, 16:35

ne znam sta vidite u ovom bendu sheratoru. Ako ste metalci, postujem. Ali ne vidim cemu to zadovoljstvo da se ponizava i pljuje po nekoj vjeri :roll: I onda ateisti ispadaju najveci moralisti. Nema sta, moral veci nego kod ukrajinskih eskort dama ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 avg 2013, 16:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sta vidite u ovom bendu sheratoru. Ako ste metalci, postujem. Ali ne vidim cemu to zadovoljstvo da se ponizava i pljuje po nekoj vjeri :roll: I onda ateisti ispadaju najveci moralisti. Nema sta, moral veci nego kod ukrajinskih eskort dama ;)
Poznanike s kojim volim popit. Uzmi čitaj tekstove dok ne skontaš po čemu i kako se pljuje ;)
Nullius in verba

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2013, 16:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sta vidite u ovom bendu sheratoru. Ako ste metalci, postujem. Ali ne vidim cemu to zadovoljstvo da se ponizava i pljuje po nekoj vjeri :roll: I onda ateisti ispadaju najveci moralisti. Nema sta, moral veci nego kod ukrajinskih eskort dama ;)
I jesu veci moralisti od danasnjih "37+ Srebrenica" muslimana. Ne slusam njih,cuo sam prije par dana al neko treba i da se digne protiv bosanskog islama i naseg slogana "radi sve sto hoce al kad je Ramazan budi veci musliman nego sve hodze u drzavi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 01 avg 2013, 16:45

Dex je napisao/la:"Naime, „Sihirator” se u tekstu optužuju za blasfemiju, da su poštivatelji đavla, da su antiislamski orijentirani i slično"

Nisu ni ovi normalni, sve redom napadaju, optužuju ovo ono, a ustvari najgori, dakako ne mislim na metalce nego na one druge u članku :mrgreen:
Pretjeruju i metalci, podržavam ih jer kritikuju cijelu vjersku organizaciju, vehabije... Ali mislim da svojim pjesmama vrijeđaju dobre i poštene vjernike(koji takođe ne vole vehabije). Budi tolerantan i ne vrijeđaj tuđe osjećaje, posebno onih koji žive s tobom i oko tebe. Hoću samo reći da su im pjesme previše eksplicitne, al yebiga to ti je black metal 8-)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2013, 16:48

svakom na obraz ono sto radi. Ne postoji bosanski, arapski, turski islam i sl. Islam je islam.

Procitao sam malo nesto, cuo sam za njih jos prije nego sto su dospjeli na ovu stranicu. To je ono kad imas kompleks manje vrijednosti, kad te komsija zlostavljao u djetinjstvu, kompleks svog identitea i sl. Pa moras to iskaliti na nekoj religiji.

Treba se ograditi i samoprozvanih vjernika, ali treba se ograditi i od ovih wannabe umjetnika, metalaca i sl. Idiotizam i jedno i drugo
hoshafka je napisao/la:
Dex je napisao/la:"Naime, „Sihirator” se u tekstu optužuju za blasfemiju, da su poštivatelji đavla, da su antiislamski orijentirani i slično"

Pretjeruju i metalci, podržavam ih jer kritikuju cijelu vjersku organizaciju, vehabije... Ali mislim da svojim pjesmama vrijeđaju dobre i poštene vjernike(koji takođe ne vole vehabije). Budi tolerantan i ne vrijeđaj tuđe osjećaje, posebno onih koji žive s tobom i oko tebe. Hoću samo reći da su im pjesme previše eksplicitne, al yebiga to ti je black metal 8-)
slazem se sa svim osim boldiranim. Ne to nije black metal
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 01 avg 2013, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 avg 2013, 16:49

hoshafka je napisao/la:

Ovo ni po čemu nije black metal :lol: :lol: :lol: Nego thrash metal ;) poslušajte Bogamber :mrgreen:
Nullius in verba

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 16:49

Joj oko čega se vi raspravljate, nek sluša svako šta hoće, ti znaš za sebe kakav si, jesi li musliman ili nisi i ne bi trebalo da te brine šta neko priča o tome.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2013, 16:50

@bosniacum Al i moras biti svjestan da ako iko u nasoj drzavi pocne govoriti istinu svi se okrecu protiv njega.

Ako si procitao tekst onda si vidio na sta se odnosi silovanje na mimberu ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2013, 16:51

ekstremisti svih vjera, onda ovi debili koji ponizavaju drugu vjeru... cisti primjeri i definicije debila. Klinicki receno, ne ono sanerski

@otelo

iznenadjujes me sve vise i vise, dobro sam ja rek'o na temi ljubav i seS, pubretet te drma momacki :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2013, 16:54

Logicno da me drma,no i kemorevolucija me je zahvatila. Ovi idu radikalno al ni drzava nam nije bolja.Jbt 2 entiteta,distrikt,5 vjera, 3 nacije i svako vuce na svoju stranu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2013, 16:57

nije drzava kriva, krivi su oni koji ih biraju. Ali da se ne lazemo, kod nas nema ni jedna politicka stranka koja ovo moze promijeniti na bolje. Treba reci iskreno.

A Kemolucija, koga nije. Ko nije bio na Kemoterapiji taj ne zna sta znaci ZEN :mrgreen:

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 01 avg 2013, 16:59

Heller je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:

Ovo ni po čemu nije black metal :lol: :lol: :lol: Nego thrash metal ;) poslušajte Bogamber :mrgreen:
U pravu si 100%, bend nije black metal, nego old school thrash. Nisam ni mislio na bend konkretno nego na članove koji slušaju i black metal i furaju se na to. Effigy je black metal, u kojem je vokal Jasko iz Sihiratora, jel tako. Upoznat sam i sa Bogamberom, i njihovim radom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 avg 2013, 17:00

Svaka stranka je na papiru dobra za vrijeme izbora.Kad dodju na vlast rijeci im nestanu,papiri izgore a samo se imena koja primaju lovu promijene.

Kemo je jedini izlaz.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2013, 17:01

kemolucija, jedina solucija !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 47 gostiju.