Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma to ti je isto ko kad za Jacka kazu da je sklon ozljedama zato sto se jednom povrijedio na 17 mjeseci.
Celik!3,2,2.
Vođa zna. 
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- BritishCore
- Kontakt:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Pitch perfect: But at least the playing surface is looking in good shape...
Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Neka se nama povrijede Cazorla i Wilshere ili Arteta u isto vrijeme, a to je sasvim realno u Arsenalu vidjeli bi onda jacinu ovog Arsenala. Sredina bi bila u raspadu kao sto se mnogo puta dokazalo ovih godina sa izostankom najboljih igraca. Ko ce da kreira igru ? Rosicky koji ne moze da sastavi dva meca od prve minute, Ramsey koji se jos nije dokazao da se moze pouzdati u njega ili mozda diaby uskrsne na kratko iz bolnice. Ostale da i ne pominjem.
Onda Wallcot je imao odlicnu sezonu prosle godine za njegove dosadasnje standarde, medjutim na ovim pripremama do sada je pokazao svoje staro lice. Pogubljenost ne moze biti veca i taj ne zna sta ce sa nogama a o lopti da ne pricam. Ox takodjer nije sazreo da bude u prvoj postavi Arsenala. O ostalim mladim da i ne pricam. Sa Podolskim se nikada ne zna, Giroud se pokazao kao dobar na pripremama ali i sa njim se ne zna. Dakle, na krilima imamo Wallcot koji nije dobro krenuo u sezonu a to je veliki problem za njega, Oxa koji nije igrac koji ce iznijeti sezonu i Podolskog koji je takodjer ogranicen. Kao napadac ostaje Giroud od kojeg ce najvise da zavisi Arsenal i ako ne bude igrao kako se ocekuje biti ce to veliki problem. Da mozda nece Sanogo da ga kvaliletno zamijeni ? Hoce sigurno.
Dalje da ne pricam, dakle sa ovom postavom Arsenala je ugrozeno i cetvrto mjesto i liga prvaka a da ne pricam o nekoj borbi za trofeje. Tottenham je svake godine sve jaci i pitanje je kada ce da popusti Arsenal.
Do sada je bilo tolerancije za Wengera i njegovu stednju zbog otplacivanja dugovanja za stadion i navijaci su to nekako trpili. Ove godine je i sam rekao da je dobio novac da ga potrosi. Nemoguce je da ce se izvuci ove godine sa pricom da nema dovoljno kvalitetnih igraca na trzistu. U medjuvremenu taj isti Wenger razgovara o produzenju svog ugovora koji je veci od bilo kojeg igraca Arsenala. Cini se nekih 7,5 miliona po sezoni.
Pa vi i dalje pisite o Wengeru sve najbolje i gledajte Boga u njemu
Onda Wallcot je imao odlicnu sezonu prosle godine za njegove dosadasnje standarde, medjutim na ovim pripremama do sada je pokazao svoje staro lice. Pogubljenost ne moze biti veca i taj ne zna sta ce sa nogama a o lopti da ne pricam. Ox takodjer nije sazreo da bude u prvoj postavi Arsenala. O ostalim mladim da i ne pricam. Sa Podolskim se nikada ne zna, Giroud se pokazao kao dobar na pripremama ali i sa njim se ne zna. Dakle, na krilima imamo Wallcot koji nije dobro krenuo u sezonu a to je veliki problem za njega, Oxa koji nije igrac koji ce iznijeti sezonu i Podolskog koji je takodjer ogranicen. Kao napadac ostaje Giroud od kojeg ce najvise da zavisi Arsenal i ako ne bude igrao kako se ocekuje biti ce to veliki problem. Da mozda nece Sanogo da ga kvaliletno zamijeni ? Hoce sigurno.
Dalje da ne pricam, dakle sa ovom postavom Arsenala je ugrozeno i cetvrto mjesto i liga prvaka a da ne pricam o nekoj borbi za trofeje. Tottenham je svake godine sve jaci i pitanje je kada ce da popusti Arsenal.
Do sada je bilo tolerancije za Wengera i njegovu stednju zbog otplacivanja dugovanja za stadion i navijaci su to nekako trpili. Ove godine je i sam rekao da je dobio novac da ga potrosi. Nemoguce je da ce se izvuci ove godine sa pricom da nema dovoljno kvalitetnih igraca na trzistu. U medjuvremenu taj isti Wenger razgovara o produzenju svog ugovora koji je veci od bilo kojeg igraca Arsenala. Cini se nekih 7,5 miliona po sezoni.
Pa vi i dalje pisite o Wengeru sve najbolje i gledajte Boga u njemu
dakle ti si reko da će nam se povrijedit i wilshere i cazorla i arteta u isto vrijeme, bukvalno sredina terena će nam se povrijedit ( nenormalna pretpostavka)
onda walcott loše krenuo sa pripremama, a frajer baš naprotiv bio poprilično dobar, vidno popravljen prijem lopte, nema više odbijanja ko od kladu i dao je par golova ne znam koliko. i znači od njega ništa po tebi.
giroud bio dobar al da bi ti bio ti, ti si rekao ne zna se kakav će bit i usput moliš boga da bude flop da bi ti bio u pravu.
Oxu je vrijeme da postane standardan i milion put je dosad pokazao klasu i 20 mu je godina, i nije jedino krilo pa da mora nešto sam radit.
stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate. dovoljno je pročitat početak gdje kažeš da bi vidjeli pravu arsenalovu snagu kad bi izostala 3 najvažnija igrača na sredini terena
. pa kako će te ko shvatit ozbiljno kad tako nešto napišeš u prvoj rečenici
onda walcott loše krenuo sa pripremama, a frajer baš naprotiv bio poprilično dobar, vidno popravljen prijem lopte, nema više odbijanja ko od kladu i dao je par golova ne znam koliko. i znači od njega ništa po tebi.
giroud bio dobar al da bi ti bio ti, ti si rekao ne zna se kakav će bit i usput moliš boga da bude flop da bi ti bio u pravu.
Oxu je vrijeme da postane standardan i milion put je dosad pokazao klasu i 20 mu je godina, i nije jedino krilo pa da mora nešto sam radit.
stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate. dovoljno je pročitat početak gdje kažeš da bi vidjeli pravu arsenalovu snagu kad bi izostala 3 najvažnija igrača na sredini terena
Vođa zna.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Ponuda je odbijena.Marsal je napisao/la:Ne vjerujem dok RodgersBoss to ne napiše.Paradajz je napisao/la: Ponuda je odbijena odavno druze...
Kako vrijeme prolazi sve mi se cini da sam bio upravu.Nikada nisam govorio da je nemoguce da Suarez prede u Arsenal ali da su za to jako male sanse koje se sada cine manje.Liverpool odlucan da ga zadrzi,Arsenal popusta kao i Suarez i sve mi se cini da ostaje u Liverpoolu jer Real je izgleda blizu Balea.
Nesto razmisljam da Suarez popusta jer se blizi Emirates kup i jedina izgledna prilika u godini da osvoji sa Arsenalom neki trofej.
Inace,kako teku pripreme za slavlje jer sam cuo da ste favorit broj 1 na Emirates kupu?
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
BREAKING: Arsene Wenger has announced that Arsenal have signed the Korean midfielder Fu-Kin-No-WonGunnerS je napisao/la:Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom![]()
Eto i vama pojacanja
A vi eto osvojište sve za redomnerkolfc je napisao/la:BREAKING: Arsene Wenger has announced that Arsenal have signed the Korean midfielder Fu-Kin-No-WonGunnerS je napisao/la:Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom![]()
Eto i vama pojacanja
Za koje se mjesto iduće godine borite ?! 10-to ?!
Osvajamo , češće nego vi .GunnerS je napisao/la:A vi eto osvojište sve za redomnerkolfc je napisao/la:BREAKING: Arsene Wenger has announced that Arsenal have signed the Korean midfielder Fu-Kin-No-WonGunnerS je napisao/la:Kažu najveće pojačanje Liverpoola je potpisivanje ugovara sa Gerrardom![]()
Eto i vama pojacanja![]()
Za koje se mjesto iduće godine borite ?! 10-to ?!
Nama mjesto samo dođe , mi se ne borimo za njega
Kao EPL ?! Koliko 22 and counting
Dobro vam dođu
7 
Dobro vam dođu
Since Arsenal last won a trophyGunnerS je napisao/la:Kao EPL ?! Koliko 22 and counting![]()
Dobro vam dođu7
Arsene Wenger has earned over £50m in wages
29 English teams have won domestic trophies
Arsenal have bought 49 players...
Members of that 2005 team have won 53 trophies elsewhere
Chelsea have had nine different managers
Hočemo brojati o Liverpoolu i njegovom EPL-u

"We are still working on improving our squad, but we have a base of young players who get a chance here, who started in the Premier League, like (Wojciech) Szczesny,
Jenkinson, (Alex Oxlade-)Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey, (Theo) Walcott - that is unique, nobody else has done that.
These players can have a special bond and they are on the way upwards, they are not over the hill.
They will be better next year and that is why I am confident we will be stronger next season."
Jenkinson, (Alex Oxlade-)Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey, (Theo) Walcott - that is unique, nobody else has done that.
These players can have a special bond and they are on the way upwards, they are not over the hill.
They will be better next year and that is why I am confident we will be stronger next season."
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ima trofeja i bez EPL , bar mislim da je tako , jel' ?GunnerS je napisao/la:Hočemo brojati o Liverpoolu i njegovom EPL-u![]()
![]()
Imal' ?!
Al eto ipak nešto mi je puno 22-23 godine il ste ponosni što osvajate Carling Cup ?!
Al eto ipak nešto mi je puno 22-23 godine il ste ponosni što osvajate Carling Cup ?!
Kakva diskusija u rangu male dece iz vrtica... Plus ovaj lik ima 8k postova, pomislis lik ozbiljan forumas, kad ono...
Uopste nije diskusija , al' da je neukusno to jestParadajz je napisao/la:Kakva diskusija u rangu male dece iz vrtica... Plus ovaj lik ima 8k postova, pomislis lik ozbiljan forumas, kad ono...
Zasto se prepirete toliko?
Sezona nije ni pocela a niko nezna u kakvoj ce formi Arsenal biti naredne sezone..
Ono sto znam da nam treba novi napadac a da nam vezni red uskoro dobija novu dimenziju sa jacim Jackom..
Odbrana nije losa, moze proci samo znaci treba efikasnost i bolje krilo, nadam se da ce Sanogo pokusati izbaciti Girouda i mislim da nije nemoguce iz prvih 11.
Gnabry, Ox, Miyaichi i Zelalem ce sigurno biti u konkurenciji za prvi tim naredne sezone, nadam se i ranim igrama Zelalema.
Sezona nije ni pocela a niko nezna u kakvoj ce formi Arsenal biti naredne sezone..
Ono sto znam da nam treba novi napadac a da nam vezni red uskoro dobija novu dimenziju sa jacim Jackom..
Odbrana nije losa, moze proci samo znaci treba efikasnost i bolje krilo, nadam se da ce Sanogo pokusati izbaciti Girouda i mislim da nije nemoguce iz prvih 11.
Gnabry, Ox, Miyaichi i Zelalem ce sigurno biti u konkurenciji za prvi tim naredne sezone, nadam se i ranim igrama Zelalema.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.