2. kolo Premijer lige

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kuguar
Kontakt:

Re: 2. kolo Premijer lige

Post Postao/la kuguar » 01 avg 2013, 13:33

Greenfingers je napisao/la:e cuj "moraju" dobit ovo, zar je neuspjeh za Celik izvuc bod protiv Borca :roll: svakako je uspjeh pobjediti, al igrat nerijeseno nije neuspjeh, kao sto i Olimpic mozda izvuce bod, to bi bio strasan vjetar u leđa za dalje, svakako smo prvi jos uvjek :)
Hm, zar Olimpic ima navijace???
Hbt svasta ces u ovaj vakat cuti...
:)
ma zezam se, naravno, nek' se navija pa nije bitno za koga...
Samo, jedna stvar me malo zbunjuje u svim ovim prognozama, a to je da svi Čelik uzimaju vrlo neozbiljno i mislim da griješe...
Moje skromno mišljenje je da je Čelik jedan od glavnih favorita za osvajanje prvenstva a eto, vrijeme je pred nama pa ćemo vidjeti...
Neki će se sjetiti ovog posta a neki neće...

P.S.
Čelik u srcu, ali neka se repka plasira u Brazil pa makar Čelik tri godine ne vidio evropskih takmičenja...
Najbolji strijelac u Brazilu, mah, zna se...

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 01 avg 2013, 16:58

ZRINJSKI-RUDAR-1 zrinjski igracki puno bolji,dok ovaj rudar je raspad sistema,od loseg trenera pa do prilicno tankog igrackog kadra.
ŽELJEZNIČAR-TRAVNIK-1 nece zeljeznicar dozvoliti da izgubi bodove kuci sto bi bio slag na tortu svim desavanjima u klubu.travnik i ono malo igraca sto je valjalo je izgubio tako da.....
BORAC-VITEZ X borac nema snagu u napadu pored stokica da razbije bunker.jedina sansa je prekid za borac dok vitez ne vjerujem da ce napasti u banjaluci bez obzira sta najavljuju.
RADNIK-ZVIJEZDA X ni jedni ni drugi nisu nesto posebno,prosjek strogi. 0-0
SLAVIJA-SARAJEVO-2 slavija izgubila skoro sve od igraca sto valja,sarajevo se stalno pojacava tako da sve osim pobjede sarajeva je iznenadjenje
LEOTAR-MLADOST-X utakmica ce biti anti-propaganda fudbala.mladost ce se braniti(bez razloga) a leotar kao nesto pokusavati sto ce na kraju rezultirati cistom 0
ČELIK-OLIMPIC-1 ako celik slucajno i ovu kiksne,vlado jagodic ce lagano poceti da gubi kredit.olimpik mi nije nesto posebno,to sto su nabili leotar sa 4 0 nista ne znaci.celik mora dobiti.
ŠIROKI BRIJEG-VELEŽ-X s konja na magarca sto se sirokog tice.poslije udina da igraju protiv veleza.....pa ko bi imao motiv za takvu utakmicu.velez ako pametno odigrao mozda cak i pobijedi mada je X najrealniji,zna siroki cesto da prospe bodove kuci

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 01 avg 2013, 17:01

Greenfingers je napisao/la:e cuj "moraju" dobit ovo, zar je neuspjeh za Celik izvuc bod protiv Borca :roll: svakako je uspjeh pobjediti, al igrat nerijeseno nije neuspjeh, kao sto i Olimpic mozda izvuce bod, to bi bio strasan vjetar u leđa za dalje, svakako smo prvi jos uvjek :)
Ekipa koja želi u Evropu ne smije sebi dozvoliti da kući ne dobije nijednog od dva konkurenta za to mjesto. Mislim da će imati veliki motiv i baš zato sam rekao da "moraju" dobiti. Uostalom, pred nama je, vidjećemo.
Smoke Weed Everyday!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 01 avg 2013, 17:19

EvoMene je napisao/la:
Ekipa koja želi u Evropu ne smije sebi dozvoliti da kući ne dobije nijednog od dva konkurenta za to mjesto. Mislim da će imati veliki motiv i baš zato sam rekao da "moraju" dobiti. Uostalom, pred nama je, vidjećemo.
ja se slazem da ekipa Celika vec ovo kolo ima imperativ pobjede protiv dobrog Olimpica. medjutim, meni je smijesno da su bh mediji prosudili prvo kolo kao kiks Celika pogotovo iz razloga jer je tekma bila na tv i svi su se mogli uvjeriti da Boraceva kvaliteta nije upitna bar sto se tice BiH okvira. i ja sam svim srcem zelio 3 boda ali nismo uspjeli. bitno je da i Borac nije upisao 3 boda. po meni je kljucno da u najmanju ruku igras nerjeseno protiv top 4 ekipe jer u tom slucaju nikom ne idu 3 bobe. Celiku su neophodne 3 bobe protiv Olimpica jer je to vec ekipa koju bih trebali dobiti barem kuci. 4 boda bih bio solidan start pa onda otici po bod/ove protiv Mladosti...

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 03 avg 2013, 07:58

Pa kako stvari stoje nakon 3 stranice prognoze slažemo se da je Željo sigurica kola, a i Zrnjski skoro sigurica al poriču im komšije i jedan Prijedorčanin :lol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 avg 2013, 09:45

LEOTAR-MLADOST ... dojava :) Iako Leotar u uzasno stanju, uspijeli su da dogovore tri za tri :) Kecinaaa
Max Allegri

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 03 avg 2013, 09:55

Mig_Mig je napisao/la:LEOTAR-MLADOST ... dojava :) Iako Leotar u uzasno stanju, uspijeli su da dogovore tri za tri :) Kecinaaa
ne treba vjerovati nikad Leotaru da ce izgubit kod kuce i kad je dobar i kad je los,.....sve zavisi koliko ko ponudi novaca za tekmu

i ako pobijedi Mladost Leotara, necu povjerovati da je to zato sto je Leotar losa ekipa

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 03 avg 2013, 09:58

Mig_Mig je napisao/la:LEOTAR-MLADOST ... dojava :) Iako Leotar u uzasno stanju, uspijeli su da dogovore tri za tri :) Kecinaaa
Jeli ovo ozbiljno ili zajebancija?

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 03 avg 2013, 10:50

3za3 se ne igra samo i isklju;ivo na pobjede domaína.
Mogu da se dogovore i da pobjedzuje gost, sto je dsta unosnije jer su vece kvote.
Kada se 3za3 dogovara,obicno je razlog ili veliko prijateljstvo klubova ili potreba za novcem i bodovima.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 03 avg 2013, 11:54

ej ljudi gdje ima prenos utakmica danas msm koje prenose na tv-u ??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 avg 2013, 12:16

EdoBa je napisao/la:ej ljudi gdje ima prenos utakmica danas msm koje prenose na tv-u ??
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4400" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 03 avg 2013, 14:13

SirAmar je napisao/la:Pa kako stvari stoje nakon 3 stranice prognoze slažemo se da je Željo sigurica kola, a i Zrnjski skoro sigurica al poriču im komšije i jedan Prijedorčanin :lol:
to pokazuje da je komšijama isto zrinjski u glavi, što je dobro. Lijepo je da čitav grad prati Zrinjskog :)

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 03 avg 2013, 14:29

krmak je napisao/la:
SirAmar je napisao/la:Pa kako stvari stoje nakon 3 stranice prognoze slažemo se da je Željo sigurica kola, a i Zrnjski skoro sigurica al poriču im komšije i jedan Prijedorčanin :lol:
to pokazuje da je komšijama isto zrinjski u glavi, što je dobro. Lijepo je da čitav grad prati Zrinjskog :)
Nema pajdo pravo ste popularni u gradu. Pratim vas od 1968-e :lol: :lol: :lol:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 03 avg 2013, 14:38

moRAja je napisao/la:
krmak je napisao/la:
Nema pajdo pravo ste popularni u gradu. Pratim vas od 1968-e :lol: :lol: :lol:
izuzetno nam je drago, ipak je Zrinjski najstariji klub s ovih prostora

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2013, 17:38

Sire nisam u toku sto si to nervozan?
04.10.2009 !!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 03 avg 2013, 17:41

Nemojte ga dirat, zovnut ce vam RAju..

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 avg 2013, 17:43

Yebote, u sta ste pretvorili temu iskljucivo za prognoziranje ishoda utakmice :D . VELIKI MAJSTORI :mrgreen:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2013, 17:45

Crni nisam brate u toku nisam ni doso da se raspravljam ako ces iskreno nego beze procita post i vidim frajer poludio pa reko bgt hoce pobit citav forum reko da li da napisem ista i tak.... :D
04.10.2009 !!

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 03 avg 2013, 17:52

sarajlija je napisao/la:Sire nisam u toku sto si to nervozan?
ma iz čista mira mi smrad šalje poruku da će mi sestru silovat sa nakom trojicom, a nikad mu se obratio nisam ni na kakav način. Ne planem inače na svašta, i znam da je moguće da je levatu 12 godina, i da ide sa foruma na crtiće i nazad, a priča mangupske priče što čuje po mahali, al su mi neke stvari svete, sestra rahmetli prva i jedina. Eto, neznam jesi ti bio ozbiljan ili sarkastičan, nije ni bitno, glavno je da sam ja došo na sportski forum, da mozak okrenem od svih sranja i bjede što mi život servira, da se odmorim i onda mi nakav majmun dira onu ranu koja će me do groba i u grobu bolit. Jarane, iskren da budem plačem i sad dok ovo pišem i svaki put kad joj se lica sjetim. Nek svi nauče da se neke stvari ne diraju, nikad. Toliko.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2013, 17:55

Pa jel moguce da ti je to napiso fino odes na forum i napises sta i kako i koji je clan a jesili prijavio post... :(

Boze dragi pa znaju li ova danasnja omladina pravila ponasanja uopste i na forumu....::/

@moraja jel istina ovo....? :roll:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.